Guild Wars 2 12.04. – Wintersday

2013-12-04 Guild Wars2  36 comments

Sziasztok!

Közelednek az ünnepek, ezért Tyria is felkészül a télen zajló fesztiváli mulatságokra. Toymaker Tixx és mágikus gólemje, Toxx ismét visszatérnek hatalmas léghajójukkal, hogy bejárják Tyria nagy városait és ajándékot vigyenek mindenkinek, akit egy kicsit is megérint az ünnepi hangulat. Bizony ám, jövő héten kedden kezdetét veszi a Wintersday (December 10.), ami hat héten keresztül fog tartani, ám nem csupán a fesztiválra lesz érdemes odafigyelni, hanem az érkező Balance Update-re és az Ascended Armor Crafting-ra.

The Wondrous Workshop
Tixx gigászi léghajója újra nyitva áll az érdeklődők számára, az Infinirarium ismét bejárható lesz az egész ünnepély alatt. A rendetlen játékok ismét megpróbálnak mindent tönkretenni odabenn, ezért nekünk kell rendet rakni közöttük.

Winter Wonderland
Ahogy a Halloween-nek is megvan a jellegzetes Jumping Puzzle mulatsága, úgy a Wintersday-nek is. A Winter Wonderland ismét megnyitja kapuit, a kellemes kihívást jelentő ugrálás ismét felhőtlen szórakozást kínál azoknak, akik bemerészkednek a fagyos Wonderland területére.

Bell Choir
Ez az a minigame, ami nagyon megosztó volt a játékosok között, volt, aki imádta és volt, aki tiszta szívéből rühellte. Egy biztos, ha szereted a karácsonyi csengők jellegzetes hangját, ne hagyd ki a Bell Choir-t, és bátran mutasd meg, mennyire vagy muzsikus lélek!

Toypocalypse
A meghibásodott játékok serege elég nagy zűrzavart okoz az Infinirarium-on belül. A Toypocalypse-en belül ismét megvédheted kedvenc játékhordó dolyak-jaid, amivel biztosítod, hogy mindenki megkapja Tixx-től a saját ajándékát!

Snowball Mayhem
Bár egyelőre nálunk nem sok esély van vastag hótakaróra, a hógolyózás öröme azért elérhetővé válik azok számára, akik bemerészkednek a Snowball Mayhem arénájába. Ez a PvP mód ismét képes lesz órákra lekötni az embert, miközben az ellenfelekre rázúdíthatod a fehér poklot.

Lingering Poison
Bár az Antitoxin befecskendezése már igen nagy mennyiségben megtörtént, további segítségre van szükség a Nightmare Tower falain belül. Az ünnepek ellenére a Toxic Alliance továbbra is kitartóan ostromolja Kessex Hills dombjait, és a Tower is nyitva áll az érdeklődők számára.

Developer Livestream – December 9. 21:00
Az “új” tartalmak bemutatása a szokásos időpontban történik majd, aki szeretné előbb látni a Wintersday mulatságait, ne mulassza el a Livestream-et a Twitch-en.

A Wintersday meta achievement teljesítése során lehetőséged lesz arra, hogy kinyisd Tixx játékokkal teli ládáját, amiből választhatsz magadnak egy Wintersday minit. Ez lehet a Miniature Princess Doll, Miniature Toy Golem, Miniature Toy Soldier, Miniature Ventari vagy a Miniature Plush Griffon. A Wintersday mellett azonban számos olyan változtatás is érkezik, ami többé-kevésbé megváltoztatja a játékot.

December 10.-étől lehetőséged lesz arra, hogy az Armorsmith, Leatherworker és Tailor szakmákat 500-ig húzd, tehát le tudod majd gyártani a saját Ascended Armor-odat. Az ArenaNet által ígért új skill-ek és trait-ek egyik szeletkéje is tiszteletét teszi, ugyanis minden kaszt kap egy új healing skill-t. Ám ha ez nem lenne elég, akkor érdemes lesz átnézni a már meglévő dolgokat is, mivel megérkezik a December 10.-ei Balance Update, amiről egy korábbi cikkben már ki lett fejtve, hogy tartalmaz egy-két keményebb nerf-et pár profession számára.

36 comments to Guild Wars 2 12.04. – Wintersday

Leave a reply