Rift 2.6: Hotfix #9

2014-03-20 Rift  37 comments

Sziasztok!

Rift

Forum Image

Készülgetünk az első guild raidre. Mivel egyelőre a maximális, 60-as szintű bulihoz nincs elegendő ember, úgy döntöttünk, hogy amint az újoncok is felérnek 50-re, elindítjuk az 50-es raideket. Célja a guild szintű összeszokás, tapasztalatszerzés, acsi vadászat, illetve a kisebb szintűeknek felszerelés szerzés. Elsőnek a könnyebbik 10 főst választottam, amely Drowned Halls névre hallgat. Készítettem hozzá egy részletes, magyar nyelvű leírást, amit kérek, hogy minden érintett olvasson el. Időpont egyelőre még  nincs, de nem árt előre készülgetni. Pénteken 20 óra körül szeretnék tartani ezügyben egy megbeszélést TS-en, ha lehet, jelenjetek  meg.

A leírást itt érhetitek el: http://supperisready.battanet.hu/phpbb3/viewtopic.php?f=19&t=775

RJ Patch Notes

Március 20-án érkezik a 9-es hotfix, amely egyúttal véget is vet a fesztiválok garmadájának. De azért ezen a héten sem maradunk új tartalom nélkül. Nézzük, mit hoz nekünk ez a foltocska:

  • Elindul az Air Saga történetsorozat második fázisa. Az indulás pontos időponta március 20-án délután 16:30
  • Carnival of the Ascended eventből kiváltható Cleric Tank fegyverek Spell Power statját javították
  • A Quest: Mayhem: Silverwood és Freemarch küldetéseknél most már az egész csapatnak számolja a kill-t, nem csak annak, aki a végső csapást beviszi.
  • Változások történtek LFG Mentoring rendszerben. Amennyiben random dungiba jelentkezünk, és bepipáljuk a mentoring kockát, akkor a rendszer mindig automatikusan leszintez minket és a dungiban nem lehet már szintet állítani. Ha nem pipáljuk be, akkor a szintünknek megfelelő legmagasabb dungeonbe sorsol a rendszer. Specifikus dungeon kiválasztásánál nem lesz automatikus és mentorálás és a instában is lehet szintet állítani.

Szintén a patch tartalma, de jelentősége miatt külön kell megemlítenem, hogy hatalmas és örvendetes változásként az Empyreal Sourcestone, mint fizetőeszköz kikerül a játékból. Ezt eredetileg a lvl50 és 60 közti gearelődésnek szánták, de mind küldetésekből, mind instákból jobb cuccokat kapunk. Gyakorlatilag mindenkinek felhalmozódik belőle egy csomó. Mától minden carnage küldetés, aminek a jutalma ES volt, ezentúl Infinity Stone-t ad. A currency wallban felhalmozódott ES-t át lehet váltani Infinityre, mégpedig 35 ES-ért kapunk 10 IS-t. Ennek menete a következő:

  • El kell menni az Adventure Dealerhez Tempest Bayben.
  • A szűrőknél minden kasztot ki kell jelölni.
  • Ekkor vásárolható a Voucher: Empyreal Sourcestone to Infinity Stone vagy valami ilyesmi nevű tárgy, amivel átváltható a felesleges ES.

Adventure Dealer NPC

adventuredealernpc

Abban a szobában találjátok, ahol tobzódnak a különféle felszerelést árusító NPC-k.

adventuredealernpc2

A Voucher

esstoisvoucher

Amennyiben valaki nem látja, akkor kapcsolja be az összes kaszt szűrőt:

classfilters

37 comments to Rift 2.6: Hotfix #9

Leave a reply