Guild Wars 2 05.30.

2013-05-30 Guild Wars2  2 comments

Sziasztok!

Néhány rövid hír jut mára, ezért nem is rabolom az időt, belekezdek. A Gw2.dat további elemzése újabb dolgokra hívta fel a figyelmét az adathalász community-nek. Valószínű, hogy az eddig Skyhammer kódnevet viselő újdonság egy új sPvP térkép lesz. A map középpontjában egy ágyú fog állni, amit a játékosok az irányításuk alá vonhatnak. A Dragon Bash emellett olyan újdonságokat fog majd hozni, mint a Dragon’s Jade Weapon skin-ek, új városi ruhák és egy olyan tárgy, ami 250-nel megnöveli a material bank tárhelyeket. Több forrás is található a Reddit-en, ami új armor skin-eket is felfed. Mindent megtalálhattok a következő linkek alatt: Armor Set, Gemstore Items

Több embernek is feltűnt, hogy a Rare cuccokból feltűnően kevés Ecto esik. John Smith és Regina Buenaobra a végletekig állította, hogy nem nyúltak hozzá az Ecto drop rate-hez, ám a játékosok folyamatosan bombázták a fórumot, hogy Mystic Salvage Kit-tel se lesz akkora mennyiségű Ecto a Rare-ekből, mint korábban (leegyszerűsítve: szerintük bugos). John végül beadta a derekát, és közölte, hogy rá fog nézni a dologra. (Forrás)

Újabb apró tapasz érkezett a játékhoz, ami a következő hibákat javítja:
- A Consortium Harvesting Sickle most már a megfelelő animációt használja gathering közben.
- Javítva lett a Consortium és Settler Supporter achievement progress-t gátló hiba.
- Canach most már nem szenved el Condition Damage sebzést, amíg ideiglenesen sebezhetetlen.
- A Malchor’s Leap területen lévő “Defend Pact engineers while they establish a camp at the Eastern Colonnade” event alatt spawn-oló ellenfelek száma csökkentve lett.
- A “Conscript the Dead Ships” personal story küldetés hibája is javítva lett, ami azt eredményezte, hogy néhány Risen-t nem lehetett megölni, mivel nem lettek Hostile állapotúak.
- A Necromancer Staff Mastery-je most már rendesen működik a Greater Mark-okkal.
- Az Engineer Bomb Kit Glue Bomb-ja most már csak akkor okoz Immobilize-t, ha detonálja a játékos.
- sPvP-ben újra lehet a jobb egérgombbal target-elni az ellenfeleket.
- Javítva lett az ostromgépek lerakását gátló bug WvW-ben.

A mai adag végére szánt videó a Guild Wars első részében annyiszor látott, a másodikban csak elvétve felbukkanó Tengu fajt mutatja be. Talán Caledon Forest-ben és Kessex Hills-ben lehet találkozni a játék két nevesebb Tengujával, az előbbi területen egy Skill Challenge, utóbbin pedig egy Renown Heart formájában!

Leave a reply