Monthly Archives május 2014

Újabb kishírek+ArcheAge dungeon vidi 05.30.

2014-05-30 EgyébRift  10 comments

Rift

Raid

Hétfőn (06.02) újabb gyakorló raid lesz a lvl50-es Drowned Hallsban. Akit érdekel, illetve akikkel megbeszéltük, azok jelentkezzenek a sirplanner.host22.com oldalon található planneren.

Terveink szerint a június 9-i héten indítanánk az első lvl60-as raidet, kérném addig aki tud, szerelkezzen fel 400-as Hitig. Igény esetén szívesen segítünk expertek lebonyolításában, napi küldetések farmolásában.

Soul változások

Kervik (Cleric/Mage fejlesztő) és Vladd (warrior/rogue fejlesztő) egyaránt változtatásokat jelentettek be egyes soulokhoz.

1. Mage Stormcaller: a soul alapjaiban változik meg, és a már teszt szerveren lévő módosításokhoz az alábbiak érkeztek még:

 • Lightning Field skill leírásának frissítése annak érdekében, hogy érthetőbb legy...
Tovább

Rift hotfix 5, kis hírek, ArcheAge karakter generálás

2014-05-28 EgyébRift  7 comments

Rift

Felhívás

Kérnék minden olyan klántagot, aki szeretne raidelésben részt venni, hogy jelezze itt, illetve a facebook csoportban (az erről a cikkről szóló hír alatt) vagy az én (Kildaros) vagy Ice (Sadman) elérhetőségein azt, hogy legközelebb mely időpontok lennének alkalmasak raid szervezésére. Köszi.

2.7 hotfix #5

Megérkezett a legújabb frissítés, amely megint érdekes változásokat hoz:

 • Unicorrnalia hosszabbítás (részletek lejjebb)
 • A promo héthez kapcsolódó Hooves and Horns zone event fő bossának jelentősen növelték a hp-ját
 • Az új soul küldetések lelőhelyén, a Runic Athenaeumban van egy napi küldetés, amely a patch után már Runegard reput és PA XP-t ad
 • Megváltoztattak szinte minden, magunkra rakható buffot. Az 1 órás selfbuffok nagy...
Tovább

Néhány apróság 05.25.

2014-05-25 EgyébRiftWildstar  No comments

Rift

Az Unicornalia eventhez kapcsolódó hír, hogy a Moonshade Highlandsen zajló zone event jelenleg nagyon rosszul van optimalizálva. Az event boss hp-ja 30.000, ami azt jelenti,  hogy a felbukkanása után 5-10 másodpercen belül meg is hal. ez gyakorlatilag lehetetlenné teszi az acsihoz szükséges küldetés teljesítését. A fejlesztők tudnak a problémáról, valamikor javítják is. Persze ha az is előfordulhat, hogy előbb zár az unikornis event, minthogy a javítás megtörténne. A játékosok szerint legalább 1,5 millióra kellene emelni a boss hp-ját.

Black Desert

Black Desert

A nagyon ígéretesnek tűnő sandbox fantasy MMO megtalálta orosz kiadóját, ami reményt ad arra is, hogy előbb-utóbb lesz nyugati cég is, ami felvállalja a terjesztést és gondozást...

Tovább

Guild Wars 2 Festival Of The Four Winds, Diablo 3 hírmorzsák

2014-05-23 Guild Wars2  31 comments

Sziasztok!

Javában tart a Festival Of The Four Winds Tyria-ban, a Zephyrite-ok érkezése elég nagy visszhangot keltett a játékosok körében. Habár a második Living Story évadról egyelőre semmilyen információ nem áll rendelkezésre, maga a fesztivál is sok mindenben megváltozott és nem feltétlenül biztos, hogy a lehető legjobb irányba. Tyria lakói érthetetlenül állnak néhány fejlesztői döntés előtt, ami teljesen érthető, mivel többen úgy érzik, hogy a FotFW egy okosan kitalált gold sink.

Sajnos ez sok szempontból igaznak is bizonyul. A mulatságok két fő helyszínen zajlanak, Labyrinthine Cliffs magas szurdokai között és Queen Jennah Crown Pavilion-jában...

Tovább

Rift Unicornalia és egyebek

2014-05-21 Rift  6 comments

Sziasztok!

Rift lvl60 guide

Újra megemlítem, hátha valaki nem olvasta az előző cikkben, hogy frissítettem a menüsorban található lvl60 guide-ot, amely így már megfelel a 2.7 verziónak. A leírásban az alábbiakat frissítettem:

 • Bekerült a T3-as fizetőeszköz
 • Egy rövid rész foglalkozik mostantól a Planar Attunement rendszerrel, valamint van pár ajánlás is benne a pontok elköltésére.
 • Frissítve lett a Frozen Eclipse Stone leírása, mivel a különböző bónusz Vialok már erre is hatással is vannak.
 • Kitöröltem a fizetőeszköz heti limiteket, mivel ezeket kivették a játékból.
 • Frissítve lett a raid szekció néhány videóval
 • Pár szóval leírtam a T3-as raideket is, tehát a 600+ Hit-es fejlődési részt.
 • A fejlődési ajánlás is ki lett bővítve
 • Friss...
Tovább

Hotfix 3, Stormcaller változás, Black Desert csodaképek

2014-05-16 EgyébRift  33 comments

Rift

Update:

Frissítettem a menüsorban található lvl60 guide-ot, amely így már megfelel a 2.7 verziónak. A leírásban az alábbiakat frissítettem:

 • Bekerült a T3-as fizetőeszköz
 • Egy rövid rész foglalkozik mostantól a Planar Attunement rendszerrel, valamint van pár ajánlás is benne a pontok elköltésére.
 • Frissítve lett a Frozen Eclipse Stone leírása, mivel a különböző bónusz Vialok már erre is hatással is vannak.
 • Kitöröltem a fizetőeszköz heti limiteket, mivel ezeket kivették a játékból.
 • Frissítve lett a raid szekció néhány videóval
 • Pár szóval leírtam a T3-as raideket is, tehát a 600+ Hit-es fejlődési részt.
 • A fejlődési ajánlás is ki lett bővítve
 • Frissítve és bővítve a krónikákhoz és dungeonökhöz ajánlott buildek listája.
 • Rö...
Tovább

RIFT 2.7 Hotfix #2, guild infó, ArcheAge videó

2014-05-14 EgyébRift  7 comments

Sziasztok!

Rift

Gondolatok a 2.7 soulok áráról

Mint azt már minden Rift játékos tudja, a 2.7-el új soulok érkeztek a játékba. Én erről már nem is szeretnék témázni, helyette a soulok áráról osztanék meg némi személyes véleményt. Sokan háborognak azon, hogy a soul csomag nagyon drága. Egészen pontosan 5000 credit, ami kb 7500 Ft-nak felel meg. Első pillantásra valóban drága, de ha sikerül ezen első pillantás után kicsit átgondolni a dolgokat, akkor talán már nem is annyira. Gondoljunk bele abba, hogy mit tapasztalunk a legtöbb játék esetében. Vegyük példának az MMO király WoW-ot. Havi előfizetési díj 4000 Ft, kiegészítő a megjelenéskor 15.000 Ft. De a legtöbb free játék esetében is, amennyiben kiegészítő jelenik meg, azért általában 7-8000 Ft-ot elkérnek...

Tovább

Guild Wars 2 – Festival Of The Four Winds (frissítve: 05.16.)

2014-05-13 Guild Wars2  9 comments

Sziasztok!

Vége a várakozásnak, ismét tartalom áll a házhoz. Közel másfél hónap után az ArenaNet lerántotta a leplet a Season 2 felvezetéséhez szolgáló első tartalmi csomagról, ami a Festival Of The Four Winds nevet kapta. A Guild Wars 2 sikeresen elrajtolt Kínában (egész pontosan 15.-én lesz a hivatalos nyílt béta, de az elővétellel élni kívánó játékosoknak 15 napos Head Start járt a KhongZhong jóvoltából), és a számok rendkívül biztatóan alakulnak, már most nagyszerű sikert könyvelhet el a fejlesztőcsapat...

Tovább

Rift Guild videók és hírek

2014-05-10 Rift  5 comments

Sziasztok!

Rift

Gilded Prophecy videók

Lya jóvoltából elkészültek a csütörtöki raid videói. Megint hallhatóak rajtuk a TS szövegek, remélem senkinek nem okoz ez kellemetlen perceket :) Azoknak is nyugodt szívvel ajánlom a megtekintést, akik nem játszanak Rifttel, ha másért nem, a beszélgetésekért mindenképp megéri.

 2.7 Hotfix #1

Tegnap este újabb javítás érkezett, mely orvosolt néhány, a 2.7-el keletkezett problémát:

 • Egy halom, Runic Athenaeum-ban található újdonsült küldetés javítása. Ezek közt szerepel NPC-k felbukkanásával, küldetés tárgyak használatával kapcsolatos hibák javítása.
 • Javították a Hero Rises bugot  ami miatt teljesíthetetlen volt a krónika. Most már újra lehet rendesen játszani.
 • Új Mage Tank recepteket adt...
Tovább

2014-05-09 Rift  8 comments

Sziasztok!

Rift

Gilded Prophecy

Tegnap sikerrel zárult az újabb guild raid és el kell mondanom, hogy játékos pályafutásom egyik legjobb hangulatú guild eseményén sikerült részt vennem. Véleményem szerint a raid minden szempontból tökéletes volt (leszámítva azt az apró zűrt, hogy a jelentkezők közül nem mindenki jelent meg). A hangulat szuper volt, kellő kihívást is jelentett, volt pár wipe de a végén minden boss jobb létre szenderült. Remélem Valler nem sértődik meg, de nagyon úgy tűnik, hogy sikerült egy szállóige gyanús mondatot elsütnie. Azok számára, akik nincsenek képben, leírom a történetet röviden. Az egyik bossnak volt egy képessége, amivel random játékost felszólít, hogy ne csináljon semmit, csak álljon egy helyben. Ha ezt nem tartja be, az egész csapat sebződik...

Tovább