Hírek 07.25.

2013-07-25 NeverwinterRift  6 comments

Sziasztok!

Két eseményre szeretném felhívni a figyelmet.

Neverwinter

Ma délután 16 órától karbantartás lesz, melynek keretében új patchet telepítenek, amely egy eventet is tartalmazni fog!!! Patch notes:

Patch Notes: NW.3.20130701a.9

Tymora’s Gift

  • Új event indul július 26-án amely egészen július 29-ig tart. További részletek hamarosan a Neverwinter honlapon !

Rendszerek és tárgyak

  • A többi kaszthoz hasonlóan a Control Wizard számára is tesznek be a Wondrous Bazaar-ba (Risk melletti csajszi, illetve a felső menüsorból is elérhető AD-s bolt) egy egyedi kinézetű tárgyat fegyvert.
  • Alkímia: Javítják azt a hibát, ami miatt néhány ember beragadt a szintezési folyamat során.
  • A Lillend Healerhez tartozó leírás most már sokkal pontosabban jeleníti meg a sebzés értéket.

Rift

A másik esemény a Rifthez kapcsolódik, ma kezdődik ugyanis a Summerfest.

Kulcs események

ZONE EVENT: THE EXUVIA OF KHARGROTH

Zóna event: THE EXUVIA OF KHARGROTH

Az évszakok ciklikusságával összhangban,  Swarmlord Khargroth összegyűjti a hozzá hűséges követőit és szabadjára engedi őket Telarán. Teljesítsd a questjeit, és szerezd meg az ördögi Fae kincseit..

SCAVENGER HUNTS

SCAVENGER HUNTS

Csatlakozz barátaidhoz a Telara szerte lefolytatott scavenger hunt során. Utazz egy hordón a Scarlet Gorge vízesésen, életed kockáztatásával csókold meg Telara legveszélyesebb  gazfickóit és így tovább. A nyomok követése nem lesz egyszerű, ugyanis a célpontokat semmi nem jelöli a térképen.

RARE COMPANIONS

Ritka companionok

Egyedi és imádnivaló lények érkeznek Mathosia kontinensére. Kapd el és barátkozz össze a 11 speciális comapnionnal, amely a fekete nyusziktól a színes prérikutyán keresztül a csíkos kobráig bármi lehet.

MAKE A SPLASH

Csobbanj a vízbe

a nyári divat elérhető a RIFT Storeban! Vásárolhatóak különböző fürdőruhák és exkluzív tárgyak, köztük a Sunset, amely egy harcias avian kompanion.

SPOILS OF SUMMER

SPOILS OF SUMMER

Szerezd meg a  “the Counselor” titlét, kapd el a Summer Sunfisht. Ha befejezed a teljes Summerfest küldetésorozatot, akkor kapsz Friendship Braceletet és Merit Badget, amely szezonális lootra váltható be.

Nyerj Creditet!!!

A Summerfest alatt a Napi beloggolásért járó ajándék (Daily Login Gift) kibontásakor van némi esély, hogy 25-75 RIFT Creditet kapjunk. Amennyiben előfizető vagy, akkor még nagyobb eséllyel kaphatsz free creditet.

 

Leave a reply