2013-07-27 EgyébNeverwinterTESO  5 comments

Sziasztok!

Neverwinter

neverwinter,mmo,mmorpg,games,gaming,game,dnd,dungeons and dragons,d&d

Tymora, a Szerencse Istennője látta a kalandozók merész bátorságát és úgy döntött, hogy megjutalmazza őket. Ezért július 26. péntektől bármely loot esetén van esély arra, hogy kapjunk egy Gift of Tymorát is.

Kezdés: 2013. július 26. péntek 19 óra

Vége: 2013. július 29. hétfő 19 óra

A láda az alábbiak közül tartalmazhatja valamelyiket:

  • Fools’ Crown of Neverwinter
  • Ritka fegyver
  • Ritka armor
  • 10,000 Rough Astral Diamonds
  • Craft alapanyag (Uncommon, Rare, vagy Epic)
  • Karakter szintjének megfelelő italok

Az ajándékok nem esnek Gauntlgrym területén, mivel Tymora túlságosan rendetlennek érzi a csatateret csillogó ajándékai számára.

TESO

TESO introduces the scamp

Az Elder Scrolls játékok tele vannak érdekes és furcsa lényekkel és ez alól az Elders Scrolls Online sem lesz kivétel. Újabb fejlesztői videó jelent meg, amely megint bemutat egy szörnytípust, mégpedig a Scampet. Ezek a kisméretű Daedrák azok számára lehetnek ismerősek, akik az Oblivion és a Morrowind részekkel játszottak. A scampek tűzalapú varászlatokat használnak és a saját nyelvükön beszélnek. Kis méretük ellenére rendkívüli veszélyt jelentenek Tamriel felfedezői számára. Az alábbiakban egy videó látható róluk (nem szépek):

Archeage

A “tűzlabdával hidat robbantós MMO” újabb trailerrel jelentkezett. Tegnap egy játékosok által gyártott videót tettem ki, ma pedig egy hivatalosat. Nagyon érdemes megnézni, mert érdekes. A zene hangulatos, a látványvilág pedig ütős továbbra is. Nem megerősített dolog, de a nemzetközi gamer oldalak úgy gondolják, hogy ingame jeleneteket látunk. Szerintem ez abszolút reális, főleg mivel tudjuk, hogy a játékot a Cryengine grafikus motor hajtja. A videóban van hatalmas ostrom, félelmetes sárkány és…. gokart. Na igen… az ilyen dolgok, valamint a kissé steampunkos elemek majd jól elveszik a kedvem tőle, de azért bétára bejelentkezem. Sosem lehet tudni. Ja igen, ha már béta, akkor az érdeklődő egyének ezen a linken jelentkezhetnek rá: ArcheAge beta   Trion accounttal rendelkezőknek (Rift, Defiance) elég ha bejelentkeznek ezen a linken A videót pedig kapcsoljátok 720p-be

Leave a reply