Rift: Song of Dreams

2013-10-31 Rift  2 comments

Sziasztok!

Update:

Mivel teljes a zűrzavar az Autumn Harvest dátumai körül, Tacitus közzétett egy újabb mankót, ami alapján már talán el lehet igazodni:

“Nov 1 (Friday) – The instance and all event quests turn off (should be at 3:30pm pst)
Nov 4 (Monday) – the themed version of Black Garden turns off (should be early in the morning)
Nov 6 (Wednesday) – Autumn Harvest content is removed from the World Event section of the store. I believe this is also when the scratcher game is removed from the mobile app.”

Rift

RIFT 2.5 Update

Egy kissé gyorsan pörög az élet a Riftnél, legalábbis az én tartalomfogyasztó tempóm szempontjából. Még szinte meg sem jelent a 2.4: Beyond Infinity, máris itt a 2.5: Song of Dreams. A pontos megjelenési dátum november 6, tehát még véletlenül sem nevezhető túl távolinak. A várható újdonságokról pár napja irtam, ide kattintva olvashatjátok. A napokban újabb blog posztok várhatók. Ismételten felhivom a figyelmet, hogy a Strom Griffon megszerzéséhez szükséges sztori küldetéseket pörgessétek, mivel kikerül a játékból. Sajnos ez a legalább 50-es szintű karaktereket érinti csak, bár az igéretek szerint valamilyen formában visszakerül majd ez a pet a játékba (khm…store..khm). Ha minden igaz, akkor az ezen az oldalon is szereplő story quest sorozatot kell végrehajtani. A fent említett cikkben szereplő újdonságokon kívül kiderült néhány újabb finomság:

  • bekerül a Drowned Halls nevű lvl50-es raid lvl60-re felhúzott verziója
  • a Deepstrike Mine dungeon teljesen átdolgozott lvl60-as verzióját is megkapjuk, amely új mechanikákat és acsikat is tartalmazni fog
  • 4 új chronicle is érkezik. Három ezek közül a már meglévő lvl50-es Hammerknell, Greenscale’s Blight és River of Souls lvl60-as verziója, a negyedik pedig egy új lesz, mégpedig az új 20 fős raid, a Planebreaker Bastion chronicle adaptációja Planebreaker Bastion: Aftermath néven. Ezekkel minden egyszerű földi halandó is bepillantást nyerhet a játékban szereplő raidek helyszíneibe.
  • három új Planar Attunement ágon költhetünk pontokat, név szerint a Cinder, Nature és Storm jelenik meg a játékban.

Fontos tudni, hogy az újítások nem mindegyike jelenik meg november hatodikán, hanem heti dózisokban adagolják majd nekünk.

RJ Patch Notes

Mai nap során megjelent a 9-es hotfix, amelynek legfőbb eleme, hogy a lvl50 feletti tartalmak xp jutalmát megváltoztatták annak érdekében, hogy arányban legyen a lvl50 alatti részekkel és “simább” fejlődést biztosítson lvl60-ig. Másik fontos változás mától, hogy csökkentették a lvl50-53 szintű dungeonon kívüli mobok életerejét. A teljes patch notes itt olvasható.

Leave a reply