Guild Wars 2 09.10. – Tequatl Rising

2013-09-10 Guild Wars2  14 comments

Sziasztok!

A jövő hét kedden érkező tartalmak elég izgalmasnak hangzanak, ráadásul a játék egyik nagy hiányosságát is orvosolni fogják az ArenaNet-esek. A 17.-én érkező patch a Tequatl Rising nevet viseli, és igen, a címben szereplő hüllő fogja a legnagyobb figyelmet kapni a frissítésben. A World Boss-ok eddig az egyes skill ütemes nyomogatásáról szóltak, ám jövő héttől Tequatl már nem lesz bealvós sztori. A sárkány egy teljes evolúción esik át, amelynek a következménye egy igazán epikus csata lesz, ahol a koordináció és csapatmunka kerül előtérbe. Tequatl most végre megmutatja az igazi erejét, és készüljetek fel a Risen gyík elsöprő támadásaira (meg a Sparkfly Fen overflow-ra)!

Az ArenaNet szokásához híven megtartja a livestream-et a patch-ről, úgyhogy aki nem bírja kivárni az új Tequatl érkezését, az már hétfő este kilenckor megnézheti a Twitch-en, mi vár majd rá. Taco (Colin atyánk hívta őt így a PAX-on) új támadásai között olyanok szerepelnek majd, mint például a szökőár, a méregfelhők, a csontfalaktól kapott sebzés immunitás, és így tovább. Szerepet kapnak a hylek turretek, Taco mob-jai pedig folyamatosan inzultálják majd a csapatokat, akiknek több event-en keresztül össze kell majd dolgozniuk ahhoz, hogy a 15 perces időlimit alatt megöljék a sárkányt. A jutalmazás emiatt igazán kielégítővé válik, ugyanis Tequatl egyedi Ascended fegyvereket fog dobni, a hozzá kapcsolódó meta achievement (bizony, teljes achi panel lesz hozzá) teljesítése során egy Wings Of The Sunless back item-et kapunk. Az igazán szerencséseknek pedig kieshet egy Miniature Tequatl is, már lehet találgatni, hogy milyen csillagászati ára lesz ennek az apróságnak!

Érkezik az LFG Tool is a jövő héten! A játék egyik legnagyobb hiányosságát végre befoltozza az ArenaNet, és élesedni fog a csapatkereső rendszer. Te magad választhatod ki, hogy milyen tevékenységhez keresel társakat, illetve egy már félig kész csapat üres helyeit is feltöltheted társakkal, mivel a csapatos kiírást is támogatni fogja az eszköz. A WvW-s játékosok sem maradnak ki a jóból, ugyanis a map-ekhez érkezik újítás, méghozzá a Ruins Of Power. Eme pontok birtoklása egy halálos Bloodlust buff-ot ad, ezért biztos, hogy minden szerver törekedni fog arra, hogy az adott borderland-en az irányítása alá hajtsa ezeket a helyeket. Megérkezik a Flame Ram Mastery is, a patch után a játékosok sokkal hatékonyabbak lehetnek majd a kapudöntögető ostromgépekkel!

Az ArenaNet nem áll meg Tequatl újragondolásánál. Bár sajnos a többi sárkány átdolgozása még várat magára, az “apróbb” World Boss-ok mind átesnek egy finomításon. Az eddig agyhalott Mark II Golem most végre vérszomjas ellenfél lesz, az unalmas Fire Elemental is tüzesebbé válik, a Mount Maelstrom vulkánjában fészkelő Megadestroyer pedig végre hű lesz a nevéhez, és mindent elpusztít majd, ami csak az útjába kerül. Az összes kisebb World Boss átesik ezen a ráncfelvarráson, ám a jutalmaik változásáról egyelőre semmit nem lehet tudni! Izgalmasnak ígérkezik tehát a jövő hét, kedden irány Sparkfly Fen, hogy Tequatl elkenje majd az arcunkat!

Leave a reply