Monthly Archives augusztus 2013

Guild Wars 2 08.31. – Ascended Crafting, Gazdasági változások

2013-08-31 Guild Wars2  35 comments

Sziasztok!

Aki figyelemmel követte a tegnapi ArenaNet stream-et, az tudhatja, hogy elég nagy változások várhatóak a játék gazdaságában. Mivel mindenki zsebét teletömték az utóbbi Living Story event-ek (Crown Pavilion farm, Clockwork Chaos Invasion-ök), szinte borítékolni lehetett, hogy olyan dolgok várhatóak jövő hét kedden, ami jelentősen megrövidíti majd az aranytartalékainkat. Próbáljuk meg szépen sorba átvenni azokat a dolgokat, amelyek sírásra késztetik majd a pénztárcánkat.

Account Magic Find

A Magic Find jelentős változások elé néz, hiszen egész egyszerűen el fog tűnni a stat a páncélokról, fegyverekről...

Tovább

Hírek 08.31.

2013-08-31 Rift  36 comments

Sziasztok!

Ezúttal csak Riftes érdekességekkel tudok szolgálni.

Rift

Celebration bonus weekend

celebration bonus weekend

in game bonuses

Ezen a hétvégén, illetve a jövő héten is minden játékos megkapja az előfizetőknek járó bónuszokat. A fent látható,  bejelentkezéskor megjelenő kép felirata téves, elfelejtették frissiteni a hétvégi free verzióra. Alapesetben ezt a szöveget csak az előfizetők látják. Az akció egyben bocsánatkérés is a fejlesztők részéről a napokban tapasztalható lag miatt.

Atrophinius visszatér! Ez boss már többször megkeserítette az arra érdemesek sorsát, meg kellett vele küzdeni a Realm of the Fae és a Runic descent dungeonök expert szintjein, illetve a Primeval Feast nevű 10 fős raidben is.

RIFT_ACT_ROTD_Atrophinius_03

A Trion új, 5 fős dungeon érkezését jelentette be, amely a Realm ...

Tovább

Hírek 08.29.

2013-08-29 EgyébNeverwinterRift  8,835 comments

Sziasztok!

Rift

Nem tudom, hallottatok-e már a Raptr nevű oldalról. Ez egy közösségi oldal, amely a különböző játékokban eltöltött időnket méri és az ugyanezzel a játékkal játszó másik emberkékhez hasonlít minket. Emellett különböző jutalmakat is el lehet érni csak azzal, hogy játszunk mint állat. Az idő méréséhez le kell tölteni a gépre egy applikációt, amelyet ide kattintva tudtok megtenni. A Raptr oldalon létre kell hozni egy accountot, majd ennek megerősítése, valamint az applikáció telepítése után beléphetünk utóbbi alkalmazásba, amely a számítógépen jól láthatóan futni fog. Ha az alkalmazás futtatása közben játszunk pl a Rifttel, akkor mérini fogja az időnket...

Tovább

The Division – E3

2013-08-29 Egyéb  105 comments

Sziasztok!

Elsőként a The Division-t szeretném bemutatni nektek. Nem írok le egyszerre minden eddig megjelent információt, hanem kronológiailag felépítve csöpögtetem majd az ámulattól kikerekedett szátokba, szemetekbe az információkat.   Ugyan a játékmenet, a stílus, a harcrendszer szinte semmiben sem hasonlít az eddig általatok megszokott játékokra, de úgy érzem, hogy pont emiatt lehet érdekes ez a kis bemutató.

A játék az idei E3-on mutatkozott be. Előzőleg senki sem hallott róla semmit, de a kiállítás után a takarító személyzet napokig söprögette a leesett állakat a földről pedig csupán egy rövidke gameplay videot láthatott a nagyközönség némi kommentárral, ami semmilyen lényegi információt nem tartalmazott.

A video megnézése ...

Tovább

Guild Wars 2 08.28. – Super Adventure Box: Back To School

2013-08-28 Guild Wars2  One comment

Sziasztok!

Rata Sum városában már nagy a készülődés, ugyanis az asura zseni, Moto éppen azon van, hogy bemutassa a továbbfejlesztett Super Adventure Box-át. A Moto által készített virtuális valóság igazi célja, hogy a fiatal asurákat képezzék ki benne, ám Moto mindenki számára elérhetővé teszi a Box-ot. Tehát igazak voltak a pletykák, aki szerette az ArenaNet áprilisi tréfáját (ami végül is nem is lett annyira vicc, mivel nagy sikere volt), az most elégedetten hátradőlhet, ugyanis jövő hét kedden érkezik a SAB: Back To School patch!

Moto sok mindennel készül nekünk, a Box jelentősen továbbfejlődött, mióta utoljára láttuk. A legfontosabb, hogy most már 2 World áll majd rendelkezésünkre a mókázáshoz, ugyanis a régi World 1 és a telje...

Tovább

Hírek 08.28.

2013-08-28 RiftTESO  9 comments

Sziasztok!

A múlt heti érdeklődést felmérő poszt eredménye végülis kielégítő eredménnyel zárult, a különböző módokon kapott visszajelzésekből (komment, ts, email), az derült ki, hogy ha nem is a regisztráltak túlnyomó többsége, de azért elegendő ember olvassa a cikkeket. Mint azt már az egyel lejjebb fellelhető írásból tudjátok, Ruzsi papa is beszáll a véleményformálásba, a tudatalatti közös manipulálásába. Hamarosan eljön az idő, amikor a szekta előjön a fényre….hupsz, majdnem elszóltam magam :P Lassan a honlap kilép a klánhonlap státuszból és MMO hírforrássá változik :) Jövő héttől tehát az alábbiak szerint változik a szereposztás:

Én (szamár előre), azaz Kildaros témája a fantasy MMO-k, elsősorban hagyományos és high f...

Tovább

Új matróz a fedélzeten

2013-08-28 Egyéb  6 comments

Sziasztok!

Kildaros Kapitány Úrnak azzal az ötlettel álltam elő, hogy szeretném összekötni a kellemetlent a haszontalannal, így az angol nyelv gyakorlására az engem érdeklő és jelenleg a honlap repertoárjában nem szereplő shooter-MMO játékokról írnék ismertetőket. Az ötletem elnyerte tetszését és felvett a fedélzetre hajósinasnak.

Első körben az általam két legjobban várt ilyen stílusú MMO-t szeretném majd bemutatni. Szerencsére nem kell velük kapkodni, mert 2014-es megjelenési dátummal vannak felcímkézve, így simán elbírják még azt is, hogy ne google-fordítót használjak a cikkek lefordítására.

Az egyik játék az Ubisoft által pátyolgatott The Division címre hallgat, ami egy taktikai MMOTPS lesz RPG elemekkel...

Tovább

TESO: Maria Aliprando interjú

2013-08-27 TESO  One comment

2013. augusztus 25. vasárnap, 01:00 | Írta: PiszkosFred

A GamesCom 2013. kiállításra a Zenimax Online Studios szinte teljes létszámmal érkezett. Jöttek a vezető fejlesztők és az egyes szakterületek vezetői is. Itt van Kölnben Maria Aliprando is, aki két napja állja a sarat, és válaszol a sajtó, fansiteok és egyéb médiumok kérdéseire. Ha épp nincs hivatalos interjún, akkor a Bethesda stand környékén válaszol a játékosoknak. A hölgyről érdemes tudni, hogy ő a “monszter leány”, vagyis ő elsősorban az ellenfelek kialakításáért, harci képességeiért felel, de természetesen más területen is besegít ha szükséges...

Tovább

Pathfinder Online: Lootolás

2013-08-26 Pathfinder  38 comments

Sziasztok!

Elöljáróban annyit, hogy az utóbbi napokban néhány játékról kiderült, hogy előfizetéses üzleti modellt fog bevezetni (Elder Scrolls Online, Wildstar, Final Fantasy: A Realm Reborn). Csatlakozva a főnixmadárként feltámadó subscription rendszerhez, a Pathfinder Online is előfizetéses hibrid rendszert kíván bevezetni, tehát havi díj és ingame store is lesz benne. Sőt, már a béta tesztelésért is fizetni kell majd, de erről majd később lesznek részletek. Ha megéri a játék a pénzét, tőlem nem áll távol az előfizetés. Bár igaz ami igaz, egyre jobban az bontakozik ki, hogy a játék nehéz lesz, minden lépésnek, tettnek következménye lesz, ami egy szűk játékoskörrel rendelkező rétegjátékot eredményez majd. De ez sem baj, csak jó legyen:)...

Tovább

Hirek 08.26.

2013-08-26 NeverwinterRiftTESO  63 comments

Sziasztok!

Rift

Rövidhírek

Ideiglenesen kikapcsolták a Mayhem of Mathosia egyes eventjeit, mivel kicsi volt a játékoslétszám az eseményt érintő helyeken, a megjelenő inváziós seregek pedig ehhez mérten túl erősek. Elnézést kérnek a kellemetlenségért. A probléma abból fakad, hogy  egyes bossok 8-15 millió HP-val rendelkeztek, ez pedig erős túlzás a középszintű területeken. A kikapcsolt eventek: Golden Embers, Hammer and Flame, Unlikely Alliances, The Blight  Forrás.

Fórumon felvetődött az a kérdés, hogy a PvP gear használható-e PvE-ben, mivel érzékelhetően jobbak a PvP cuccok statjai. Fejlesztői válasz szerint alacsony szinten valóban jobbak a PvP felszerelések, de lvl60-on ez megváltozik...

Tovább