Rift újdonságok

2014-03-08 EgyébRift  59 comments

Rift

Megint új információkat kaptunk, melyek forrása kettős. Egyrészt a pénteki live streamből, másrészt a PTS-re felkerült újabb frissítésből. Lássuk, mivel szolgáltak most a fejlesztők

Carnival of the Ascended hosszabbítás

A Carnival of the Ascended nevű, jelenleg dúló fesztivált egy héttel meghosszabbították, tehát összesen három hétig fog tartani. A záró dátum március 19.

Új Community Managerek

newtrioncms

A tavalyi és ez év eleji community manager elbocsátások után bemutatták a Trion új munkatársait:  Sarah “Kiwibird”, Eric “Ocho” Cleaver és Evan “Scapes” Berman

  • CM Kiwibird lett a felelőse mindenféle szociális médiának, illetve a fórumoknak a legtöbb Trion játékban.
  • CM Ocho lett a Rift és Trove közösség vezetője.
  • CM Evan pedig a Defiance és ArcheAge játékosok kérdéseire válaszolgat szorgalmasan

Általános dolgok

3.0 Soulok

  • A 3.0 Soulok a 2.7-es patch-ben jelennek meg. Árak egyelőre ismeretlenek, feltételezések szerint az SL soulokhoz lesznek hasonlóak.
  • A Physician (Rogue) és Arbiter (Mage) bemutatása jövő héten várható.
  • A Tier 3 Raidek már az új soulokra lesznek optimalizálva. A PTS raid teszter csapat használhatja már őket a csapat összeállításoknál.
  • A Mage Tank (Arbiter) felszerelések a 2.7-es update-el érkeznek, és minden tier-hez lesz szett.

Conquest: Steppes of Infinity

Sokan tudják, hogy a Conquest a PvP tömeges formája Ritfben. Ehhez a játékmódhoz érkezik jövő héten egy új térkép, a Conquest: Steppes of Infinity. Az új térkép megjelenésével visszavonják a Freelancer’s Marks of Conquest nevű PvP tokent, helyette az új ‘Warlord’s Marks of Conquest’ kerül bevezetésre. Korábbi információk szerint bekerül a játékba két átmodellezett tigris mount, új PvP essencek és egy köpeny, melyek kiváltásához szükség lesz a  Warlord’s Marks of Conquestre.

Ide tartozó hírek PTS-ről, hogy egy halom új PvP felszerelés került be, lássuk őket sorjában.

1. A fent is említett új PvP fizetőeszköz, Warlord’s Marks of Conquest’ lesz. Minden tárgyért, amit eddig Freelancer’s Marks of Conquestből lehetett megszerezni, ezentúl Favor-al kell fizetni. A Warlord’s Marks of Conquest megszerzésének módja pontosan ugyanaz, mint jelenleg a Freelanceres változaté. A Conquest: Steppes of Infinity rotálódni fog a jelenlegi egyetlen térképpel, a Conquest: Stillmooral.

Érdekességképpen megjegyzem, hogy PTS-en a meglévő Freelancer token 1:1 arányban át lett váltva a Warlordosra. Azt jelenleg nem tudni, hogy ez Live szerveren is így lesz-e. Az is látható, hogy az 5000-es korlát 10.000-re lett emelve.

warlordconquestmarks

2. Új PvP felszerelés lesz a Crit Poweres köpeny, mely a Myrmidon köpenyen lévő Spell Powert/Attack Powert váltja. Ára 8000 warlord token és 180.000 Favor:

conquestcapes

A köpenyeknek frakciónként eltérő kinézete lesz:

capesconquestdesign

Minden köpeny Relic szintűvé fejleszthető, ennek költsége egy Radiant Infinity Cell (raidből, lockboxból, Conquestből esik) és 6 db Reconfigurations Cell. Ez utóbbi 1,500 Platinába, vagy 800 Creditbe kerül darabonként, tehát az összköltsége 9,000 Platina vagy 4,800 Credit.

3. Warlord Essencek. Ezek darabja 4,320 Warlord’s Marks of Conquestbe  és 4,800 Infinity Stoneba kerülnek

4. Bekerült PvP-be egy új Planar Focus (tudjátok, amibe az essenceket pakoljuk, amely PvE szempontból is a legerősebb focussá lép elő. Essence bepakolása nélkül is ad 50 Endurancet, +20 Resist All-t és 75 Vengeance-t. Utóbbi csak PvP szempontjából fontos, a többi viszont a PvE játékosoknak is jól jön(ne). Amennyiben nem tudjuk/akarjuk megszerezni ezt a PvP focust, akkor az utána következő legerősebb az Ember Isle-on lévő vízalatti küldetésláncból nyerhető  Barnacle Encrusted Sigil/Source Machine, mely +20 Water Resist-et ad.

5. Az új, csak PvP tokenből megszerezhető tigris mountok használatához lvl60, valamint 8,000 Warlord Mark of Conquest és 250,000 Favor szükséges. Ilyesmi tigris mountot egyébként csak creditből lehet szerezni.

cqmounts

Bindings of Maelforge

Greenscale, Akylios és Laethys után megjelent a Tier3-as raidek következő fenevada, Maelforge. Tehát már minimum 4 új bosson küzdhetik magukat keresztül a top raid guildek. A korábban megismert raid bosssokhoz hasonlóan itt is múltbéli hősök segítenek majd agyonverni a csávót, név szerint Karine <The Bard>, Ula Burilgi <The Reaver>, Asias <Cabalist of Madness>, Talos Roda <The Purifier>. Egy kép a szörnyetegről:

manforge2.0

Bindings of Laethys: ÚjMob

mallaven

A korábban bemutatott Bindings of Laethys Tier3-as bosshoz új minibosst vágtak hozzá, akit Mallaven-nek neveztek el.

Egyebek

  • Keresik a Macro rendszer jobbá tételének módjait.
  • Megerősítették, hogy a 3.0 még idén megjelenik.
  • Akylios nem a legdurvább lény a Viz Létsikjáról, sőt igazából ő csak “kis hal”

Sziasztok! SW:TOR Egy sejtelmes új videó jelent meg a játékról, mely arra utal, hogy hamarosan housing érkezik a játékba. Arról, hogy ez milyen részletességű lesz, nincs információ egyelőre.

59 comments to Rift újdonságok

Leave a reply