Rift kishirek, TESO trailer + preorder + preorder akció

2014-01-30 RiftTESO  2 comments

Rift

Az utóbbi időben egy új probléma ütötte fel a fejét. Magas szintű karakterek alacsony szintű zónákban zárnak be mentorálás nélkül, gyakorlatilag egy lövéssel kivégezve mindent. Ennek legfőbb oka, hogy egy hiba miatt teljes értékű Torvan Hunter és Lycini reput lehetett így farmolni. A fejlesztők reagálásként az alacsony szintű területeken kikapcsolták az Invasive Species és Sinister Tide nevű rifteket. A 2.6 megjelenésekor lesznek majd visszakapcsolva, de csökkentett gyakorisággal, illetve vásárolható lure lesz az idézésükhöz. További változásként Torvan Hunter és Lycini reput csak olyan rifteknél lehet kapni, amelyek XP-t is érnek a karakternek. Keresik a megoldást arra, hogy a játékosok inkább mentoráljanak, mint a fentiekhez hasonló módszereket alkalmazzanak.  Forrás 

Mostanában kezdték feszegetni a játékosok, hogy a rogue bard buffjainak miért van 3 másodperces cast ideje. Minden support soul pillanatok alatt felrakja a buffjait, kivéve a bardot. A rogue fejlesztő Vladd azt nyilatkozta, hogy neki sincs halvány lila fingja sem arról, miért van ez így, ezért ígérete szerint a következő hotfixben meg is változtatja.

Átformálás vár a Cleric Cabalist souljára. Mivel a Cabalist tisztán AOE dps ág, és az ilyen ágnak gyakorlatilag semmi értelme nincsen, Kervik azt szeretné elérni, hogy növelje a single target sebzést. Ezt viszont nem sebzés módosítókkal, hanem funkció váltásokkal kívánja elérni. Részletek egyelőre nincsenek.  Forrás.

TESO

Április 4-ig már nem kell sokat aludni, de hogy addig se unatkozzunk a Zenimax hozott némi finomságot

TESO: Cinematic trailer és rendelhető verziók

Kezdésként egy cinematic videót, melyből egyet már láthattunk korábban. Na igazából annak a folytatását láthatjuk most kemény 8 percben. És ez úgy garantáltan ütni fog! 7:10-nél amikor feltűnik az a bizonyos város, akkor enyhén átfutott rajtam a hideg…annak ellenére baromi jó a videó, hogy a kezdete elég alaposan nyúlja a Rift bemutatkozó trailerét.

További remek hír még, hogy aki esetleg konzolon akar majd játszani az Elder Scrolls Online-nal, annak nem lesz majd szüksége PS Plus-ra. Bezzeg az Xbox One tulajoknak majd kell Xbox Live Gold csomag.

És még mindig TESO percek. A játékhoz majd két csomagot fognak kiadni, egy digital Standard Editiont, ez 60 dollár lesz, illetve egy Imperial Editiont 80 dollárért. A kettő között a különbség, hogy a drágább kiadáshoz kapunk kis bábút, kapunk ingame lovat, petet és gyűrűt is. Mindkét csomaghoz 30 napnyi játékidő tartozik! Ezek a csomagok már előrendelhetők. Ide tartozó hir, hogy az mmorpg.com oldalon 10% kedvezménnyel lehet hozzájutni a kisebbik csomaghoz. Ha nem lenne ilyen marha magasan az euro árfolyamon, még akár jó vétel is lenne. Ide katt az érdeklődőknek.

Leave a reply