Hírek 06.28.

2013-06-28 Neverwinter  9 comments

Sziasztok!

Neverwinter

Gandefnek üzenném, hogy a többiekkel azt beszéltük meg, hogy amennyiben igényli a Lair of the Pirate King normál acsikat, akkor Madival és Maestirrel együtt meg tudná csinálni. Három hatvanas tuti lenyomja. Ha valakinek van kedve csatlakozni és legalább lvl45-ös zsintű, az nyugodtan csatlakozzon. Mi Lyával kimaradunk, mert már három napja különböző okok miatt nem tudunk fejlődni és jó lenne kicsit haladni:) Gandef légyszives valamikor lépj be a játékba, illetve TS-re, hogy Maestirrel megbeszélhesd a részleteket.

A hét Foundry screenshotja az “Unnerving Portal” című küldetésből származik és egy titkos misztikus tanács székhelye látható rajta:

A tegnapi patch notesból ugyan nem derül ki egyértelműen, de visszakapcsolták Gauntlgrymet az élő szervereken. Forrás

A játékosok zöme teljes mértékben kiakadt a Leadership nerfen, ami abból áll, hogy a Protect Caravan című feladat AD jutalmát 200-ról 100-ra csökkentették. Nem tűnik soknak a 200 AD, de időarányosan az egyik legjobban fizető quest volt. Egyesek szerint a Leadershipnek nincs is már értelme, az összes többi szakmát sokkal gyorsabban fel lehet húzni és a craftolt tárgyakból több AD-t lehet szerezni az AH-n keresztül. A fejlesztők megköszönték a visszajelzéseket, de válaszreakció egyelőre nem történt. Forrás

Felvetődött egy érdekes kérés a játékosok részéről. A rengeteg játékban követelt és szinte sehol sem létező Dual Specről van szó. Ez azt jelenti, hogy az aktuálisan használt build mellett lehessen egy tartalék, amire bármikor át lehet váltani. Tehát egy PvE dungeon után egy kattintással lehessen váltani PvP buildre, vagy dps specről tankra. Egyelőre szintén csak a visszajelzések megköszönése történt a fejlesztők részéről, remélhetőleg lépnek ebben az ügyben valamit. Mindenesetre jó ötletnek tartják. Forrás

Bugos az Alkímia szakma. Különböző szinteken beragad a fejlesztés, mert nem adják meg a questek az Xp-t. Vizsgálják a problémát.

Dicséretet is kaptak a fejlesztők a tegnapi, elég nagynak számító, közel 1 GB-os patch után. Ugyanis rengeteg dungeon problémát megoldottak, ami természetesen üdvözlendő.

A tegnapi Neverwinter patchelés okozott egy elég nagy galibát. Nagyon sok embernél a quest/NPC/láda párbeszéd ablakokban nem jelent meg semmi, így nem lehetett felvenni és leadni questeket, illetve semmilyen jutalmat nem lehetett elfogadni (beleértve a ládákban rejlő cuccokat). Ez az érintettek esetében azt jelentette. hogy teljesen lehetetlenné vált a játék. Késő estére már kialakult néhány alternatív megoldás (billentyűzet nyelvének átállitása; feladatkezelőn keresztüli manőverezés), ma viszont már karbantartás is volt, melynek keretében megoldották ezt a problémát.  A karbantartás egy órával a tervezett határidő előtt befejeződött.. A telepített patch:

Patch Notes: NW.3.20130529g.27

UI

  • Olyan billentyűzetekkel történő játék esetén, amelyekhez nincsenek a Windowsban angol (USA) beállítások telepítve, most már nem fognak üres párbeszédablakok megjelenni.

Zen Market

  • A Zen Market bannerekben nem fog megjelenni az Alchemy Profession Promo szöveg, mivel az akció véget ért.
  • A Fizetési oldalra mutató link most már a megfelelő oldalra vezet, ha olasz, török vagy lengyel verzióval játszunk.

Jelentkezett viszont egy új dungeon bug. A T2 Lair of the Pirate King dungeon teljesíthetetlen, mert az utolsó boss előtti horgony nem jelenik meg. Ennek használata nélkül meg sem lehet közelíteni a bosst. Vizsgálják a problémát. Forrás

Leave a reply