Hirek 11.21.

2013-11-21 EgyébLotroRiftTESO  One comment

Sziasztok!

Rift

Dream Dimensions contest

DREAM DESTINATION CELEBRATION!

A Trion egy versenyt hirdet, melyben január 3-ig várják a pályázatokat. Épitsétek meg Dimenziótokban a tökéletes party helyszint és nyerjétek meg a 15.000 credit fődijat. Ezenkivül nyerhettek a karakteretekről elnevezett Haloil szökőkutat, tüzijátékokat és a “Party Animal” titlét.

RIFT_ENV_Hailol_05

A verseny részletei ezen a linken tekinthetők meg.

Ma újabb hotfix érkezett, melynek lényeges elemei a következők:

 • új krónika érkezett a játékba, mégpedig a 2 fős, 60-as szintű  Intrepid: Hammerknell Chronicle. Ez egy régebbi krónika 60-as szintre emelése, erősebb mobokkal és jobb loottal
 • itt a Fashion Week, mely során a divat iránt érdeklődők kapnak ínyencségeket, pl a Riftscene.com által Halloweenkor rendezett ”Dress the Night Away” verseny nyertes alkotásai mostantól megvásárolhatók a store-ban. a nyertes képek ezen a linken tekinthetők meg. Mi tagadás elég extrémek. Egy napi quest és egy mini world event is került minden városba, amellyel a Divat Hetet ünnepelhetjük.
 • mostantól már lvl48-tól el lehet utazni a Storm Legion területekre a Meridianban és Sanctumban található Lycini Ambassador segítségével.
 • ezentúl Instant Adventure csapatokat csak abban az esetben tesz a játék world eventekhez, ha a csapat létszáma legalább 15 fő
 • a storeból ezentúl vásárolhatók lesznek a T1-es raid fegyverek upgrade komponensei, ritka essence-k lvl10-50-ig
 • Iron Pine Peak-ben a horgászás szintjét csökkentették, hozzáigazítva a terület új szintzónájához.  A változás után IPP-ben 180 helyett 120-as horgászat szint szükséges. Ezzel egy menetben viszont növelték néhány másik terület horgászat követelményét: Droughtlands 150-ről 180-ra, Ashora, Dendrome és Steppes of Infinity pedig 270-ről 300-ra nőtt. A Verdant Angel és Jasper Snapper ezentúl kizárólag IPP-ben horgászható.
 • Cleric (Warden, Sentinel, Defiler), Mage (Dominator) változások, melyről az előző cikkben már írtam, ezek változtatás nélkül kerültek PTS-ről élő szerverre.
 • bug, dungeon javítások, kisebb terület igazgatások

Wildstar

A Carbine Studios folytatja a korábban már bejelentett kasztok “újrafeldolgozását”.Ezúttal a Spellslinger kaszt került sorra, melynek egyik szerepköre a healer, amit a csapattársak szétlövésével valósit meg. Amikor nem felcserkedik, akkor pedig két pisztolyával hatalmas dps-t produkál. Ezenkívül rendkívül mozgékony is a kaszt, teleportokkal tudja körbejárni a csatateret.

Lotro

Pár szóban emlékezzünk meg erről a klasszikusról, ugyanis megjelent a játék legújabb kiegészítője, a Helm’s Deep. A kieg megreformálja a kasztokat és a trait rendszert is, sajnos most már még nehezebb felvenni a játék elveszett fonalát. Alább egy kedvcsináló videó látható:

 

 

TESO

2013. november 20. szerda, 23:22 | Írta: PiszkosFred

Megjelent egy interaktív térkép az ESO-hoz. Megtekinthetőek a The Elder Scrolls Online három szövetségének tartományai, némi magyarázat az egyes zónákhoz, a kapcsolódó látványvilágot egy-egy screenshot, az ellenfeleket és az ismertebb személyeket pedig koncepciós rajz mutatja be. Az interkaktív térképben látható friss és ropogós képek a térkép után!

Daggerfall Szövetség

 

 

Ebonheart Paktum

 

Aldmeri Domínium

 

 

 

One comment to Hirek 11.21.

 • Fitflop Flat Shoes  says:

  Fitflop Flat Shoes

  Hello there, just become aware of your blog through Google, and located that it is really informative. I going to watch out for brussels. I’ll appreciate should you continue this in future. Many other people will likely be benefited out of your writin…

Leave a reply