Hírek 08.21.

2013-08-21 NeverwinterRift  36 comments

Sziasztok!

Még kb egy hétig várom a kommenteket az érdeklődés felmérő poszthoz, utána összegzem a tapasztalatokat. Eddig elég csúfos a résztételi arány. Ide kattintva érhetitek el az ominózus cikket.

TESO

Azért kezdem ezzel a játékkal a mai hírcsokrot, mert megérkezett a játék sorsát megpecsételő legfontosabb hír. Bejelentették a fizetési modellt. Hivatkozva a rendkívül összetett játékmenetre, a hihetetlen mértékű szabadságra, a többszáz óra játéklehetőségre bejelentették, hogy a játék ilyen szintű minőségének hosszú távon történő fenntartása csakis az előfizetési modellel képzelhető el. A játékot meg kell vásárolni, ami 30 nap játékidőt biztosít, ezután havonta kell megújítani a jogosultságot. Gyanítom, hogy ez a f2p dömpingben már nem fog működni…. Forrás

Rift

Véget ér a nyári fesztivál, de nem kell aggódni, ma új event veszi kezdetét. Augusztus 21 és szeptember 4 közt zajlik majd a Mayhem of Mathosia esemény. A részvételhez el kell látogatni Scarlet Gorge-ba, Scarwood Reach-be, illetve Moonshade Highland-re. Ezeket a helyszíneket komoly planáris invázió éri, melynek visszaveréséhez szükség van a játékosok segítségére. A magasabb szintű karakterek is részt vehetnek, mivel ha lementorálják magukat a területek szintjére, akkor a saját szintjüknek megfelelő jutalomban részesülnek. Az eddig bejelentett jutalmak listája:

  • Sapphire Ki Rin Mount
  • Defiant Crest Cape
  • Guardian Crest Cape
  • Twilight Jester Hat
  • Crimson Gothic Hat
  • Lesser Experience Vial
  • Lesser Token Tablet
  • Riot Torch

Egy kép a megszerezhető mountról:

Sapphire Kirin Photos!-2013-06-28_075158.jpg

Neverwinter

Olyan hatalmas nyomás nehezedett a fejlesztőkre a Great Weapon Fighter változásai miatt, hogy kénytelenek voltak kiadni egy magyarázatot a változások miértjéről. Azzal kezdték a mondandójukat, hogy elmagyarázzák, milyen célja van egyáltalán a GWF-nek. Ugyanis a játékosok nagy része egyáltalán nem érti, mi a frászért van a játékban. dezstravus elmagyarázta nekünk, hogy a GWF egy AOE dps, aki jól bírja az ütéseket. Hurrá, ezt is tudjuk már :) . A Slam nerfelésének oka az volt, hogy egész egyszerűen túl erősnek találták. Legalább őszinték :) . Nem bírták feldolgozni azt, hogy a játékosok sosem használják a Spinning Strike dailyt, mivel a Slam überel mindent. Na jó, azt persze megértem, hogy fáj nekik az, hogy csináltak pár felesleges skillt. Erre a legkézenfekvőbb megoldás, hogy a használhatót is lerontják a használhatatlanok szintjére. Istenem, köszönjük ezt a magyarázatot, rohanok is vissza játszani. A Slam annyit változik még, hogy kap egy erőteljes lassítás debuffot. Ez azért kell, mert állítólag az új dungeonben nagy szerepe lesz a lassításnak, ezért a GWF szerepe felértékelődik. Oké, ezt mondjuk elhisszük, a gond csak annyi, hogy ez egy dungit jelent, az összes többiben nincs rá szükség, így a játék többi részére kapunk egy még használhatatlanabb GWF-et. Fejlesztők, leülhettek, egyes. Még elárulták azt is, hogy kimaradt a változásokat bemutató naplóból a Spinning Strike változás. Lefelezik az idejét, de a rövidebb hatóidőre megduplázzák a sebzését. Így a dps-e nagyobb lesz a skillnek. Ez utóbbi változás nem tudom, hogy merre billenti az egyensúlyt, valószínűleg a régi dungikban Spinning lesz, az újban Slam. De azért tök jó, hogy felidegelik a népet, aztán jönnek egy “ja bocs ezt meg ezt kifelejtettük” típusú magyarázatttal :)

Holnap, azaz augusztus 22-én érkezik a Fury of the Feywild. Ez alkalomból bejelentették az új Feywild Lockbox tartalmát, melynek kinyitásához a Zen Marketről kell kulcsot venni.

A Nightmare Lockboxhoz hasonlóan ebbeől a dobozból is kaphatunk egy gyönyörű mountot. A drop ráta természetesen nagyon csekély. Az ominózus mount a Sylvan Stag, egy csudálatos csodaszarvas, amely tényleg szépre sikeredett:

Jobban látható ezen a képen:

A láda tartalmazhat egy pók companiont, az Araneát. A companionnak két alakja lesz, egy humanoid, illetve maga a pók.

Fentieken kívül lehetnek benne lila encsik, kék felszerelési tárgyak a kasztunknak, weaponsmith és artificer alapanyagok. Sok a sikert a szarvas nyitáshoz :)

36 comments to Hírek 08.21.

Leave a reply