Hírek 09.29.

2013-09-29 EgyébRift  7 comments

Sziasztok!

A mai hírözön inkább videóözön.

Rift

Újra Mayhem of Mathosia event. Az említett eseménysorozat harmadik felvonása következik október 4-október 10 közt. Az esemény nem marad végig ugyanazon a helyen, mint indulásakor, hanem két naponta változó helyszinen zajlik majd. A jutalmak közt lesz például Lavender Hellbug és Sapphire Ki Rin mount, Hellbug companion pet, acsik, titlek, kosztümök és sok minden más. A quest tracker folyamatosan tájékoztat majd minket arról, hol zajlanak az események. A különböző fázisok közeledtekor pedig részletesebb infókat kapunk majd a jutalmakról is. Ideiglenes questek lesznek folyamatban, az első húsz játékos (a szám még változhat) aki végrehajtja őket, egyedi acsit és jutalmat fog kapni. Az utolsó fázisban pedig új World Event veszi majd kezdetét. További részletek az event oldalon.

Az esemény fázisai:

Phase 1: Friday, Oct. 4 – Saturday, Oct. 5 – Silverwood / Freemarch
Phase 2: Sunday, Oct. 6 – Monday, Oct. 7 – Gloamwood / Stonefield
Phase 3: Tuesday, Oct. 8 – Wednesday, Oct. 9 – Scarlet Gorge / Scarwood Reach
Phase 4: Thursday, Oct. 10 – Saturday, Oct. 12 – Moonshade Highlands / Droughtlands

Pár nap telt el a 2.4 megjelenése óta, de már fekszik Infinity Gate end bossa, Volan. A tettet a Legit és Addiction nevű guildek hajtották végre. Akit érdekel, az alább megtekintheti a teljes harcot:


Bless

A Neowiz Studio jónéhány új videót mutatott készülő játékáról a Korean Games Conference 2013-on. Az alábbiakban látható kisfilmek nagyon ütősek és jónéhány újdonságot mutatnak be az Unreal Engine 3 hajtotta játékból. Kellemes nyálcsorgatást :)

Egy kis áttekintés a világról:

Harci bemutató:

Pivot painter off vs on:

Éjszaka-nappal váltakozása:

Az égbolt változásai:


Dinamikus animációk:

Végül pedig ruha és armor dizájn:

Star Citizen

Bár nem fantasy, de mégis emlitésre méltó, hogy a Kickstarteren indult, jelenlegi állás szerint 20 millió dollárt összekalapozó űrös játék új trailerrel jelentkezett. Úgy tűnik, hogy a befolyó lé tetemes részét költik szebbnél szebb trailekre, kérdés, hogya játékmenetre is marad-e elegendő belőle. a videó mindenesetre érdemes a megtekintésre:

Leave a reply