Guild Wars 2 08.28. – Super Adventure Box: Back To School

2013-08-28 Guild Wars2  One comment

Sziasztok!

Rata Sum városában már nagy a készülődés, ugyanis az asura zseni, Moto éppen azon van, hogy bemutassa a továbbfejlesztett Super Adventure Box-át. A Moto által készített virtuális valóság igazi célja, hogy a fiatal asurákat képezzék ki benne, ám Moto mindenki számára elérhetővé teszi a Box-ot. Tehát igazak voltak a pletykák, aki szerette az ArenaNet áprilisi tréfáját (ami végül is nem is lett annyira vicc, mivel nagy sikere volt), az most elégedetten hátradőlhet, ugyanis jövő hét kedden érkezik a SAB: Back To School patch!

Moto sok mindennel készül nekünk, a Box jelentősen továbbfejlődött, mióta utoljára láttuk. A legfontosabb, hogy most már 2 World áll majd rendelkezésünkre a mókázáshoz, ugyanis a régi World 1 és a teljesen új World 2 egyaránt elérhető lesz mindenkinek. A második World főellenfele a rendkívül gonoszan hangzó Storm Wizard lesz, az ő kezei közül kell kiszabadítanunk Miya hercegnőt! Moto azonban készített egy úgynevezett Tribulation Mode-ot is a Box-hoz, ez azonban ő szerinte “nevetségesen nehéz” lesz. Csak a legbátrabbak merészkedjenek le a Tribulation Mode-ba, mert biztos, hogy meg fogtok izzadni benne! Természetesen megint lesz Developer Livestream az ArenaNet Twitch-en, Szeptember 3.-án este 9 órától láthatjátok az élő adást az új SAB-ról.

A Super Weapon Skin-ek is visszatérnek, ám ezúttal mindenfajta fegyverhez választhattok majd skin-t. Ezen kívül érkeznek még a boss-okhoz kapcsolodó skin-ek, például a King Toad és a Storm Wizard Weapon Skin. Ezekhez a material-ok csak a SAB boss-okból hullhatnak ki, úgyhogy érdemes visszajárni majd a dobozkába. Jutalomként érkezik még a Miniature Moto és a Miniature Princess Miya, utóbbit ráadásul külön kell lecraftolni, ha sikerül összegyűjteni a ruhadarabjait!

Érkeznek az Ascended fegyverek a jövő héten, így tehát a Weaponsmith, Huntsman és Artificer szakmák megkapják a Grandmaster, azaz 500-as határt. Az Ascended fegyverekhez új receptek és alapanyagok jönnek majd, úgyhogy készüljetek a fegyverzetetek leváltására, mert jobb statokkal bírnak majd az Exotic-oknál. A Legendary fegyverek is több buffot kapnak a patch-ben, mindegyikhez tartozni fog egy Offensive Infusion Slot, illetve harcon kívül cserélhetőek lesznek a statok ezeken a csúnyító eszközökön. Ehhez már csak hab a tortán, hogy új vizuális effekteket is kapnak, úgyhogy lehet majd csillogni a nehezen összerakott Legendary-val.

A Magic Find-del is végleg leszámol az ArenaNet, az MF-es cuccokról kikerül a stat, és mi választhatunk majd egy plusz statot az ilyen felszerelésre. Az MF felkerül az Account-okra, és Essence Of Luck-kal növelhetjük majd a Magic Find-et. Ezeket az esszenciákat pedig Fine és Masterwork cuccok lebontása során szerezhetjük, szóval érdemes lesz salvage-elni minden ilyen tárgyat.

Érdekességnek pedig következzen az ArenaNet összefoglalója a játék első évéről, amit egy blogpost-ban foglalt össze a fejlesztőcsapat. Rengeteg mindenről beszélnek a cikkben, a Cutthroat Politics eseményeiről, a játék startjáról, ám a cikk alján van egy nagyon érdekes összefoglaló kép, amiben csomó izgalmas adatot találhattok! Érdemes rápillantani a cikkre, már csak a kép miatt is!

One comment to Guild Wars 2 08.28. – Super Adventure Box: Back To School

Leave a reply