Guild Wars 2 10.22. – Tower Of Nightmares

2013-10-22 Guild Wars2  36 comments

Sziasztok!

Aki mostanában járt Kessex Hills-en, az meglepődve tapasztalhatta, hogy a Viathan Lake-ben tanyázó krait-ek valami furfangos dolgot művelnek. A tó körül kivágták a fákat, és mindet behordták a vízbe, valamint egy nagyon különös, torony alakot öltő köd ereszkedett a víztükörre, amin nem lehet áthatolni. A különleges nem is a legmegfelelőbb kifejezés, hanem inkább fenyegető és ijesztő az a jelenlét, ami Kessex Hills legnagyobb tavát beborítja. A fejlesztők lerántották a fátylat a következő Living Story modulról, ami a Tower Of Nightmares nevet viseli. Derék krait barátaink egy gigászi monstrumot emeltek Viathan Lake-be, de hogy pontosan mi a céljuk vele, az egyelőre rejtély. Egy valami azonban már most biztosra vehető: aki bemerészkedik a Rémálmok Tornyába, azt elragadja majd a borzongás és a félelem!

Az ArenaNet megint direkt keveset árul el a toronyról, de azt már szinte mondanom sem kellene, hogy ha új patch, akkor Livestream. Tessék ellátogatni a Twitch-re hétfő este 9-kor, ha előre látni akarjátok, mit rejteget ez a hatalmas építmény. Annyit azért már előre lehet tudni, hogy Marjory Delaqua és Kasmeer Meade párosa visszatér, ugyanis ők már kinn vannak Kessex-ben, és próbálnak rájönni, miféle terrort rejt a krait-ek új építészeti remeke.

A jutalmakról szóló információk esetében szintén nem voltak túlságosan bőkezűek az Arénások, egyelőre két új dolog érkezése biztos. Kapunk egy új Healing Skill-t, ami az Antitoxin Spray nevet viseli. Ez tulajdonképpen egy területre ható condi leszedő és gyógyító cucc, ami többek között Poison-t, Torment-et és Confusion-t kap le rólunk és a társakról. Megszerzése nincs fajhoz vagy kaszthoz kötve, bárki használhatja, amint sikerül bezsebelnie. A másik érdekesség a ToN meta achievement teljesítése során kerül hozzánk, ez pedig egy Krait Obelisk Shard. A home instance-unkban fogjuk megtalálni ezt a monolitot, ami a saját személyes Place Of Power-ünk lesz. Quartz kristályt tudunk gyártani vele, illetve skill pontot is ad. Egyelőre sajnos ennyi derült ki a jövő héten érkező Krait buliról, de a képek elég biztatóak, hangulatosnak ígérkezik a hely. Az előzetes videó már csak hab a tortán!

36 comments to Guild Wars 2 10.22. – Tower Of Nightmares

Leave a reply