Category Egyéb

Nekrológ

2015-01-02 EgyébLotro  2 comments

2015. január 2. szomorú nap a klán történetében. 48 évesen elhunyt Dragon György, Gyu, a klán alapítója, ősatyja, szellemiségének megteremtője.

Bátyja, Dragon Ferenc (Oneheaded) az alábbi, erős érzelmeket tükröző sorokkal szeretne elbúcsúzni tőle:

“Szia Öcsi!

Jól kibasztál velem. Az ember egy ilyen önző fajta, mindig önmaga hasznát nézi, ezért is él a fajtánk ennyi évezred óta.
Ki a fenét érdekel, hogy elvesztek ezernyi mesék?
Ki a fenét érdekel, hogy sosem lesznek tovább ezernyi viták?
Ki a fenét érdekel, hogy kivel fogok csapat-tolni a gámában?
Ki a fenét érdekel, hogy nem kell segíteni fuvarozni?
Ki a fenét érdekel, hogy mi történt a külföldi utadon, amiknek az indulásához hajnalban hoztalak-vittelek?
Kit érdekel, hogy te is sz...

Tovább

Villámhírek 09.03.

2014-09-03 EgyébRift  One comment

Sziasztok!

Rift

 Hotfix #6

09.04-én érkezik a legújabb hotfix, amely a cleric wardeneknek és a komolyabb raidereknek tartogat újdonságokat:

 • Kaszt változás: A Cleric Warden egy halom buffot és kényelmi funkciót kap.
 • A Bindings of Blood: BoB bossok (T3) mostantól kettő  Soul of the Bloodstorm upgrade komponenst dobnak. Ráadásképpen Greenscale “valamilyen speciális élvezetben részesíti a warrior dps-eket” a következő hotfix megjelenéséig.
 • A Storeból vásárolható T2-es raid cuccok Relic szintűvé fejlesztéséhez nem lesz szükség a heart of the Planebreaker upgrade komponensre
  [Cserébe viszont nagy valószínűséggel növekedni az Empyreal Slayer's Mark költség].

A részletes patch notes, benne a pontos Warden változásokkal ide kattintva tekinthető meg...

Tovább

Rift ez+az 08.13. és Shadow Realms bejelentés

2014-08-13 EgyébRift  1,589 comments

Sziasztok!

Rift

Múlt héten érkezett ugyebár aa 2.8 update, amihez gyors tüzeléses módszerrel ki is kellett adni 3 hotfixet. Az #1 és #1,5 csak bug javításokat tartalmazott, az #2-es azonban eszközölt némi változást az újjáalakított AH-n is. Kis késéssel most olvashatjátok az összegzését:

 • Nem lesz több ismeretlen újraélesztés. Ezentúl minden esetben látni fogjuk annak a nevét, aki ránk nyom egy res-t.
 • Rift Store – az alapértelmezetten rendelkezésre álló Buy Order (itt adhatunk le megrendelést az AH-ban) slotokhoz továbbiakat vásárolhatunk Rift Store -> Services szekciójában. Az ára 100 Credit/db (előfizetőknek 90 credit). Ezzel a tárggyal is maximálisan 60 helyünk lehet.
  Buy Order Slot Extension
 • Aukciós Ház változások

  • Mostantól megerősítés szükséges abban a...
Tovább

Mindenféle hírek mindenféle játékokról

2014-08-08 Egyéb  One comment

 ArcheAge

sailing640m

A Trion egymás után lövi a closed béta eventeket, a harmadik esemény augusztus 14-től augusztus 18-ig tart. Azok, akik nem founder packokkal játszanak, mindenképpen új kulcsot kell szerezni, vagy regisztrálni a hivatalos honlapon egy random meghívó reményében. A második béta teszten dupla létszámban vettek részt a játékosok az elsőhöz képest, várhatóan most is növelni fogják a létszámot. Múltkor jól bírták a szerverek a terhelést, most újabb próba elé lesznek állítva.

Elite: Dangerous

elite

Az első béta teszt immáron a múlt, a fejlesztők most már a második menetre készülődnek. Elmondásuk szerint az első béta tesztben összesen 122 országból résztvevők, a tesztelők összesen 4,2 fényévnyi távolságot jártak be...

Tovább

Rift: Madness wakes + apróságok innen onnan 08.02.

2014-08-02 EgyébRift  One comment

 Rift

Update 2.8: Madness Wakes

Augusztus hatodikán érkezik a kiegészítő előtti utolsó nagy update, a Madness Wakes. Gyors összefoglaló, hogy mit kapunk a frissítéssel (nem minden jelenik majd meg egyszerre, a tartalmat fokozatosan adagolják a fejlesztők):

 • Nightmare Coast Dungeon -Level 60-63  normal dungeon, mely a kiegészítő felvezetéseként szolgál. Bejárata Shimmershandon Fortune’s Sore mellett lesz.
 • Zone Event “Night Terrors”. Új zone event, amely szintén a 3.0-val kapcsolatos. [r]
 • Megújul az AH is - Új kinézetet és funkciókat kap az aukciós ház, amelyről korábban már részletesen beszámoltam.
 • Felvezető 3.0 küldetések. – Tempest Bay porticulumnál Queen Mielától egy új új küldetés láncot tudunk felvenni, amely szintén a 3.0 előzménye...
Tovább

Apróságok 07.26.

2014-07-26 EgyébRift  One comment

 Rift

Unicornalia Promo event

Véget ért a Summerfest, de szinte azonnal el is indult az Unicornalia promo event. A legtöbben már tudjátok, hogy az ilyen promo eventek egy hétig tartanak, ami alatt néhány napi és event küldetéssel tokeneket lehet gyűjteni. A mennyiség mindig úgy van belőve, hogy egy esemény ideje alatt lehetetlen összeszedni a mount kiváltásához szükséges tokent. Aki azonnal akarja, annak bizony fizetnie kell, aki nem szeretne fizetni, az több ugyanolyan event alkalmával tud elegendő tokent gyűjteni.

A mostani promo hét július 24-től július 31-én 17:30-ig tart.

Az event alatt kétféle unikornis maountra lehet gyűjteni a Meridianban és Sanctumban felvehető küldetések segítségével.

RIFT Opal Unicorn Mount

Aki még nem csinálta meg a három küldetést, annak erő...

Tovább

Vegyes felvágott 07.22.

2014-07-22 EgyébRift  20 comments

 Rift

Hotfix #15

 • Cross-Shard Chat javítás. Amint azt a cikkben már lentebb említettem, javítják az ún. “fantom” chat beírások megjelenését.
 • Soul fák talentjeinél történtek tooltip javítások.
 • Újabb bónuszok az előfizetőknek.  A múlt heti változások után kedvezményeket kapnak az előfizetők
  Further RIFT Patron Improvements

  • Kapnak egy új képességet, amely plusz 3 darab warfront és dungeon charge-ot ad hetente.
  • Új képesség: Patron’s Radiance – Ez egy olyan kozmetikai dolog, amely mutatni fogja, hogy előfizetők vagyunk. A képesség kikapcsolható.
  • Új képesség: Experience Bonus Suppression – Ha valaki úgy kívánja, akkor ezzel a képességgel kikapcsolhatja az előfizetői bónusz XP-t. Ez azok számára kedvez, akik nem szeretnék lekörözni az előfizetéssel nem rendelkező barátaikat....
Tovább

Heti Rift saláta és Star Citizen infó

2014-06-25 EgyébRift  116 comments

Rift

Update:

Kattints a képre a teljes mérethez!

Nigthmare Tide Kiegészítő bejelentve.

 • szinthatár 65
 • víz síkja
 • Nightmare Riftek
 • új tárgy slot
 • Minionok
 • nem lesz gear reset
 • új raidek, dungeonök
 • új craftolható tárgyak

Részletek holnap

Hotfix 11

Csütörtökön érkezik a 11-es hotfix. A patch most nem túl terjedelmes, de egy érdekes dolog azért most is akad. Összefoglalás:

 • Az összes régi tokent átváltják Platinára! – minden olyan tokent, amelyeket a régi, lvl50-es expertekből és raidekből lehetett szerezni 1000:1 arányban átváltják Platinára és ezzel végérvényesen kivonják a játékból. A művelet az aalábbi tokeneket érinti: Marks of Ascension, Greater Marks of Ascensions, Infernal Marks of Ascensions, Plaques of Achievement). Az arány azt jelenti, hogy minden 1000 darab markért 1 platinát kapunk...
Tovább

Rift AH átalakítás, rövidhírek, Elite videó

2014-06-16 EgyébRift  No comments

Rift

Aukciós Ház fejlesztések

Több mint egy hónap szünet után a Trion újra tartott Rifttel kapcsolatos live streamet. A június 13-i adás fő témája az aukciós ház jelentős átalakítása volt. A változások életbe lépése a 2.8 update-el várható. A képek egy része photoshopolt, ami a fejlesztők terveit hivatott bemutatni, nem biztos, hogy minden pontosan ugyanígy valósul meg.

1. Browse ablak

Az alábbi képre kattintva nagyban is megtekinthetők a változások:

Improved Auction House UI 1

Most pedig röviden arról, mit is látunk.

Új kereső szűrőként megjelenik a STAT lehetőség. Itt megadhatunk minimum és maximum értékeket, tehát pl ha 72 Wisdomos tárgyunk van, akkor beállíthatjuk, hogy csak az ennél nagyobbakat jelenítse meg. (mintha csak egy stat számítana, na mindegy)

L...

Tovább

Pyromancer változások, Division brutál videók

2014-06-10 EgyébRift  38 comments

Rift

Hellbug event

Steppes of Infinityn véletlenül kiszökött a fejlesztők konyhájából egy Hellnest nevű Rift. Amikor fórumon megkérdezték, mi a szösz ez, Tecitus annyit válaszolt, hogy ez a Rift még nincs és 10 napig nem is lesz. Nem nehéz kitalálni, hogy a június 19-i patchel, a Defiance Season 2 indulását reklámozó új Hellbug eventet kapunk. Infók még nincsenek, de valószínűleg ekkor debütálnak a korábban kibányászott Hellbug turretek is. Majd meglátjuk :)

Planar Squirrel Rancher Achievement

Mind az EU, mind az USA szervereken megvan az első játékos aki megszerezte a címben említett acsit. Azért érdemel ez említést, mivel a megszerzése fokozott elmebajra utal. Ahhoz, hogy az acsit megkapjuk, ki kell váltani mind a hat Planar mókus mountot :

Planar Squirrel Mounts

Tovább