Hírek 10.24.

2013-10-24 EgyébRift  53 comments

Sziasztok!

Rift

Mai nappal bekövetkezett a szerverösszevonás, amely során szerverünk Gelidra szerverbe olvadt bele. Emellett érkezett a 2.4 update hetes hotfixe, melynek lényeges elemei az alábbiak:

  • szerver összevonás
  • a mobil app kaparós játékába új, Autumn Harvestes jutalmak érkeztek
  • a maximálisan AH-ba tehető tárgyak száma 200 lett karakterenként (nem tudom, hogy eddig mennyi volt )
  • a Rift Store-ba bekerül az Autumn Harvest Sky Projector, illetve a nagy érdeklődésre való tekintettel véglegesen bekerült a nyári fesztivál során megismert úszódressz (hurrá)
  • nerfelték az új raideket, mert a legtöbb csapatnak beletörött a bicskája
  • bugjavítások

Részletes patch notes itt

SW:TOR

Erről a játékról nem nagyon szoktam írni, de mivel néhányan játszottuk korábban, ezért érdekes lehet az alábbi hír. November folyamán felszabadítják az inaktív free és preferred státuszú karakterek neveit. Tehát aki szeretné megőrizni a karaktere neve, annak érdemes lehet pár perc erejéig beloggolnia a játékba. Forrás

Star Citizen

A Kickstarteres játék egyre másra dönti meg a rekordokat, immár átlépte a 24 millió dolláros támogatói keretet is. Ez alkalomból egy brutális videót jelentettek meg. Azt eddig is tudtuk, hogy az űrös játék nagyon csini lesz, ez a videó pedig kellőképpen reprezentálja ezt. Ingame harcjelenetet tartalmaz, melyet a játék grafikus motorja generált, 4000-es felbontáson… A videó felbontását Eredetire állítva tudja ezt megnézni a kellő méretű sávszélességgel rendelkező érdeklődő. Akinek ez nem megy (mint például nekem), az természetesen 1080p-ben és 720p-ben is kellően szép képet fog kapni.

Érdekesség

Egy 64 éves nagymami beperelte az NCSoftot egy félresikerült enchantolás miatt. Történt, hogy a nénike a Lineage című játékban korábban megszerzett egy kardot, melynek értékét ritkasága okán 28.000 dollárra becsülték. Ő egy másik tárgyat szeretett volna enchantolni, de véletlenül ezt az ominózus kardot helyezte be a folyamatba, elküldve szerencsétlen fegyvert az örök vadászmezőkre. Először próbálta meggyőzni az NCSoftot, hogy adják neki vissza, miután nem járt sikerrel, beperelte a kiadót. A bíróság nem az ő javára döntött, így szegény újabb tanulságul szolgál arra, hogy kétszer is nézzük meg, mit csinálunk értékes tárgyainkkal. Forrás: kotaku.com

 

53 comments to Hírek 10.24.

Leave a reply