Hírek 07.24.

2013-07-24 Neverwinter  9 comments

Sziasztok!

Történt néhány kényelmi változás a honlapon. Darkynt eltüntette a cikkek alatti zavaró Related Post jelzéseket, én pedig megcsináltam, hogy körbejárható legyen a honlap minden része. Ez azt jelenti, hogy most már közvetlenül lehet menni a plannerről a fórumra és vissza. A fő honlapot pedig eddig is mindenhonnan egy kattintással lehetett elérni.

Neverwinter

Az utolsó patch notesban szerepelt az, hogy az alacsonyabb szintű Alkímia feladatoknál jutalomként szerepelni fog az oldószer (solvent). Aki fejleszti az Alkímiát, az észrevehette, hogy ez nem egészen így van. Tegnap kiderült, hogy sajnálatos módon elírás történt a patch notesban, a helyes verzió az lenne, hogy “Az oldószer a Profession bemutató feladatokban kapható jutalomként”. Nem is tudtam, hogy van ilyen… Forrás

A héten megint van nyerési lehetőség, ezúttal egy darab Knight of the Feywild Pack-ot kaphat egy szerencsé nyertes azok közül, akik helyesen válaszolnak arra a kérdésre, hogy “Mi a neve Illefarn utolsó koronálisának?”. A válaszokat ebben a fórum topikban lehet megtenni július 29-ig. A helyes válasz pedig Syglaeth Audark.

Felkerült teszt szerverre az augusztus 22-én megjelenő Fury of the Feywild patch, a fórumra pedig a hozzá tartozó patch notes. A következő napokban, hetekben folyamatosan töltik fel az újabb verziókat. A  jelenlegi patch notes-t eddig nem volt időm lefordítani. Röviden összefoglalnám, ami gyors áttekintés után leszűrhető. (én többet vártam és lesz néhány dolog miatt hőbörgés, az tuti)

  • Jön az új terüet, Sharandar, aminek most még csak Blighted Grove nevű része tesztelhető.
  • Lesz companion Rank növelés. Minden max szintű companiont egyel magasabb kategóriába lehet léptetni. Ez a manőver Astral Diamondba fog kerülni, arról nem szól a patch notes, hogy mennyibe
  • Átállítják a napi questek resetjét. Eddig a teljesítéstől számított 20 órával lehetett újra csinálni őket, ezután egységesen déli 12 órakor resetel (magyar idő szerint)
  • kasztokban gyakorlatilag nem történik lényeges változás. Control Wizardot érinti jobban, de úgy néz ki, hogy a sokat panaszolt bugokat javítják. Többi kasztnál is csak apróbb bugjavítások lesznek. Kivétel ez alól a rugó, ő megkapja a jól megérdemelt pofonját, mivel éri némi sebzés-debuff. Egyébként én magam egyre kevésbé értek egyet a rugó sebzés nerfel (és nem azért, mert nekem is van, ugyanis alig játszom vele), ugyanis jelenleg ő az egyetlen kaszt, aki ki is tud nyírni egy komolyabb mobot
  • A bounty tárgyakat kiveszik az inventoryból, átkerül a többi tokenhez
  • A Sealekből és Gloryból kiváltott cuccok karakterhez kötöttek lesznek a kiváltás pillanatától, tehát többé nem lesznek árusíthatóak az AH-ban. (ezzel gyakorlatilag nem lesz Astral Diamond farm az epic dungikból, ami végső soron azt is jelenti, hogy aki maxos cuccban van, annak nincs is értelme dungiba járni)
  • Craft alapanygokat és craft segédeket nem lehet betenni a bankba
  • Dungeonokhöz egyelőre nem nyúlnak
  • Két új fegyvergyártó szakma: Weaponsmith a harcosoknak (GWF, GF és TR), Artificer (CW és DC) az egyebeknek

Egyelőre ennyi, mert sietek és behalt az webes RSS olvasóm is :D

Leave a reply