Category Wildstar

Raid infók, hotfix 7. Wildstar trailer

2014-06-05 RiftWildstar  5 comments

Rift

Raid tudnivalók

Nem akarom az előző cikket updatelgetni, ezért ide írom a feltámadt gondolataim. Amióta megjelent a raid szabályzat, beszéltem pár emberrel és az alábbi észrevételeket fűzöm még hozzá. Ice azt mondta legyek rövid és kemény, de sajnos én képtelen vagyok rövid lenni :)

1. A 10 k dps-t hajlandó vagyok leengedni 8500-ra. De csak azért, mert van néhány ember a csapatban, akik tudnak 12-13 k-t és így kiegyenlítődik. Viszont!!! Ebből nem lehet engedni, mert különben nincs is értelme elindulni. Gondolom senki sem akar 36 wipe után kudarcélménnyel a zsebében távozni. Lehetek én aranyos, kedves, elnéző és méltányos, csak az a baj, hogy a raid bossokra egyik tulajdonság sem jellemző ezek közül. Ők úgy mészárszékre küldik a csapatot, hogy öröm lesz nézni...

Tovább

Néhány apróság 05.25.

2014-05-25 EgyébRiftWildstar  48 comments

Rift

Az Unicornalia eventhez kapcsolódó hír, hogy a Moonshade Highlandsen zajló zone event jelenleg nagyon rosszul van optimalizálva. Az event boss hp-ja 30.000, ami azt jelenti,  hogy a felbukkanása után 5-10 másodpercen belül meg is hal. ez gyakorlatilag lehetetlenné teszi az acsihoz szükséges küldetés teljesítését. A fejlesztők tudnak a problémáról, valamikor javítják is. Persze ha az is előfordulhat, hogy előbb zár az unikornis event, minthogy a javítás megtörténne. A játékosok szerint legalább 1,5 millióra kellene emelni a boss hp-ját.

Black Desert

Black Desert

A nagyon ígéretesnek tűnő sandbox fantasy MMO megtalálta orosz kiadóját, ami reményt ad arra is, hogy előbb-utóbb lesz nyugati cég is, ami felvállalja a terjesztést és gondozást...

Tovább

Hírek 01.03.

2014-01-03 EgyébRiftTESOWildstar  4 comments

Sziasztok!

Először is boldog új évet mindenkinek. A mai cikkben olvashattok némi Riftet, Star Citizent, egy Wildstar interjút és egy Elder Scrolls Kérdezz-feleleket, ami a Cyrodiili open PvP-ről szól.

Rift

Rift kapcsán nincs semmi újdonság, az utóbbi két hétben pihentek a fejlesztők, csak néhány szerver resetet hajtottak végre.

De hogy ne maradjatok Riftes olvasnivaló nélkül, fordítottam egy leírást, amely részletesen bemutatja a lvl60-on elvégezhető összes teendőt. Szép olvasmány, akit érdekel, az tekintsen fel a Menüsorba és kattintson a Rift lvl60 guide pontra.

Star Citizen

A rajongói várakozás töretlen a Star Citizen felé, bár az adományozó kedv talán egy picit kezd lanyhulni...

Tovább

Hirek 12.15.

2013-12-15 RiftTESOWildstar  7 comments

Sziasztok!

A napokban sajnos kissé rosszalkodik a tárhely, emiatt elnézéseteket kérjük.

Rift

fae yule 2013 RJ

Elindult a téli fesztivál, azaz a Fae Yule. Ezt az eventet szeretném most bemutatni nektek:

Az esemény alatt két új fizetőeszközt (értsd: a már játékban lévőkön felül) kaphatunk és használtunk fel.  Gyakoribb, nagyobb mennyiségben előforduló cucc a Unique Snowflake, mig kissé ritkábban jutunk hozzá a Dark Icicle nevű currencyhez. Az alábbiakban először leírom, hogy milyen tárgyakat lehet vásárolni ezekből, illetve creditből a store-ban, majd a lehetséges fizetőeszköz szerzési lehetőségeket (a credithez sajnos el kell menni dolgozni irl ).

Természetesen van csak a storeban megvásárolható lockbox, amelyet Fae Yule Grab Bagnek hivnak és 450 creditbe kerü...

Tovább

Hírek 12.05.

2013-12-05 RiftTESOWildstar  One comment

Sziasztok!

Rift

Intrepid Drowned Halls

Megérkezett az aktuális hotfix, szám szerint az ötödik. A folt két legfontosabb összetevője a Sliver: Intrepid Drowned Halls, illetve az új előfizetői bónuszok. Az első a Drowned Halls nevű raid lvl60-as verziója, amellyel így egy új T1-es raid érkezett a játékba. A fejlesztők direkt nem T2-es nehézségű raidet készítettek, ugyanis ezzel is szeretnék segíteni a játékosok számára a T2-re történő felkészülést, természetesen a gear vonatkozásában.

A fejlesztők (elsősorban Daglar Game Director úr) már egy ideje gondolkodik azon, hogyan tehetnék csábítóbbá a játékosok számára az előfizetést...

Tovább

Hírek 12.03.

2013-12-03 RiftWildstar  10 comments

Sziasztok!

Rift

Adatbányász forrásokból kiderült egyes új kontentek mibenléte. Várhatóan új Rift típus, mégpedig a Nightmare Rift, illetve egy új dungeon, a The Gyel Fortress érkezése várható. Valamikor. Ezek a dolgok az alábbi új acsikból következtethetők ki:

Mint látható, a Nightmare Riftnek 15 fázisa lesz, ami elég durva mennyiség…. Ezenkívül látható az acsi nevében, hogy Nightmare I, amiből az következik, hogy a Hunt Riftekhez hasonlóan ezeknek is több nehézségi fokozata lesz, valamint minden bizonnyal szintén a játékosok nyithatják őket. Valószínűleg nagy méretű csapatoknak lesz kialakítva, illetve a jutalom a teljesített fázisoktól függ majd. Azt sem nehéz kitalálni, hogy a fázisok egyre nehezebbek lesznek...

Tovább