Rift Autumn Harvest és Black Desert beta

2013-10-17 Rift  9 comments

Sziasztok!

Mai nappal elkezdődött az őszi fesztivál, azaz az Autumn Harvest. Fő attrakciók:

Realm of Autumn Harvest

Bármely teleporton keresztül elérhetővé válik az Enchanted Fae Realm, ahol mindenféle jutalmakat lehet bezsebelni.

Halloween Riftek

Az Auspicious Harvest nevű Rift lure használtával előhívhatunk csak a fesztivál ideje alatt elérhető, speciális Halloween témájú rifteket, ahol akár veszedelmes sütőtökökkel is harcolhatunk (hogy én mennyire imádom az ilyen fesztiválokat…)

Black Garden Monster Mash

50% Prestige és 100% Favour bonuszt kapnak mindazok, akik részt vesznek a Black Garden Monster Mash PvP warfront küzdelmeiben. Mindenféle szörnyűséges lényekké átalakulva vehetitek fel a harcot más hasonlóan járt játékosokkal.

Ritka zsákmány

Az esemény ideje alatt összegyűjtött tokenekből kiválthatók lesznek rendkívül ritka artifact gyűjtemények, illetve valamelyik a négy spectral mountból (katt a nagyításhoz):

spectral-mounts

Fentieken kívül a storeban lehet vásárolni zsákbamacska csomagokat, amelyek tartalmazhatnak különböző kosztümöket, illetve elvétve az előző cikkben említett Reaper mountot és Dimension plus Dimension tárgyakat (utóbbi nem tudom mi a frászkarika)

Mindezeken túlmenően kismillió kiváltható ital, gyűrű, pet került a játékba. Ezekről én képet nem teszek ide, mert Llondwel a Reapers of Telara klán honlapján megtette már. Ide kattintsatok a megtekintéséhez.

Black Desert

Az egyik legjobban várt MMO első tesztje a mai nappal kezdetét veszi!

A Black Desert az egyik legígéretesebbnek tűnő Sandbox próbálkozás az idei felhozatalból. A Pearl Abyss által fejlesztett MMO nem semmi lesz, az előzetes hírek, képek, videók után bizony kerestük az állunkat rendesen! Már eleve az bizakodásra ad okot, hogy a fejlesztők vegyítették az akció orintált harcrendszert (A C9 szintén az ő művük, tehát sejthetitek, mire számíthatunk) a Sandbox világgal, de mindezt teszik olyan körítéssel megfűszerezve, amit még nem nagyon látott ez az ipar!

Lesz itt hatalmas összefüggő világ, dinamikus időjárás és napszak rendszer (a világtérképen közelítő ciklon látványa elég impresszív), de lesz összetett kereskedelmi rendszer, ház rendszer (a nyílt világban található épületek nagy része megvásárolható!) és még sorolhatnám…

A szokásos külföldi blogger arcok (Steparu, Cinderboy) már bőszen post-olgatják a kliens-telepítős képeiket, szóval pár napon belül garantáltan érkeznek az 1080p-s videók!

Leave a reply