Hírek 12.05.

2013-12-05 RiftTESOWildstar  One comment

Sziasztok!

Rift

Intrepid Drowned Halls

Megérkezett az aktuális hotfix, szám szerint az ötödik. A folt két legfontosabb összetevője a Sliver: Intrepid Drowned Halls, illetve az új előfizetői bónuszok. Az első a Drowned Halls nevű raid lvl60-as verziója, amellyel így egy új T1-es raid érkezett a játékba. A fejlesztők direkt nem T2-es nehézségű raidet készítettek, ugyanis ezzel is szeretnék segíteni a játékosok számára a T2-re történő felkészülést, természetesen a gear vonatkozásában.

A fejlesztők (elsősorban Daglar Game Director úr) már egy ideje gondolkodik azon, hogyan tehetnék csábítóbbá a játékosok számára az előfizetést. Mindenképpen olyan megoldást szerettek volna, amely nem kényszerít senkit erre a dologra, azaz nem nyújt túl erős előnyöket, de mégis érdemes miatta fontolóra venni a havi subot. Az aktuális patchel az alábbi bónuszokat kapják az előfizetők, melyeket a már meglévőkhöz csapnak hozzá:

* Új Patron Perk: Patron Artifact Tracking: Ez egy 30 percen keresztül ható buff, amely megmutatja az artifactokat a minitérképen. A többi előfizetői perkhez hasonlóan 7 “töltetünk” lehet maximálisan, amiből ha felhasználunk, akkor naponta egy töltődik vissza.
*A  Weekly Patron Gift ezentúl mindig tartalmazni fog egy lockbox nyitó kulcsot, illetve egy garantált Greenscale’s Supply Crate-et, amely lehet kék, lila, narancs vagy akár a limitált kiadású Transcendent verzió is.

A patch további tartalma, hogy az ígéreteknek megfelelően Bind on Accountra változnak a Mech Week tárgyai; a Store-ból kivették a 3 napos előfizetői kártyát, valamint a szokásos bugjavítások, raid finomhangolások. Magában a patch notesban is van egy érdekes változás, a legtöbb bejegyzésnél szerepel az, hogy pontosan melyik játékos visszajelzése alapján történt az adott módosítás. Érdekes :)

A patch notes teljes tartalma megtekinthető ide kattintva.

Wildstar

Mint ahogy az előző cikkben már utaltam rá, meg is történt a kaszt leleplezés a játékban. Nem aprózták el, mindjárt be is durrantották mindkét eddig ismeretlen kasztot. Persze felesleges volt őket titokban tartani, hiszen a bétából előbb-utóbb mindenképp kiszivárognának.

Az egyik kaszt az engineer, egy ranged tank, amely emellett jelentős tűzerőt is képes bevetni. Nem részletezem, miről szól az, hogy tank, a honlap olvasói nyilvánvalóan tisztában vannak ezzel a fogalommal. Az engineer lesz mindezeken túlmenően a Wildstar petes kasztja, tehát aki fél egyedül harcba menni, az ebben a játékban kénytelen lesz tankolni :P   (Na jó, nem kell elkeseredni, DPS karriert is be lehet futni az endzsivel )Fura párosítás, bár nyilván a ranged tankság miatt van szükség a petekre.

A másik kaszt a játék egyedüli healer kasztja, a Medic . A szentháromság gyűlölők most dőlhettek végleg a kardjukba, na de ahol tank van, ott egynéhány healer is akad. Ez a páciens medium armort visel és dupla rezonátorral szórja a halált vagy a healt.

A gyógyítóról videót is kaptunk:

TESO

2013. december 03. kedd, 18:37 | Írta: PiszkosFred

“Légy aki lenni akarsz!” – harsogja a lenti videó címe, és valóban, a The Elder Scrolls Onlineban is – mint minden korábbi TES játékban – mindenki olyan karakter fejleszt, olyan stílusban játszik, és azt csinál konkrétan a játékban, amit akar és amit szeretne. Egyedül a faj és az osztály választásnál kell végleges döntést meghoznunk, ugyanis mind a faji, mint az osztályok skilljei egyediek, minden más esetben csak rajtunk áll, hogy melyik képességet szerezzük meg, vagy melyiket használjuk.

A videóban röviden bemutatásra kerül többek között az attribútomok és azok jelentősége, a 100-ig feltornázott skillek esetében előkerülő “morph” lehetőség, a skillfák, és az arról elérhető aktív (harci), passzív (állandó jellegű) és ultimate (legerősebb, emiatt ritkábban használható támadások) képességek.

 

Leave a reply