Monthly Archives július 2013

Hírek 07.31.

2013-07-31 EgyébEverquest NextNeverwinter  10 comments

Sziasztok!

Neverwinter

Egy új trailer videót jelentettek meg, amiből kiderül, hogy 2 millió játékos fordult meg a játékban a megjelenés óta. Ez nem azt jelenti, hogy jelenleg ennyi játékos van, csak annyit, hogy ennyien próbálták ki. Mindenesetre nem kis szám, az biztos, bár valószínűleg az alt accountok is beleszámítanak..

Everquest Next

A játékmédia egyenesen extázisban várja az augusztus másodikai bejelentést az Everquest Nextről. Ekkora várakozást én nem mostanában láttam… Olyan kifejezések hangzanak el, mint a “valaha volt legnagyobb sandbox” és “leginnovatívabb” MMO. Az eseményre rekordszámú érdeklődőt várnak.  Na most aztán már én is rendkívül kíváncsi vagyok, mi lesz ebből. A leleplezés magyar idő szerint este 6 órakor lesz...

Tovább

Guild Wars 2 07.30.

2013-07-30 Guild Wars2  10 comments

Sziasztok!

Augusztus különleges hónap lesz a Guild Wars 2 életútjában, mégpedig azért, mert a játék elérkezik az első évfordulójához. Ennél fogva az ArenaNet különleges Living Story-val készül a következő hónapra, ami a Queen’s Jubilee címet viseli. Queen Jennah, Kryta jelenlegi uralkodója az első jubileumára készül, ennél fogva pedig Divinity’s Reach kivirágzik, és amolyan jó Human módjára kezdetét veszi az 1 hónapig tartó ünnepély, amely igazán királyi hangulatot áraszt majd. Egy piros pont az ArenaNet-nek rögtön azért, mert végre nem Lion’s Arch-ban kell majd össze-vissza rohangásznunk, hanem bevonnak más városokat is. Lássuk tehát, mit tartogat nekünk Augusztus hónap első Living Story modulja!

Először is, az ArenaNet szokásához h...

Tovább

Hírek 07.30.

2013-07-30 EgyébNeverwinterTESO  29 comments

Sziasztok!

Neverwinter

A Gamezone.com interjút készített Zeke Sparkes-al, amiből kiszemeztem az érdekességeket (nem fogjátok a földhöz verni magatokat az izgalomtól):

 • egyelőre nem várható a D&D egyik sarokkövének számító jellemrendszer kialakítása, mivel túl bonyolult és nem lehet igazságosan megcsinálni (khm…Pathfinder Online)
 • azért van kevés fegyver, mivel szerettek volna az egyes kasztok ikonikus fegyvereire koncentrálni és azt minél jobban megvalósítani. Lehet találni elvétve más típusú fegyvereket, amiket a transmutation rendszerrel használhatunk is fegyver skinnek (csak bírjuk AD-vel)
 • nagyon homályos utalásokat tesz csak az új kasztra...
Tovább

2013-07-27 EgyébNeverwinterTESO  5 comments

Sziasztok!

Neverwinter

neverwinter,mmo,mmorpg,games,gaming,game,dnd,dungeons and dragons,d&d

Tymora, a Szerencse Istennője látta a kalandozók merész bátorságát és úgy döntött, hogy megjutalmazza őket. Ezért július 26. péntektől bármely loot esetén van esély arra, hogy kapjunk egy Gift of Tymorát is.

Kezdés: 2013. július 26. péntek 19 óra

Vége: 2013. július 29. hétfő 19 óra

A láda az alábbiak közül tartalmazhatja valamelyiket:

 • Fools’ Crown of Neverwinter
 • Ritka fegyver
 • Ritka armor
 • 10,000 Rough Astral Diamonds
 • Craft alapanyag (Uncommon, Rare, vagy Epic)
 • Karakter szintjének megfelelő italok

Az ajándékok nem esnek Gauntlgrym területén, mivel Tymora túlságosan rendetlennek érzi a csatateret csillogó ajándékai számára.

TESO

TESO introduces the scamp

Az Elder Scrolls játékok tele vannak érdekes és furcsa lényekkel és ez alól az Elders S...

Tovább

2013-07-26 EgyébNeverwinterRift  7 comments

Sziasztok!

Van ugyebár minden idők legsikeresebb MMO-ja, a World of Warcraft. Aztán van a hatalmas MMO tapasztalatokkal rendelkező Sony Online Entertainment (Everquest, DC Universe Online, Planetside, Dragon’s Prophet). Valamint van a nagy anyagi háttérrel rendelkező NCSoft. A Blizzardnál és a SOE-nél pedig lettek olyan emberek, akik kiszálltak az anyacégtől és megalakították a Molten Games-t. Eldöntötték, hogy az elmúlt évtized alatt felgyűlt tapasztalatokat felhasználva megalkotják a tökéletes MMO-t. Mégpedig az NCSoft bábáskodása alatt. Taek Jin Kim az NCSoft főnöke elmondta, hogy a csapat rendkívül magasra tette a lécet, erős vágy vezérli őket, hogy felrázzák az online játékteret azzal, hogy valami újat és egyedit alkotnak...

Tovább

Hírek 07.25.

2013-07-25 NeverwinterRift  6 comments

Sziasztok!

Két eseményre szeretném felhívni a figyelmet.

Neverwinter

Ma délután 16 órától karbantartás lesz, melynek keretében új patchet telepítenek, amely egy eventet is tartalmazni fog!!! Patch notes:

Patch Notes: NW.3.20130701a.9

Tymora’s Gift

 • Új event indul július 26-án amely egészen július 29-ig tart. További részletek hamarosan a Neverwinter honlapon !

Rendszerek és tárgyak

 • A többi kaszthoz hasonlóan a Control Wizard számára is tesznek be a Wondrous Bazaar-ba (Risk melletti csajszi, illetve a felső menüsorból is elérhető AD-s bolt) egy egyedi kinézetű tárgyat fegyvert.
 • Alkímia: Javítják azt a hibát, ami miatt néhány ember beragadt a szintezési folyamat során.
 • A Lillend Healerhez tartozó leírás most már sokkal pontosabban jeleníti meg a se...
Tovább

Guild Wars 2 07.24.

2013-07-24 Guild Wars2  10 comments

Sziasztok!

Tegnap megérkezett a Cutthroat Politics release, a patch részletes leírását itt találjátok meg. Néhány fontosabb dolgot felvázolnék ezzel kapcsolatban. A Support Token-eket a Zephyr Sanctum-on (tudjátok, a nagy léghajó az új területen…) lehet elhasználni. Mindössze annyit kell tenni, hogy odamész a választott jelölt kosarához, és interakcióba lépsz vele. Miután szavaztál, kapni fogsz egy Represent Button-t (1 token=1 button), ami egy órán keresztül megjeleníti a vállad felett a kedvelt jelölt portréját, illetve ennek a Button-nak a buffja alatt kell csomó dolgot megcsinálni ahhoz, hogy a meta achievement-et teljesíteni tudd. Szóval tessék szavazni Evo…izé, a Nektek szimpatikus jelöltre! :)

Az Aspect Arena-ba Kiel-nél kell jelentkezni, a

Tovább

Hírek 07.24.

2013-07-24 Neverwinter  9 comments

Sziasztok!

Történt néhány kényelmi változás a honlapon. Darkynt eltüntette a cikkek alatti zavaró Related Post jelzéseket, én pedig megcsináltam, hogy körbejárható legyen a honlap minden része. Ez azt jelenti, hogy most már közvetlenül lehet menni a plannerről a fórumra és vissza. A fő honlapot pedig eddig is mindenhonnan egy kattintással lehetett elérni.

Neverwinter

Az utolsó patch notesban szerepelt az, hogy az alacsonyabb szintű Alkímia feladatoknál jutalomként szerepelni fog az oldószer (solvent). Aki fejleszti az Alkímiát, az észrevehette, hogy ez nem egészen így van. Tegnap kiderült, hogy sajnálatos módon elírás történt a patch notesban, a helyes verzió az lenne, hogy “Az oldószer a Profession bemutató feladatokban kapható jutalomként”...

Tovább

Pathfinder Online: Harcrendszer

2013-07-22 Pathfinder  75 comments

Sziasztok!

http://media-curse.cursecdn.com/attachments/81/118/pfo_techdemo_screen03.png

Mivel még nem indult be a hét és hétvégén sikerült még egy PO rész fordítását megcsinálni, ezért gyorsan ki is teszem :) Ez a napló három részből részből áll, az első kettő nem tartalmaz érdemi információkat, csak azért fordítottam le, hogy lássátok, hogyan működik a Kickstarteres jutalmak kiosztása. A harmadik rész viszont nagyon is érdekes. A harcrendszerről és skill használatról szól. Egyre inkább kikristályosodik, hogy ez a játék a karakterépítésről és a játékosok közti társadalmi kapcsolatokról szól. Jól látható, hogy maga a karakter építgetése brutális és nagyon sokrétű. Elolvasva ezt a részt, nem zárom ki, hogy feleződik az érdeklődők aránya. Bár sosem lehet tudni, nekem például kifejezetten tetszik ez. Az eredeti cikk 2012 október 24-én  készült...

Tovább

Pathfinder Online: Megjelenési tervek

2013-07-21 Pathfinder  95 comments

Sziasztok!

Hétvégén semmi érdekes nem történt, ezért tovább traktállak benneteket a Pathfinder fordításokkal. A soron következő fejlesztői napló viszonylag rövidre sikerült és azt taglalja, milyen állapotban szeretnék a játékot kiadni. A szokásoknak megfelelően ez is teljesen rendhagyó lesz. Az eredeti cikk 2012. október 10-én jelent meg (lassan beérem időben magunkat :) )

Azok számára, akik nem tudják miről van szó: készül egy fantasy sandbox MMO, ami nagyon érdekesnek ígérkezik és egyre jobban a szívem csücskévé válik. Egy ideje elkezdtem fordítgatni a játék fejlesztői naplóit, a jelenlegi a 23. rész. Az eddig lefordított 22 rész megtalálható a Fórum, Hasznos dolgok, Pathfinder részében fejezetekre bontva...

Tovább