Rift + TESO

2014-01-25 PathfinderRiftTESO  49 comments

Rift

Már megint újabb infók érkeztek a 2.6-ról, mégpedig a jobbak közül. Korábban már említették, hogy új rendszer, mégpedig a Bounty kerül a játékba, de eddig semmi konkrétum nem hangzott el. Most Kerilar egy forum bejegyzésben elárulta, az update megjelenése után minden xp-t érő lény megölésénél lesz esély arra, hogy dobjon egy artifactot. Minden lénytípushoz tartozni fog egy artifact szett, amelynek az elnevezésében is tükröződni fog a lénytípus, pl “Bounty: Air Elemental”. A komplett szetteket egy Bounty Hunter nevű NPC-nél kell leadni. Minél több szettet adunk át neki, annál jobban haladunk majd előre a Bountyhoz tartozó acsi rendszerben. Jutalmul cimeket, állatok előhívásának képességét (Animal Call), illetve dimensionban használható trófeákat, illetve egy egyedi köpenyt kapunk. Nyami. Az artifactok átadhatóak, illetve Dream weavingel lebonthatók lesznek.

A Bountyhoz tartozó acsikkal összesen 130 pontot szerezhetünk. PTS-en egyelőre az első látható, amelyben a feladat egyszerűen az, hogy adjuk le az első szettet:

bounty achievement

Na és a legjobb rész. Megjelent két kedvcsináló kép. Egyiken a dimensionban használható néhány trófeát láthatjuk példaként, míg a másikon az egyedi köpeny koncepció rajzát:

bounty wall mounts

bounty cloak full

Mindezekhez kapcsolódik majd az új szakma, a Dreamweaving, amely a dimension épitgetők minden álmát valóra váltja. Gyakorlatilag minden lehet gyártani a berendezéstől az effekteken keresztül a komplett dimensionokig…

Dream Weaver

Pathfinder Online

Pathfinder-Group

A játékkal kapcsolatban is érkeztek újabb hírek, miszerint áprilisban indul az alfa teszt. A bejutás mikéntjéről, illetve a kickstarter támogatók előnybe helyezéséről később lesznek infók. Ha tudok valamit, szólok :P Forrás

TESO

A Bethesda bejelentette a The Elder Scrols Online szinkronszínészeit – persze nem az összeset, csupán a hollywoodi sztárokat. Megbízható, régi motorosok ők – a minőség garantált. De beszéljenek inkább az érintettek!

John Cleese, Malcolm McDowell és a dögös Kate Beckinsale kölcsönzik a The Elder Scrolls Online főbb NPC-inek hangját. A felhozatalt erősíti még Bill Nighy, Alfred Molina, Michael Gambon és Lynda Carter – utóbbi nőszemély már ismerős lehet a Skyrim rajongóinak.

A The Elder Scrolls Online az első olyan The Elder Scrolls játék, amelyben immáron ismerősökkel vagy akár ismeretlenekkel együtt fedezhetjük fel Tamriel varázslatos vidékeit. Ebben a videóban a fejlesztők bemutatnak két példát arra, hogy milyen csapatjátékot igénylő szituációkkal találkozhatunk majd a kalandjaink során. Mindezt magyar felirattal.

Egy baj lesz ezzel a TESO-val. Hogy magukat a játékelemeket ingyen játszhatjuk GW2-ben és Riftben, így valójában csak a világért és az esetleges hangulatért kell fizetni…

49 comments to Rift + TESO

Leave a reply