Monthly Archives május 2014

Újabb kishírek+ArcheAge dungeon vidi 05.30.

2014-05-30 EgyébRift  10 comments

Rift

Raid

Hétfőn (06.02) újabb gyakorló raid lesz a lvl50-es Drowned Hallsban. Akit érdekel, illetve akikkel megbeszéltük, azok jelentkezzenek a sirplanner.host22.com oldalon található planneren.

Terveink szerint a június 9-i héten indítanánk az első lvl60-as raidet, kérném addig aki tud, szerelkezzen fel 400-as Hitig. Igény esetén szívesen segítünk expertek lebonyolításában, napi küldetések farmolásában.

Soul változások

Kervik (Cleric/Mage fejlesztő) és Vladd (warrior/rogue fejlesztő) egyaránt változtatásokat jelentettek be egyes soulokhoz.

1. Mage Stormcaller: a soul alapjaiban változik meg, és a már teszt szerveren lévő módosításokhoz az alábbiak érkeztek még:

 • Lightning Field skill leírásának frissítése annak érdekében, hogy érthetőbb legy...
Tovább

Rift hotfix 5, kis hírek, ArcheAge karakter generálás

2014-05-28 EgyébRift  7 comments

Rift

Felhívás

Kérnék minden olyan klántagot, aki szeretne raidelésben részt venni, hogy jelezze itt, illetve a facebook csoportban (az erről a cikkről szóló hír alatt) vagy az én (Kildaros) vagy Ice (Sadman) elérhetőségein azt, hogy legközelebb mely időpontok lennének alkalmasak raid szervezésére. Köszi.

2.7 hotfix #5

Megérkezett a legújabb frissítés, amely megint érdekes változásokat hoz:

 • Unicorrnalia hosszabbítás (részletek lejjebb)
 • A promo héthez kapcsolódó Hooves and Horns zone event fő bossának jelentősen növelték a hp-ját
 • Az új soul küldetések lelőhelyén, a Runic Athenaeumban van egy napi küldetés, amely a patch után már Runegard reput és PA XP-t ad
 • Megváltoztattak szinte minden, magunkra rakható buffot. Az 1 órás selfbuffok nagy...
Tovább

Néhány apróság 05.25.

2014-05-25 EgyébRiftWildstar  130 comments

Rift

Az Unicornalia eventhez kapcsolódó hír, hogy a Moonshade Highlandsen zajló zone event jelenleg nagyon rosszul van optimalizálva. Az event boss hp-ja 30.000, ami azt jelenti,  hogy a felbukkanása után 5-10 másodpercen belül meg is hal. ez gyakorlatilag lehetetlenné teszi az acsihoz szükséges küldetés teljesítését. A fejlesztők tudnak a problémáról, valamikor javítják is. Persze ha az is előfordulhat, hogy előbb zár az unikornis event, minthogy a javítás megtörténne. A játékosok szerint legalább 1,5 millióra kellene emelni a boss hp-ját.

Black Desert

Black Desert

A nagyon ígéretesnek tűnő sandbox fantasy MMO megtalálta orosz kiadóját, ami reményt ad arra is, hogy előbb-utóbb lesz nyugati cég is, ami felvállalja a terjesztést és gondozást...

Tovább

Guild Wars 2 Festival Of The Four Winds, Diablo 3 hírmorzsák

2014-05-23 Guild Wars2  83 comments

Sziasztok!

Javában tart a Festival Of The Four Winds Tyria-ban, a Zephyrite-ok érkezése elég nagy visszhangot keltett a játékosok körében. Habár a második Living Story évadról egyelőre semmilyen információ nem áll rendelkezésre, maga a fesztivál is sok mindenben megváltozott és nem feltétlenül biztos, hogy a lehető legjobb irányba. Tyria lakói érthetetlenül állnak néhány fejlesztői döntés előtt, ami teljesen érthető, mivel többen úgy érzik, hogy a FotFW egy okosan kitalált gold sink.

Sajnos ez sok szempontból igaznak is bizonyul. A mulatságok két fő helyszínen zajlanak, Labyrinthine Cliffs magas szurdokai között és Queen Jennah Crown Pavilion-jában...

Tovább

Rift Unicornalia és egyebek

2014-05-21 Rift  143 comments

Sziasztok!

Rift lvl60 guide

Újra megemlítem, hátha valaki nem olvasta az előző cikkben, hogy frissítettem a menüsorban található lvl60 guide-ot, amely így már megfelel a 2.7 verziónak. A leírásban az alábbiakat frissítettem:

 • Bekerült a T3-as fizetőeszköz
 • Egy rövid rész foglalkozik mostantól a Planar Attunement rendszerrel, valamint van pár ajánlás is benne a pontok elköltésére.
 • Frissítve lett a Frozen Eclipse Stone leírása, mivel a különböző bónusz Vialok már erre is hatással is vannak.
 • Kitöröltem a fizetőeszköz heti limiteket, mivel ezeket kivették a játékból.
 • Frissítve lett a raid szekció néhány videóval
 • Pár szóval leírtam a T3-as raideket is, tehát a 600+ Hit-es fejlődési részt.
 • A fejlődési ajánlás is ki lett bővítve
 • Friss...
Tovább

Hotfix 3, Stormcaller változás, Black Desert csodaképek

2014-05-16 EgyébRift  996 comments

Rift

Update:

Frissítettem a menüsorban található lvl60 guide-ot, amely így már megfelel a 2.7 verziónak. A leírásban az alábbiakat frissítettem:

 • Bekerült a T3-as fizetőeszköz
 • Egy rövid rész foglalkozik mostantól a Planar Attunement rendszerrel, valamint van pár ajánlás is benne a pontok elköltésére.
 • Frissítve lett a Frozen Eclipse Stone leírása, mivel a különböző bónusz Vialok már erre is hatással is vannak.
 • Kitöröltem a fizetőeszköz heti limiteket, mivel ezeket kivették a játékból.
 • Frissítve lett a raid szekció néhány videóval
 • Pár szóval leírtam a T3-as raideket is, tehát a 600+ Hit-es fejlődési részt.
 • A fejlődési ajánlás is ki lett bővítve
 • Frissítve és bővítve a krónikákhoz és dungeonökhöz ajánlott buildek listája.
 • Rö...
Tovább

RIFT 2.7 Hotfix #2, guild infó, ArcheAge videó

2014-05-14 EgyébRift  7 comments

Sziasztok!

Rift

Gondolatok a 2.7 soulok áráról

Mint azt már minden Rift játékos tudja, a 2.7-el új soulok érkeztek a játékba. Én erről már nem is szeretnék témázni, helyette a soulok áráról osztanék meg némi személyes véleményt. Sokan háborognak azon, hogy a soul csomag nagyon drága. Egészen pontosan 5000 credit, ami kb 7500 Ft-nak felel meg. Első pillantásra valóban drága, de ha sikerül ezen első pillantás után kicsit átgondolni a dolgokat, akkor talán már nem is annyira. Gondoljunk bele abba, hogy mit tapasztalunk a legtöbb játék esetében. Vegyük példának az MMO király WoW-ot. Havi előfizetési díj 4000 Ft, kiegészítő a megjelenéskor 15.000 Ft. De a legtöbb free játék esetében is, amennyiben kiegészítő jelenik meg, azért általában 7-8000 Ft-ot elkérnek...

Tovább

Guild Wars 2 – Festival Of The Four Winds (frissítve: 05.16.)

2014-05-13 Guild Wars2  131 comments

Sziasztok!

Vége a várakozásnak, ismét tartalom áll a házhoz. Közel másfél hónap után az ArenaNet lerántotta a leplet a Season 2 felvezetéséhez szolgáló első tartalmi csomagról, ami a Festival Of The Four Winds nevet kapta. A Guild Wars 2 sikeresen elrajtolt Kínában (egész pontosan 15.-én lesz a hivatalos nyílt béta, de az elővétellel élni kívánó játékosoknak 15 napos Head Start járt a KhongZhong jóvoltából), és a számok rendkívül biztatóan alakulnak, már most nagyszerű sikert könyvelhet el a fejlesztőcsapat...

Tovább

Rift Guild videók és hírek

2014-05-10 Rift  5 comments

Sziasztok!

Rift

Gilded Prophecy videók

Lya jóvoltából elkészültek a csütörtöki raid videói. Megint hallhatóak rajtuk a TS szövegek, remélem senkinek nem okoz ez kellemetlen perceket :) Azoknak is nyugodt szívvel ajánlom a megtekintést, akik nem játszanak Rifttel, ha másért nem, a beszélgetésekért mindenképp megéri.

 2.7 Hotfix #1

Tegnap este újabb javítás érkezett, mely orvosolt néhány, a 2.7-el keletkezett problémát:

 • Egy halom, Runic Athenaeum-ban található újdonsült küldetés javítása. Ezek közt szerepel NPC-k felbukkanásával, küldetés tárgyak használatával kapcsolatos hibák javítása.
 • Javították a Hero Rises bugot  ami miatt teljesíthetetlen volt a krónika. Most már újra lehet rendesen játszani.
 • Új Mage Tank recepteket adt...
Tovább

2014-05-09 Rift  One comment

Sziasztok!

Rift

Gilded Prophecy

Tegnap sikerrel zárult az újabb guild raid és el kell mondanom, hogy játékos pályafutásom egyik legjobb hangulatú guild eseményén sikerült részt vennem. Véleményem szerint a raid minden szempontból tökéletes volt (leszámítva azt az apró zűrt, hogy a jelentkezők közül nem mindenki jelent meg). A hangulat szuper volt, kellő kihívást is jelentett, volt pár wipe de a végén minden boss jobb létre szenderült. Remélem Valler nem sértődik meg, de nagyon úgy tűnik, hogy sikerült egy szállóige gyanús mondatot elsütnie. Azok számára, akik nincsenek képben, leírom a történetet röviden. Az egyik bossnak volt egy képessége, amivel random játékost felszólít, hogy ne csináljon semmit, csak álljon egy helyben. Ha ezt nem tartja be, az egész csapat sebződik...

Tovább