Hírek 08.31.

2013-08-31 Rift  36 comments

Sziasztok!

Ezúttal csak Riftes érdekességekkel tudok szolgálni.

Rift

Celebration bonus weekend

celebration bonus weekend

in game bonuses

Ezen a hétvégén, illetve a jövő héten is minden játékos megkapja az előfizetőknek járó bónuszokat. A fent látható,  bejelentkezéskor megjelenő kép felirata téves, elfelejtették frissiteni a hétvégi free verzióra. Alapesetben ezt a szöveget csak az előfizetők látják. Az akció egyben bocsánatkérés is a fejlesztők részéről a napokban tapasztalható lag miatt.

Atrophinius visszatér! Ez boss már többször megkeserítette az arra érdemesek sorsát, meg kellett vele küzdeni a Realm of the Fae és a Runic descent dungeonök expert szintjein, illetve a Primeval Feast nevű 10 fős raidben is.

RIFT_ACT_ROTD_Atrophinius_03

A Trion új, 5 fős dungeon érkezését jelentette be, amely a Realm of Twisted Dreams névre hallgat majd. Atrophinius mellett Maelow és Twyl lesznek a bossok. A dungeon hátteréről többet tudhattok meg ezen a linken. Megjelenési dátumot nem közöltek a fejlesztők, bár a poszt tageléséből a szeptemberben érkező 2.4 update-re lehet következtetni.

RIFT_POSE_ROTD_Greenscale_04

RIFT_POSE_ROTD_Boglings_02

RIFT_POSE_ROTD_Lineup_01

Szintén a 2.4-et érintő, de kisebb jelentőségű hír, hogy újabb hajszínek érkeznek a játékba:

tempest bay barber

new hair colors

A tesztszerveren már láthatóak a 2.4 updatben érkező új 20 fős raid, a Planebreaker Bastion-al kapcsolatos acsik. A Riftjunkies pedig közölt róla egy képet, akit érdekel az most itt is átnézheti:

planebreaker bastion achieves

Végül egy kép a fent emlitett raidből (katt a nagyításhoz):

planebreaker bastion preview

36 comments to Hírek 08.31.

Leave a reply