Új matróz a fedélzeten

2013-08-28 Egyéb  6 comments

Sziasztok!

 

Kildaros Kapitány Úrnak azzal az ötlettel álltam elő, hogy szeretném összekötni a kellemetlent a haszontalannal, így az angol nyelv gyakorlására az engem érdeklő és jelenleg a honlap repertoárjában nem szereplő shooter-MMO játékokról írnék ismertetőket. Az ötletem elnyerte tetszését és felvett a fedélzetre hajósinasnak.

Első körben az általam két legjobban várt ilyen stílusú MMO-t szeretném majd bemutatni. Szerencsére nem kell velük kapkodni, mert 2014-es megjelenési dátummal vannak felcímkézve, így simán elbírják még azt is, hogy ne google-fordítót használjak a cikkek lefordítására.

Az egyik játék az Ubisoft által pátyolgatott The Division címre hallgat, ami egy taktikai MMOTPS lesz RPG elemekkel. A másik pedig a Bungie által hegesztett Destiny, amit a Blizzard által Titannak hívott titkos projekt gyilkosának tituláltak. Íme egy kis ízelítő a két játékból:

 

The Division


Destiny

Ugyan említés és bemutatás szintjén más játékokkal is fogok foglalkozni, de eddig ezen a két gyöngyszemen kívül nem láttam olyat, ami hosszabb elemzést kívánna.

 

üdv: Ruzsi

Leave a reply