Hírek 11.14.

2013-11-14 EgyébRift  One comment

Sziasztok!

Rift

RIFT_BOSS_ReturnToDeepstrike_Ionraic_01

Ma érkezik meg a játékba a Deepstrike Mine dungeon lvl60-ra átalakított változata. Megjelent egy cikk is arról, miért is volt szükség erre a lépésre. Az átalakítást hosszas gondolkodás előzte meg a fejlesztők részéről, oka pedig elsősorban az volt, hogy az utóbbi időben nagy mennyiségű free játékos érkezett, akik egész egyszerűen kihagyják a klasszikus, lvl50-es expert dungikat. Érthető ez, hiszen a kiegészítővel érkezett új világ területeire belépve pillanatok alatt elértéktelenedik a lvl50-es expert felszerelés. A fejlesztők úgy gondolták, kár lenne elfeledni King’s breach lándzsaszobáját, Iron Tomb barlangjait és Deepstrike Mine titánjait. Kézenfekvő megoldásnak látszott a dungeonök lvl60-ra alakítása. Ezután el kellett dönteni, melyik instával kezdjék. Daglar Iron Tombot javasolta, Andy Kirton pedig úgy gondolt, legjobb lenne megszavaztatni a játékosokat. A szavazás győztese pedig Deepstrike lett. Az átalakítás azzal kezdődött, hogy változtatni kell a dungi hosszán, mivel az nem felelt meg a Storm Legion expertek által felállított standardnak. Ha nem nyúltak volna hozzá, akkor egy 2 óra hosszúságú futamra lehetett volna felkészülni. Emiatt a lvl60-as verzió kicsit később kezdődik, mint az eredeti, de még így is meghagyták a lehetőséget, hogy a játékosok felfedezhessék a lényeges részeket. Alkottak háttérként egy történetet is a titánok ébredéséről, melyről a ma megjelent blog posztban olvashattok. Annyi mindenesetre biztos, hogy a fő rossz fiú Ionraic a Dendrome-ból, aki egy igazi bunkó.

RIFT_ENV_ReturnToDeepstrike_01b

Trion Worlds

Továbbra is élénken foglalkoztatja a gamer siteokat és a játékosokat is a hét elején leleplezett, Trion által beregisztrált Trove szót tartalmazó domainek körüli mizéria. A fejlesztőcég most már egy twitter accountot is regisztrált TroveGame név alatt, amelyben nemes egyszerűséggel a “Where will you go?” kérdést tették fel. A twitter profil információjában pedig a “Something new from Trion Worlds.” szöveg szerepel. Információtartalom egyelő a nullával, de mindenesetre sikerült felizgatni a népeket, de egyelőre csak annyi a biztos, hogy játékkal kapcsolatos dologról van szó. Vajon a Trion új játékot fejleszt a Rift, Defiance és a még meg sem jelent ArcheAge mellett?

Időközben egy nethuszár, Tehfrank  által talált kép és a Trion twitter account fejlécének megváltozása azt sugallja, hogy egy 8 bites/voxel stílusú, Minecrafthoz hasonlító játék készül. Hát kész vagyok. Egyes cikkírók le vannak nyűgözve ettől, a Riftjunkies írója egyenesen “pretty awesome-looking sword”-nek nevezte a az alábbi képen is látható förmedvényt. Kisért a múlt….GW2 Super Adventure Box….

trove alpha datamined image

A fejléc:

trove trion worlds logo RJ

 

Bless Online

Az utolsó cikkemben közölt screenshotok után újabb információk érkeztek a Neowiz játékáról, mégpedig az első zárt bétával kapcsolatban. Na azért túl sokat nem tudtunk meg, mindössze annyit, hogy a bétára 2014 első negyedében kerül sor és ha minden a tervek szerint megy, akkor ugyanebben az évben meg is jelenik. Állítólag a közeljövőben megrendezendő G-star 2013 játékfesztiválon rengeteg infót fognak közölni a játékról. Gyanítom egyébként, hogy a fent említett béta csak koreai IP-kről lesz elérhető, de a remény hal meg utoljára :) Egy 41 másodperces rövidke videót is felreppentettek, amely tovább erősíti azt a tényt, hogy a játék grafikai téren enyhén beszarás (nem elfelejteni, hogy MMO-ról beszélünk)

 

One comment to Hírek 11.14.

Leave a reply