Monthly Archives június 2013

Pathfinder Online: Hadvezetés

2013-06-29 Pathfinder  48 comments

Újabb fejlesztői naplót sikerült lefordítani, ami ezúttal a tömeges harcokról, hadseregről és hadvezetésről szól. Azt már én is kétlem, hogy ez így ebben a formában létrejöjjön, de majd meglátjuk :) Az eredeti cikk 2012. augusztus elsején készült.

Azok számára, akik nem tudják miről van szó: készül egy fantasy sandbox MMO, ami nagyon érdekesnek ígérkezik. Egy ideje elkezdtem fordítgatni a játék fejlesztői naplóit, a jelenlegi a 18. rész. Az eddig lefordított 17 rész megtalálható a Fórum, Hasznos dolgok, Pathfinder részében fejezetekre bontva. Akit érdekel, olvassa el, garantálom, hogy valamelyik része felkelti az érdeklődést. A gazdasággal foglalkozó cikket ki lehet hagyni, mert az elég beteg és megfekszi a gyomrot...

Tovább

Hírek 06.29.

2013-06-29 EgyébNeverwinterTESO  8 comments

Sziasztok!

Neverwinter

-bizonyos időközönként van lehetőség ingyen Zen szerzésére. Ezen a linken bejelentkezve és a felső menüsorban a Charge Zen menü Earn Zen pontjában valósíthatjuk meg ezt. Itt különböző reklámajánlatok vannak, kérdőívet kell kitölteni, beregisztrálni oldalakra, illetve akár vásárolni bizonyos termékeket. A legegyszerűbb a kérdőíves és regisztrációs ajánlat végrehajtása. Nyilván ha beregisztrálunk egy oldalra, akkor onnan ajánlatokat fogunk kapni kapni mail címünkre, de ezek a hírlevelek lemondhatók, szóval kis munkával elérhető Zen jövedelem. Az akciók szinte percenként változnak, mivel a Zen minden Perfect World játék fizetőeszköze és elég sokan pályáznak egy egy akcióra. Az ajánlatok mindig limitált számban elérhetők...

Tovább

Hírek 06.28.

2013-06-28 Neverwinter  9 comments

Sziasztok!

Neverwinter

Gandefnek üzenném, hogy a többiekkel azt beszéltük meg, hogy amennyiben igényli a Lair of the Pirate King normál acsikat, akkor Madival és Maestirrel együtt meg tudná csinálni. Három hatvanas tuti lenyomja. Ha valakinek van kedve csatlakozni és legalább lvl45-ös zsintű, az nyugodtan csatlakozzon. Mi Lyával kimaradunk, mert már három napja különböző okok miatt nem tudunk fejlődni és jó lenne kicsit haladni:) Gandef légyszives valamikor lépj be a játékba, illetve TS-re, hogy Maestirrel megbeszélhesd a részleteket.

A hét Foundry screenshotja az “Unnerving Portal” című küldetésből származik és egy titkos misztikus tanács székhelye látható rajta:

A tegnapi patch notesból ugyan nem derül ki egyértelműen, de visszakapcsolták ...

Tovább

Hírek 06.27.

2013-06-27 Neverwinter  31 comments

Sziasztok!

Update 3: Megszületett a patch notes és a karbantartás is véget ért. Lényegében a pár nappal ezelőtt lefordított patch lépett életbe, amely a Guardian Blokkról, leadership nerfről és a dungeon átalakításokról szól. Utóbbiak kissé megnehezítik a mobok lelökésével járó quick runokat. Ide másolom újra:

Patch Notes: NW.3.20130529g.25

Harc és Powerek
Guardian Fighter

  • Block: A kimagaslóan nagy sebzést okozó támadások nem fogják átütni a Blockot, amennyiben még elegendő tartalék Block metere van a karakternek.
  • Block: Amennyiben a Block megszűnik, a megszűnés pillanatában meglévő Block méter mennyiségétől függően ezentúl sokkal nagyobb lesz a sebzéscsökkentő hatás.

Egyéb

  • Általános: A cooldownokat szabályzó Powerek, Featek és...
Tovább

Hírek 06.26.

2013-06-26 EgyébGuild Wars2Neverwinter  27 comments

Sziasztok!

GW2

Tegnap megérkezett a Sky Pirates of Tyria című frissítés. A részletes patch  notes magyar fordítását elolvashatjátok a Variance honlapján. Gyors belepillantás után az mindenképp elmondható, hogy elég alaposan belenyúltak a kasztokba. Olvassátok el, többet megtudtok belőle, mintha én próbálnám meg elemezgetni :) Ha Mythra visszatér, majd biztosan jobban hozzá tud szólni a témához. A frissítéshez készült egy nagyon jól sikerült trailer is:

Az alábbi videón pedig az új Aetherblade páncélszettek láthatók:


Természetesen a téma hosszabb lélegzetvételű cikket is megérne és talán hétvégén meg is fogjátok ezt kapni. És ha már tartalmi updatek, akkor a Gamerzine írásából kiderül, hogy az Arenanet továbbra is kéthetenként sz...

Tovább

Hírek 06.25.

2013-06-25 Guild Wars2Neverwinter  10 comments

Sziasztok!

Mythra jelezte, hogy péntekig nem tud GW2-vel kapcsolatos hírt írni vizsgára készülés miatt. Igaz, hogy régebben én írtam a GW2-s híreket is, de mivel már hetek óta be sem loggoltam a játékba, így sajnos jelenleg nem tudok értékelhető minőségű írással szolgálni. Maximum néhány fontosabb eseményről címszavakban beszámolok. Egyebekben kénytelenek lesztek beérni az NWO-s és egyéb játékokról szóló hírekkel:)

GW2

Ma érkezik az új tartalom Sky Pirates of Tyria címmel, amely egy új dungeont is tartalmazni fog. A dungeon állítólag nagyon nehéz lesz. Van aki meg is jegyezte, hogy kissé már elege van a “nagyon nehéz dungeon-kis jutalom” koncepcióból, de ez a GW2 rajongók kis hányadát képezi...

Tovább

Pathfinder Online: Jellem és hírnév

2013-06-24 Pathfinder  36 comments

Megint sikerült egy kis időt szakítanom Pathfinderre, így lefordítottam a sorban követkő újabb fejlesztői naplót. Ez az írás nagyon erősen simogatni fogja az igazi szerepjátékosok lelkét, ugyanis a jellem megvalósítását tárgyalja. Az eredeti cikk 2012. július 18-án született.

Azok számára, akik nem tudják miről van szó: készül egy fantasy sandbox MMO, ami nagyon érdekesnek ígérkezik. Egy ideje elkezdtem fordítgatni a játék fejlesztői naplóit, a jelenlegi a 17. rész. Az eddig lefordított 16 rész megtalálható a Fórum, Hasznos dolgok, Pathfinder részében fejezetekre bontva. Akit érdekel, olvassa el, garantálom, hogy valamelyik része felkelti az érdeklődést. A gazdasággal foglalkozó cikket ki lehet hagyni, mert az elég beteg és megfekszi a gyomrot...

Tovább

Hírek 06.24.

2013-06-24 Neverwinter  37 comments

Sziasztok!

Neverwinter

Rövidhírek:

-az elmúlt hét Foundry screenshotja egy jó kis kocsmai verekedést ábrázol:

- Craig Zinkievich a Redbull.com.nak elmondta, hogy eszük ágában sincs versenyezni a Wow-al, pláne nem annak trónjára törni, az ő céljuk egy hosszú éveken keresztül élvezetes játék fenntartása. Nem több és nem kevesebb. Forrás

-természetesen nem ez lett a játékok történetének első hibátlan frissítése. Sajnos máris ki kellett kapcsolni Gauntlgrymet, mert olyan problémát okozott, hogy az oda betérő játékosok ott is ragadtak, nem tudtak térképet váltani, illetve beloggolni sem. Úgy tűnik, hogy szerversepcifikus a probléma, csak a Dragon shardot érinti. A leállás csak Gauntlgrymre vonatkozik, a játék többi része működik...

Tovább

Guild Wars 2 06.21.

2013-06-21 Guild Wars2  97 comments

Sziasztok!

Mint azt ahogy tegnap említettem, kedden nagy skill és trait változtatás várható majd a következő patch keretein belül. Jonathan Sharp ezzel kapcsolatban leközölt egy cikket, amiben elmondta, hogy az a céluk a változtatásokkal, hogy a kevésbé népszerű trait-ek és skill-ek is használhatóak legyenek, így növelve a build diverzitást. Azonban néhány trait-et kénytelenek voltak megvágni, mivel a túl sok erős trait “power creep” jelenséget okozna.

Pár fontos újdonság:
- Érkezik egy új condition, aminek Torment lesz a neve. Minden másodpercben sebez, a Bleeding 75%-át tick-eli, azonban ha a célpont mozog, akkor 150%-ot tick-el.
- A Necromancer kap egy ötödik képességet a Death Shroud-hoz...

Tovább

Hírek 06.21.

2013-06-21 Neverwinter  57 comments

Update:

ma történt egy frissités. Kicsit hirtelen vették ki a csontokat kiváltó NPC-t, nem mindenki tudta elkölteni a csontjait, így visszakerült a csávó. Ezenkívül pár hibajavítás történt, illetve kaptunk 30 ingyen craft alapanyag slotot:

NW.3.20130529z.18

Szakmák

  • Az Alchemy most már megjelenik a Gatewayen lévő Profession listában.
  • Az Alchemy most már megjelenik az Aukciós Ház Profession kategóriájában.
  • A Profession inventory fül alapanyagok tárolására szolgáló rekesze 30 hellyel bővítve lett, így összességében 90 felhasználható helyünk lett (ingyen).

End of Beta Event

  • Makos’ Assistant visszakerült Protector’s Enclave-be, igy továbbra is beválthatók a Valindra csatlósaiból nyert csontok. A lehetőség egészen július 3-ig megmarad.

Ga...

Tovább