Rift + Sony hírek 01.27.

2014-01-27 Everquest NextRift  74 comments

Rift

Klánunk megvásárolta első klán dimensionját, berendezése folyamatosan zajlik, melyből oroszlánrészt vállal Maestir és Ulysess, köszönjük nekik :) Készült egy bemutató videó is, de mivel aláfestő zenét tartalmaz, a szerzői jogok miatt nem mutatható be nyilvánosan. A facebook zárt csoportba feltöltöttük (ez sem teljesen szabályos, de ez van), ide viszont nem teszem ki. Ha valakit az fb csoporton kívül is érdekelne a klánból, írja meg kommentben és elküldöm a linket mailben. Érdemes megnézni, Lya csinálta :)

Rifttel kapcsolatos kisebb hír, hogy január 29-én elindul PTS-en az új kiegészítővel érkező T3-as raidek tesztelése. Ehhez T2 tapasztalattal rendelkező klánok jelentkezését várják. Nos, ezek nem mi vagyunk :P Ezek a raidek még nagyon a kidolgozás elején járnak, még hónapok vannak hátra a megjelenésükig. A fejlesztők a játékosk segitségével próbálják belőni az egyensúlyt, amiben egyelőre nehézséget okoz az, hogy a közeljövőben jelennek meg olyan tárgyak, amelyek változtatnak a játékosok stat erősségén. Ilyen lesz pl a Dream Orb, amely tárgy enchant lesz és a Dream Weaving szakma állítja elő. Cyzo egy képet is feltöltött a hírhez, amiről nem tudjuk micsoda, ennek ellenére elétek tárom :)

Az SOE nagyon belelódult!

Oké, szoktunk írogatni arról, hogy bezár egy-két játék. De amikor egy cég parkolópályára küldi jó néhány alkotását…!
Az SOE nagyon belelódult!

Akkor ott már van valami aprócska probléma. A Sony Online Entertainment háza táján pedig pontosan ez a helyzet. Március 31-én fog bezárni a Star Wars: Clone Adventures és a Free Realms, július végén pedig a Vanguard és a Wizardry.
Az SOE-nél mindig úgy alakítjuk a portfóliónkat, hogy a legjobb játékélményt hozzuk el a rajongóknak. Eljönnek azok az idők, amikor újra kell gondolnunk a céges politikát, be kell zárnunk néhány játékot, és átcsoportosítani az erőforrásokat a fontosabb címekre.
És ha már fontosabb cím. Nem elég, hogy egy csomó játékot lelőttek, bejelentettek egy újat is! Na kérem, akkor levegőt visszatartani…
Újra lesz Star Wars: Galaxy… szerűség! Egyelőre még nem teljesen biztos, meg nem tudni ponntosan mikor is jön, de reméljük a legjobbat. Azért, ha már ezt mondják: “SWG játékosok, a következő játékot nektek ajánljuk. Amint elindul… végre hazatérhettek.
Na ki mire gondol?
Végül pedig néhány EverQuest Next videó, amiben láthatjuk, hogyan kell majd craftolni a játékban. Mindenki kis receptekkel indul majd, amit felhasználva tanulhat meg új dolgokat craftolni. Ezután majd ezeket gyűjtögetni kell, felfedezni, vagy kiszedni mobokból. Oh, és hogy ne legyen olyan egyszerű lesznek oltárok, ahol extra jó cuccokat gyárthatunk le magunknak.


Értitek?! SW Galaxy szerűség… Hát őrület!

Íme, az EverQuest Next Landmark gépigénye

Pontosabban nem a végleges változaté, hanem az alfáé, de akkor is. Megjegyzendő, hogy ha nem jó a játékhoz a géped, de befizettél a Founder’s Packre, visszakérheted a pénzed. A gépigény természetesen változhat a jövőben.

Minimum gépigény

 • Windows 7 (64-bit) operációs rendszer
 • Kétmagos Intel Core i5 vagy AMD Phenom X3 processzor
 • 4 GB RAM
 • 20 GB szabad hely a merevlemezen
 • NVIDIA GeForce GTX 275 vagy AMD Radeon HD 4890 videokártya
 • DirectX-kompatibilis hangkártya
 • 10 megabites internet

Ajánlott gépigény (látható, hogy azért ez kicsit keményre sikeredett)

 • Windows 7 (64-bit) operációs rendszer
 • Négymagos Intel Core i5 vagy AMD Phenom II X6 processzor
 • 8 GB RAM
 • 20 GB szabad hely a merevlemezen
 • NVIDIA GeForce GTX 560 vagy AMD HD 6870 videokártya
 • DirectX-kompatibilis hangkártya
 • 10 megabites internet

74 comments to Rift + Sony hírek 01.27.

Leave a reply