Monthly Archives augusztus 2014

Heti Rift hírek 08.27.

2014-08-27 Rift  5,361 comments

Sziasztok!

Hotfix #5

Egy rövid, de annál jelentősebb patch érkezik a héten, tartalma összefoglalva az alábbi:

 • A RIFT mostantól Oculus Rift támogatást is kapni fog. Aki esetleg nem tudná, az egy forradalmi új eszköz, egy virtuális valóságot megjelenítő szemüveg, amivel véglegesen beszippantja a játékost kedvenc világa. PTS információk alapján az Oculus Rift Rift verziója (nomen est omen), még kicsit sem tökéletes, sőt kifejezetten élvezhetetlenül szar. Persze ez nem túl nagy probléma, nem hiszem, hogy sok klántársunk feszítene a még meg sem jelent, de a tervek szerint 70.000 Ft-os indulóáron kínált szemüvegben. Kicsit bővebb élménybeszámoló (nem Riftes) a player.hu-n  olvasható. Érdekes olvasmány, annyi szent.
 • Aukciós Ház. Amennyiben n...
Tovább

Rift 08.20.

2014-08-20 Rift  1,789 comments

Sziasztok!

Hotfix #4

Csütörtökön érkezik a 2.8 update negyedik hotfixe, melynek összegzése alább olvasható:

 • Visszatér a Budgie Madness Promo hét. Ezúttal egy új típusú, rózsaszín ‘Lovely Budgie’ névre hallgató papagáj mountot szerezhetünk a Limited Edition: Budgie Trove lockboxból. A korábbi eventeken szereplő Umbral, Ashen és Frosty Budgie továbbra is kiváltható a PRI Quartermasters-nél, a napi küldetésekből nyert Bird Seed felhasználásával. Aki még nem csinálta meg a Chicken Run acsit, az a három napi küldetés teljesítésével egy ingyen lockboxot szerezhet.
  • Kezdés: augusztus 21. 17:30
  • Zárás: augusztus 28. 17:30
 • Mostantól új módszer lesz a screenshot készítésre...
Tovább

Rift ez+az 08.13. és Shadow Realms bejelentés

2014-08-13 EgyébRift  1,589 comments

Sziasztok!

Rift

Múlt héten érkezett ugyebár aa 2.8 update, amihez gyors tüzeléses módszerrel ki is kellett adni 3 hotfixet. Az #1 és #1,5 csak bug javításokat tartalmazott, az #2-es azonban eszközölt némi változást az újjáalakított AH-n is. Kis késéssel most olvashatjátok az összegzését:

 • Nem lesz több ismeretlen újraélesztés. Ezentúl minden esetben látni fogjuk annak a nevét, aki ránk nyom egy res-t.
 • Rift Store – az alapértelmezetten rendelkezésre álló Buy Order (itt adhatunk le megrendelést az AH-ban) slotokhoz továbbiakat vásárolhatunk Rift Store -> Services szekciójában. Az ára 100 Credit/db (előfizetőknek 90 credit). Ezzel a tárggyal is maximálisan 60 helyünk lehet.
  Buy Order Slot Extension
 • Aukciós Ház változások

  • Mostantól megerősítés szükséges abban a...
Tovább

ArcheAge béta beszámoló

2014-08-09 ArcheAge  104 comments

Sziasztok!

Mint azt tudjátok, többen is részt vettünk az ArcheAge második zárt bétáján. Mivel közeleg a harmadik tesztelési fázis is, itt az ideje, hogy összedobjak egy beszámolót az élményeimről. Előrebocsátom, hogy az írás nagyon erősen szubjektív, csak és kizárólag az én érzéseimet közvetíti. Nem kizárt, hogy ami számomra pozitív, vagy éppen negatív, az másokból éppen ellentétes reakciókat vált ki.

A játék rendkívüli mélységekkel rendelkezik, amelyeket első nekifutásra nem is lehet felfedezni és értelmesen bemutatni. Ez jó, mert a sekélyes csőjátékokat nagyon utálom, nem baj, ha bizonyos dolgok csak hetekkel a kezdés után tisztulnak le...

Tovább

Csak a Rift 08.09.

2014-08-09 Rift  113 comments

Sziasztok!

Az elmúlt napokban nem volt túl sok időm cikket írni, így most ömlesztve kapjátok az elmúlt napok történéseit. Jó szemezgetést.

2.8: Madness Wakes

Csütörtökön hozzánk is megérkezett a kiegészítő előtti utolsó nagy frissítés. Az update mérete kemény 2,3 GB. A Trion régóta nem csinált már kedvcsináló videót az frissítésekhez, ehhez azonban, gondolom jelentősége miatt, közzétett egyet.

Természetesen a 2.8-hoz terjedelmes patch notes is tartozik, egy rövid összegzés az alábbiakban olvasható, de a legjobb, ha minden érintett elolvassa a teljes patch notes-t, melyet ide kattintva nyithattok meg.

 • 3.0 Előzmények: Madness Wakes Story küldetések. Új küldetéseket vehetünk fel Cyril Kalmer-től (12922, 11525) és Kira Thanostól (129...
Tovább

Mindenféle hírek mindenféle játékokról

2014-08-08 Egyéb  One comment

 ArcheAge

sailing640m

A Trion egymás után lövi a closed béta eventeket, a harmadik esemény augusztus 14-től augusztus 18-ig tart. Azok, akik nem founder packokkal játszanak, mindenképpen új kulcsot kell szerezni, vagy regisztrálni a hivatalos honlapon egy random meghívó reményében. A második béta teszten dupla létszámban vettek részt a játékosok az elsőhöz képest, várhatóan most is növelni fogják a létszámot. Múltkor jól bírták a szerverek a terhelést, most újabb próba elé lesznek állítva.

Elite: Dangerous

elite

Az első béta teszt immáron a múlt, a fejlesztők most már a második menetre készülődnek. Elmondásuk szerint az első béta tesztben összesen 122 országból résztvevők, a tesztelők összesen 4,2 fényévnyi távolságot jártak be...

Tovább

Guild Wars 2 – The Dragon’s Reach (Part 1)

2014-08-06 Guild Wars2  One comment

Sziasztok!

Meglehetősen mozgalmas héten vagyunk túl. Bár a legújabb rész a Living World-höz most egy kicsit megosztóra sikeredett, azért nyugodtan bevallhatjuk, hogy a sztori még mindig száguld és az események forgataga rendesen be tudja szippantani a játékost. A Dragon’s Reach az első olyan epizód, amit kettévágtak (Part 1 és 2), a második felvonás jövő héten, Augusztus 12.-én érkezik. Mondanom sem kell, hogy jó sokan epekedve várják, mivel a tegnap befutott trailer finoman szólva mindenkinek a plafonig vitte az adrenalin szintjét.

Az első részt is Augusztus 12-ig tudjátok ingyenesen megnyitni, ezt nem győzőm eléggé hangsúlyozni, később már tényleg egy kiegészítő árát kell kifizetned, ha szeretnéd látni a történet minden mozzanatát...

Tovább

Rift 3.0 újdonságok, Elite és Bioware friss infók

2014-08-05 Rift  150 comments

Rift

Múlt hét folyamán a Trion tartott egy ún. “Trion Worlds Community Day 2014” nevű rendezvényt, amelyre a különböző játékaikból hívtak meg olyan játékosokat, akik sokat tesznek a közösség érdekében. Elsősorban fansite szerkesztőkről video streamerekről van szó. Ezek az egyének el látogathattak a cég kaliforniai irodájába és ha már ott voltak, akkor cseveghettek is Daglarral, aki nagyon is lényeges információkat közölt a 3.0-ról. Öveket bekötni, tankok felkészülni, a folytatásban eddig soha nem hallott újdonságok következnek :)

Nightmare Riftek

 • Bemutattak egy grafikát a Nightmare Riftekről, amelyen az látható, hogy ezeknek az új Rifteknek újfajta, tematikus ábrázolása lesz...
Tovább

Rift 08.01. livestream összefoglaló

2014-08-04 Rift  37 comments

A Trion hosszú idő után, augusztus elsején újra élő streamet adott a Rifttel kapcsolatban. Az adásban fejlesztői részről az alábbi egyének vettek részt: Community Manager Eric “Ocho” Cleaver, Senior Game Designer Nicholas “Captain Cursor” McDowell, Senior Designer “Darkmoon” és Dev “Anony”.

RIFT 2.8: Madness Wakes információk

A stream egy jelentős részében az ezen a héten érkező 2.8: Madness Wakes update-el kapcsolatos információk hangzottak el.

Mint azt már az előző cikkben is közöltem, a 2.8 megjelenési dátuma augusztus 6.

Összefoglaló:

 • Érkezik a Nightmare Coast Dungeon, amely az LFG ablakba is bekerül. A bejárata Fortune’s Shore-tól délre található. Ezen a terülteten egy brutális kinézetű Infinity Gate jelenik meg…
 • Új Que...
Tovább

Rift: Madness wakes + apróságok innen onnan 08.02.

2014-08-02 EgyébRift  One comment

 Rift

Update 2.8: Madness Wakes

Augusztus hatodikán érkezik a kiegészítő előtti utolsó nagy update, a Madness Wakes. Gyors összefoglaló, hogy mit kapunk a frissítéssel (nem minden jelenik majd meg egyszerre, a tartalmat fokozatosan adagolják a fejlesztők):

 • Nightmare Coast Dungeon -Level 60-63  normal dungeon, mely a kiegészítő felvezetéseként szolgál. Bejárata Shimmershandon Fortune’s Sore mellett lesz.
 • Zone Event “Night Terrors”. Új zone event, amely szintén a 3.0-val kapcsolatos. [r]
 • Megújul az AH is - Új kinézetet és funkciókat kap az aukciós ház, amelyről korábban már részletesen beszámoltam.
 • Felvezető 3.0 küldetések. – Tempest Bay porticulumnál Queen Mielától egy új új küldetés láncot tudunk felvenni, amely szintén a 3.0 előzménye...
Tovább