Category Rift

Rift: Minion rendszer

2014-09-15 Rift  One comment

Sziasztok!

Az alábbi cikkben részletes ismertetőt találtok a Rift 3.0-ban bemutatkozó Minion rendszerről, illetve lesz még pár craft és dimension információ.

Egyúttal bejelenteném, hogy egy ideig sokkal kevesebb hír jelenik meg részemről is az oldalon. Ennek fő oka, hogy a nyár folyamán a Rift klán széthullott, sokan abbahagyták a játékot. Olyannyira, hogy már a tagfelvételeknek sincs értelme, nyilván senki sem akar olyan klánban lenni, ahol 1-2 ember lézeng. Továbbra is egyértelműen vallom, hogy a Rift az egyik legszuperebb játék, amivel játszottam, de ideiglenesen én is szüneteltem. Legalábbis a kiegészítő megjelenéséig biztosan. A 3.0 tartalmára nagyon kíváncsi vagyok, 99%, hogy október 8-tól újra a Rift dominál játékok terén nálam...

Tovább

Rift: Nightmare Tide Digital Edition árak és részletek

2014-09-05 Rift  8,767 comments

Rift

Nightmare Tide Collector’s Edition

Az október 8-án megjelenő második Rift kiegészítő mindenki számára ingyenesen elérhető lesz, a Trion viszont piacra dob egy Collector’s Edition kollekciót is. A három fajta verzió mindegyike különböző árban lesz megvásárolható és természetesen különböző extrákat tartalmaz majd. Amennyiben vásárlásra adnánk a fejünket, akkor az alábbi csomagokból választhatunk:

RIFT 3.0 Nightmare Tide Digital Collectors Editions

The Typhoon Edition

A Typhoon Edition ára 22.49 euro (kb. 7000 Ft), tartalma pedig az alábbi:

 • 2 új felszerelés slot*
 • Exkluzív Nightmare Tide Bag Slot*
 • Manugo League tagság
 • Planewalker: Water
 • Title: the Typhoon
 • 20,000 Loyalty pont [r]

*a slotok nem halmozódnak, ha már vásároltunk másik Digital Edition kópiát (tehát, amennyiben valaki azért venne 10...

Tovább

Villámhírek 09.03.

2014-09-03 EgyébRift  One comment

Sziasztok!

Rift

 Hotfix #6

09.04-én érkezik a legújabb hotfix, amely a cleric wardeneknek és a komolyabb raidereknek tartogat újdonságokat:

 • Kaszt változás: A Cleric Warden egy halom buffot és kényelmi funkciót kap.
 • A Bindings of Blood: BoB bossok (T3) mostantól kettő  Soul of the Bloodstorm upgrade komponenst dobnak. Ráadásképpen Greenscale “valamilyen speciális élvezetben részesíti a warrior dps-eket” a következő hotfix megjelenéséig.
 • A Storeból vásárolható T2-es raid cuccok Relic szintűvé fejlesztéséhez nem lesz szükség a heart of the Planebreaker upgrade komponensre
  [Cserébe viszont nagy valószínűséggel növekedni az Empyreal Slayer's Mark költség].

A részletes patch notes, benne a pontos Warden változásokkal ide kattintva tekinthető meg...

Tovább

Heti Rift hírek 08.27.

2014-08-27 Rift  5,361 comments

Sziasztok!

Hotfix #5

Egy rövid, de annál jelentősebb patch érkezik a héten, tartalma összefoglalva az alábbi:

 • A RIFT mostantól Oculus Rift támogatást is kapni fog. Aki esetleg nem tudná, az egy forradalmi új eszköz, egy virtuális valóságot megjelenítő szemüveg, amivel véglegesen beszippantja a játékost kedvenc világa. PTS információk alapján az Oculus Rift Rift verziója (nomen est omen), még kicsit sem tökéletes, sőt kifejezetten élvezhetetlenül szar. Persze ez nem túl nagy probléma, nem hiszem, hogy sok klántársunk feszítene a még meg sem jelent, de a tervek szerint 70.000 Ft-os indulóáron kínált szemüvegben. Kicsit bővebb élménybeszámoló (nem Riftes) a player.hu-n  olvasható. Érdekes olvasmány, annyi szent.
 • Aukciós Ház. Amennyiben n...
Tovább

Rift 08.20.

2014-08-20 Rift  1,789 comments

Sziasztok!

Hotfix #4

Csütörtökön érkezik a 2.8 update negyedik hotfixe, melynek összegzése alább olvasható:

 • Visszatér a Budgie Madness Promo hét. Ezúttal egy új típusú, rózsaszín ‘Lovely Budgie’ névre hallgató papagáj mountot szerezhetünk a Limited Edition: Budgie Trove lockboxból. A korábbi eventeken szereplő Umbral, Ashen és Frosty Budgie továbbra is kiváltható a PRI Quartermasters-nél, a napi küldetésekből nyert Bird Seed felhasználásával. Aki még nem csinálta meg a Chicken Run acsit, az a három napi küldetés teljesítésével egy ingyen lockboxot szerezhet.
  • Kezdés: augusztus 21. 17:30
  • Zárás: augusztus 28. 17:30
 • Mostantól új módszer lesz a screenshot készítésre...
Tovább

Rift ez+az 08.13. és Shadow Realms bejelentés

2014-08-13 EgyébRift  1,589 comments

Sziasztok!

Rift

Múlt héten érkezett ugyebár aa 2.8 update, amihez gyors tüzeléses módszerrel ki is kellett adni 3 hotfixet. Az #1 és #1,5 csak bug javításokat tartalmazott, az #2-es azonban eszközölt némi változást az újjáalakított AH-n is. Kis késéssel most olvashatjátok az összegzését:

 • Nem lesz több ismeretlen újraélesztés. Ezentúl minden esetben látni fogjuk annak a nevét, aki ránk nyom egy res-t.
 • Rift Store – az alapértelmezetten rendelkezésre álló Buy Order (itt adhatunk le megrendelést az AH-ban) slotokhoz továbbiakat vásárolhatunk Rift Store -> Services szekciójában. Az ára 100 Credit/db (előfizetőknek 90 credit). Ezzel a tárggyal is maximálisan 60 helyünk lehet.
  Buy Order Slot Extension
 • Aukciós Ház változások

  • Mostantól megerősítés szükséges abban a...
Tovább

Csak a Rift 08.09.

2014-08-09 Rift  113 comments

Sziasztok!

Az elmúlt napokban nem volt túl sok időm cikket írni, így most ömlesztve kapjátok az elmúlt napok történéseit. Jó szemezgetést.

2.8: Madness Wakes

Csütörtökön hozzánk is megérkezett a kiegészítő előtti utolsó nagy frissítés. Az update mérete kemény 2,3 GB. A Trion régóta nem csinált már kedvcsináló videót az frissítésekhez, ehhez azonban, gondolom jelentősége miatt, közzétett egyet.

Természetesen a 2.8-hoz terjedelmes patch notes is tartozik, egy rövid összegzés az alábbiakban olvasható, de a legjobb, ha minden érintett elolvassa a teljes patch notes-t, melyet ide kattintva nyithattok meg.

 • 3.0 Előzmények: Madness Wakes Story küldetések. Új küldetéseket vehetünk fel Cyril Kalmer-től (12922, 11525) és Kira Thanostól (129...
Tovább

Rift 3.0 újdonságok, Elite és Bioware friss infók

2014-08-05 Rift  150 comments

Rift

Múlt hét folyamán a Trion tartott egy ún. “Trion Worlds Community Day 2014” nevű rendezvényt, amelyre a különböző játékaikból hívtak meg olyan játékosokat, akik sokat tesznek a közösség érdekében. Elsősorban fansite szerkesztőkről video streamerekről van szó. Ezek az egyének el látogathattak a cég kaliforniai irodájába és ha már ott voltak, akkor cseveghettek is Daglarral, aki nagyon is lényeges információkat közölt a 3.0-ról. Öveket bekötni, tankok felkészülni, a folytatásban eddig soha nem hallott újdonságok következnek :)

Nightmare Riftek

 • Bemutattak egy grafikát a Nightmare Riftekről, amelyen az látható, hogy ezeknek az új Rifteknek újfajta, tematikus ábrázolása lesz...
Tovább

Rift 08.01. livestream összefoglaló

2014-08-04 Rift  37 comments

A Trion hosszú idő után, augusztus elsején újra élő streamet adott a Rifttel kapcsolatban. Az adásban fejlesztői részről az alábbi egyének vettek részt: Community Manager Eric “Ocho” Cleaver, Senior Game Designer Nicholas “Captain Cursor” McDowell, Senior Designer “Darkmoon” és Dev “Anony”.

RIFT 2.8: Madness Wakes információk

A stream egy jelentős részében az ezen a héten érkező 2.8: Madness Wakes update-el kapcsolatos információk hangzottak el.

Mint azt már az előző cikkben is közöltem, a 2.8 megjelenési dátuma augusztus 6.

Összefoglaló:

 • Érkezik a Nightmare Coast Dungeon, amely az LFG ablakba is bekerül. A bejárata Fortune’s Shore-tól délre található. Ezen a terülteten egy brutális kinézetű Infinity Gate jelenik meg…
 • Új Que...
Tovább

Rift: Madness wakes + apróságok innen onnan 08.02.

2014-08-02 EgyébRift  One comment

 Rift

Update 2.8: Madness Wakes

Augusztus hatodikán érkezik a kiegészítő előtti utolsó nagy update, a Madness Wakes. Gyors összefoglaló, hogy mit kapunk a frissítéssel (nem minden jelenik majd meg egyszerre, a tartalmat fokozatosan adagolják a fejlesztők):

 • Nightmare Coast Dungeon -Level 60-63  normal dungeon, mely a kiegészítő felvezetéseként szolgál. Bejárata Shimmershandon Fortune’s Sore mellett lesz.
 • Zone Event “Night Terrors”. Új zone event, amely szintén a 3.0-val kapcsolatos. [r]
 • Megújul az AH is - Új kinézetet és funkciókat kap az aukciós ház, amelyről korábban már részletesen beszámoltam.
 • Felvezető 3.0 küldetések. – Tempest Bay porticulumnál Queen Mielától egy új új küldetés láncot tudunk felvenni, amely szintén a 3.0 előzménye...
Tovább