Monthly Archives szeptember 2013

Rendszer frissítés

2013-09-30 Guild Wars2  12 comments

Sziasztok!

Az oldal kapott egy új motort. Elméletileg nektek semmit sem kellene észre venni ebből, ha még is találtok valami furcsa, oda nem illő dolgot kérlek jelezzétek.

Érdekes információ:  Az oldal nem rég érte el a 10 000. látogatót!  Ez több mint 28000 oldal látogatás.

Szeretnénk kicsit átalakítani a kinézetét az oldalnak, hiszen néha kell a változatosság. Részben ezért is érdekel, hogy melyik az a játék hír amit leginkább olvastok.

(kattints a Továbbra a válaszadáshoz)

Elméletileg ez jó  http://rift.zam.com/en/ability/55959725/Bull-Rush ilyen linket kellene használni.

Sacrament of the Extinct

Tovább

Hírek 09.29.

2013-09-29 EgyébRift  7 comments

Sziasztok!

A mai hírözön inkább videóözön.

Rift

Újra Mayhem of Mathosia event. Az említett eseménysorozat harmadik felvonása következik október 4-október 10 közt. Az esemény nem marad végig ugyanazon a helyen, mint indulásakor, hanem két naponta változó helyszinen zajlik majd. A jutalmak közt lesz például Lavender Hellbug és Sapphire Ki Rin mount, Hellbug companion pet, acsik, titlek, kosztümök és sok minden más. A quest tracker folyamatosan tájékoztat majd minket arról, hol zajlanak az események. A különböző fázisok közeledtekor pedig részletesebb infókat kapunk majd a jutalmakról is. Ideiglenes questek lesznek folyamatban, az első húsz játékos (a szám még változhat) aki végrehajtja őket, egyedi acsit és jutalmat fog kapni...

Tovább

Guild Wars 2 09.24. – Twilight Assault, Class Balance (Október 15.)

2013-09-24 Guild Wars2  36 comments

Sziasztok!

Sokak kedvenc gonosztevője, Scarlet Briar visszatér, és ezúttal egy még ördögibb tervet eszelt ki a játékosok számára. Az Október 1.-én startoló Twilight Assault LS modul a sylvari-k területére kalauzol el minket, egészen pontosan Caledon Forest-be. A Lionguard a Twilight Arbor területéről baljós jelentéseket kap a felderítőkön keresztül, ráadásul a Destiny’s Edge egyik tagja, Caithe is szeretné megtudni, mi folyik Faolain hajdani kuckójában. Amellett, hogy a Nightmare Court még úrnőjük távozása után is tevékenykedik a területen, most már egy őrült sylvari titokzatos tervének első fogaskerekei is működésbe lépnek, és megindul a támadás Twilight Arbor kertjeiben.

Ha új patch, akkor Livestream! Az ArenaNet Szeptember 30...

Tovább

Hirek 09.22.

2013-09-22 Egyéb  150 comments

Sziasztok!

TESO

A játék legnagyobb fanatikusai számára a Bethesda legyárt néhány exluziv snowboardot, hogy eme remek sport űzése közben is mindenki láthassa, melyik játékot toljuk ezerrel. Összesen 50 darab készül, tehát igyekezzetek, nehogy elkapkodják előletek a potom 500 dolláros, azaz 110.000 Ft-os deszkát. Érdekesség, hogy a mintázatát az Arenanet korábbi dizájnere, Kekai Kotaki készítette. Forrás: Bethesda store

Thrash down a mountain on an Elder Scrolls Online snowboard

Újabb interjú összefoglalót olvashattok Piszkos Fred jóvoltából:

Tovább

Hírek 09.20.

2013-09-20 EgyébRift  34 comments

Sziasztok!

Rift

Tegnap elrajtolt a Beyond Infinity. A játék világa ezúttal ismét konfliktusba keveredik, olyan más dimenziókkal, amelyeket lehet, hogy jobb lett volna nem bolygatni. A Beyond Infinity két új raidet, egy ötfős instancet, egy új chronicle fejezetet, új PvP rangokat és felszerelést, valamint új kinézeti opciókat hoz a játékba. Új trailer is dukál hozzá:

A játék nagyon népszerűnek számít Európában és Amerikában is. Sajnálatos módon a keleti kiruccanása nem sikerült ilyen jóra. Áprilisban már a koreai szerverek elvéreztek, most pedig a kínaiak döntöttek úgy, hogy nem kell nekik a game. A zárást november 15-re datálták. Az okok nem ismertek, de sokan azt mondják, hogy simán nem volt a keleti piacnak megfelelő a játék.

Tovább...

Tovább

Hírek 09.17.

2013-09-17 EgyébRiftTESO  15 comments

Sziasztok!

Rift

Egy kis magyar nyelvű bemutató azok számára, akik még nem ismerik a játékot, de esetleg adnának neki pár perc betekintési esélyt :) . Természetesen azok is megnézhetik, akik már játszanak vele.

A holnap megjelenő 2.4 update-el frissítik a Rogue kaszt Ranger ágának Blood Raptor, illetve a Mage kaszt Elementalist ágának Earth Elemental petjének modelljeit. A teszt szerverre felkerült legfrissebb adatok szerint az alábbiak szerint fognak kinézni:

Blood Raptor (katt a nagyításhoz)

Raptor

Lesser Earth Elemental

Lesser Earth Elemental

Greater Earth Elemental

Greater Earth Elemental

TESO

Egy újabb érdekes interjút olvashatunk, szintén Piszkos Fred jóvoltából...

Tovább

Hirek 09.14.

2013-09-14 EgyébRiftTESO  One comment

Sziasztok!

Rift

Kiderült a 2.4: Beyond Infinity megjelenési dátuma, amely egészen pontosan szeptember 18, azaz jövő hét szerda. Arról már egy előző cikkben irtam összefoglalót, hogy nagyjából mi várható az update-el. Akit érdekel, az itt visszanézheti.

TESO

Többen tapasztalhatták, hogy az elmúlt 2-3 hónapban történt The Elder Scrolls Online béta jelentkezés során nem kapták meg a megerősítő válasz emailt (72 órás határidő lejárta után sem). Úgy fest, hogy a napokban megjavult a rendszer, legalábbis többen jelezték, hogy a friss jelentkezésekkor már megjön a megerősítésre felszólító email.

Lehet nem árt megújítani azokat a jelentkezéseket, amelyekre nem jött “válasz”...

Tovább

Guild Wars 2 09.10. – Tequatl Rising

2013-09-10 Guild Wars2  14 comments

Sziasztok!

A jövő hét kedden érkező tartalmak elég izgalmasnak hangzanak, ráadásul a játék egyik nagy hiányosságát is orvosolni fogják az ArenaNet-esek. A 17.-én érkező patch a Tequatl Rising nevet viseli, és igen, a címben szereplő hüllő fogja a legnagyobb figyelmet kapni a frissítésben. A World Boss-ok eddig az egyes skill ütemes nyomogatásáról szóltak, ám jövő héttől Tequatl már nem lesz bealvós sztori. A sárkány egy teljes evolúción esik át, amelynek a következménye egy igazán epikus csata lesz, ahol a koordináció és csapatmunka kerül előtérbe. Tequatl most végre megmutatja az igazi erejét, és készüljetek fel a Risen gyík elsöprő támadásaira (meg a Sparkfly Fen overflow-ra)!

Az ArenaNet szokásához híven megtartja a livestrea...

Tovább

Hirek 09.07.

2013-09-09 RiftTESO  One comment

Sziasztok!

Rift

infinity gate live stream header

Pénteken élő közvetítés volt a 2.4. update egyik új raid-ről, az Infinity Gate-ről. A menetben két community manager, dahanese és OverloadUT, valamint két dungeon fejlesztő csatlakozott a Legit guildhez és együtt mutatták a raidet. A két új raid közül IG lesz a gyorsabb és könnyebb, mindössze három bosst tartalmaz majd. Az első kettő, Breaker X-1 és a Brothers of Life and Death a fejlsztők megfogalmazása szerint olyan karakterek számára lett alkotva, akik már lenyomtak pár Grim Awakening bosst. Magyarul ez azt jelenti, hogy a T2 raidhez szükséges hit/thoughness követelmény kell hozzájuk. A harmadik boss, Volan ennél egy kicsit keményebb lesz.

Néhány általános infó, ami kiszivárgott a közvetítésből:

  • A másik 20 fős raid, a...
Tovább

Pathfinder Online: PvP következmények

2013-09-07 Pathfinder  12 comments

Sziasztok!

“A game where your actions are persistent, your characters can build kingdoms, and YOU are the storyteller!”

Megint egy PFP fejlesztői napló, melynek eredetije 2013.01.23-án készült. Ez a cikk az ártatlan áldozatokat agyon pévépéző egyének büntetéseiről szól.

Azok számára, akik nem tudják miről van szó: készül egy fantasy sandbox MMO, ami nagyon érdekesnek ígérkezik és egyre jobban a szívem csücskévé válik. Egy ideje elkezdtem fordítgatni a játék fejlesztői naplóit, a jelenlegi a 30. rész. Az eddig lefordított 29 rész megtalálható a Fórum, Hasznos dolgok, Pathfinder részében fejezetekre bontva. Akit érdekel, olvassa el, garantálom, hogy valamelyik része felkelti az érdeklődést...

Tovább