Hírek 09.20.

2013-09-20 EgyébRift  34 comments

Sziasztok!

Rift

Tegnap elrajtolt a Beyond Infinity. A játék világa ezúttal ismét konfliktusba keveredik, olyan más dimenziókkal, amelyeket lehet, hogy jobb lett volna nem bolygatni. A Beyond Infinity két új raidet, egy ötfős instancet, egy új chronicle fejezetet, új PvP rangokat és felszerelést, valamint új kinézeti opciókat hoz a játékba. Új trailer is dukál hozzá:

A játék nagyon népszerűnek számít Európában és Amerikában is. Sajnálatos módon a keleti kiruccanása nem sikerült ilyen jóra. Áprilisban már a koreai szerverek elvéreztek, most pedig a kínaiak döntöttek úgy, hogy nem kell nekik a game. A zárást november 15-re datálták. Az okok nem ismertek, de sokan azt mondják, hogy simán nem volt a keleti piacnak megfelelő a játék.

További Rift hírek:

Van egy Ember Isle nevű sziget a játékban, amely a Strom Legion előtti időkben nagyon mozgalmas, élettel teli volt. Egyes vélemények szerint a játék egyik legszebb területe. Egy időben a játékosok itt farmolták a planar fizetőeszközöket, illetve néhány world event is nagy népszerűségnek örvendett. A Storm Legion érkezése után viszont a sziget szépen, lassan elhagyatottá vált. Csak néhány átutazó, régi achikra vadászó egyén jelenik meg néha-néha. Szerencsére a  Trion nem szeretné, ha elfelejtődne a sziget, ezért terveik szerint új életet fognak bele vinni. MikeD állítása szerint jelenleg az új tartalmak fejlesztése köt le minden energiát, de megígérheti, hogy új PvE tartalmak várhatók a szigetre, illetve a Mayhem eventeknek is helyszíne lesz ez a terület. Mellékesen megjegyezte, hogy aki szemfüles, az már most is talál újdonságot a sziget teszt szerveren lévő változatában.  Forrás.

Ha valaki abban spekulált, hogy tovább növelik a dimenziókban elhelyezhető tárgyak limitjét, az sajnos csalódni fog. Faratha közzétett egy posztot, miszerint jelenleg nem tervezik a határ növelését. Forrás

Diablo III

Végleg eltűnnek majd az aukciós házak a Diablo III-ból. A döntés nem meglepő: az itemek ingame aranyat és valódi pénzt megmozgató adásvételének lehetőségét a konzolos verziók sem támogatták már, így napjai megvoltak számlálva a PC-s/Mac-es verzió esetében is.

A Blizzard fejese, John Hight azzal indokolta a döntést, hogy az aukciós házak “aláássák a Diablo III alapvető játékélményét”. Amikor az AH-rendszert tervezték, még kényelmesnek és biztonságosnak hitték, ám később nyilvánvalóvá vált, hogy sok játékos átesett a ló túloldalára.

A fejlesztők remélik, hogy a Diablo III első kiegészítőjében, a Reaper of Soulsban debütáló Loot 2.0-rendszer “sokkal előnyösebb játékélményt eredményez majd”.

A leállás 2014. március 18-án történik.

Warhammer Online

Rossz hír a játék rajongóinak (köreinkben tudtommal nincs ilyen), hogy a játék kiadója december 18-án bezárja a szervereket, ezzel a játék megszűnik. Úgy tűnik a 18-i dátum mágikus jelentőségű :) Mostantól nem árusítanak több 3 hónapos előfizetést, illetve szeptember 18-tól a megújuló előfizetési lehetőséget is törlik. R.I.P. Forrás

34 comments to Hírek 09.20.

Leave a reply