Guild Wars 2 – Festival Of The Four Winds (frissítve: 05.16.)

2014-05-13 Guild Wars2  131 comments

Sziasztok!

Vége a várakozásnak, ismét tartalom áll a házhoz. Közel másfél hónap után az ArenaNet lerántotta a leplet a Season 2 felvezetéséhez szolgáló első tartalmi csomagról, ami a Festival Of The Four Winds nevet kapta. A Guild Wars 2 sikeresen elrajtolt Kínában (egész pontosan 15.-én lesz a hivatalos nyílt béta, de az elővétellel élni kívánó játékosoknak 15 napos Head Start járt a KhongZhong jóvoltából), és a számok rendkívül biztatóan alakulnak, már most nagyszerű sikert könyvelhet el a fejlesztőcsapat. A sikeres kínai release ünneplése alkalmából az ArenaNet visszahozza a két, Tyria lakói által legjobban szeretett helyszínt, méghozzá Jennah királynő Crown Pavilion-ját és…és…és…jönnek a Zephyrite-ok is! Bizony, az első évad leggyönyörűbb, legvarázslatosabb és leghangulatosabb térsége, a Labyrinthine Cliffs újra elérhetővé válik, és Május 20.-án megkezdődik a Festival Of The Four Winds! A részletekről sajnos még egyelőre nem sokat tudni, remélhetőleg minden olyan dolog visszatér, amit anno nagyon szerettünk (Queen’s Gauntlet, Sky Crystal Hunt)! Bírjátok még ki valahogy ezt az egy hét pangást, ha megérkeznek a részletek, frissítem a cikket!

1.Frissítés: A Massively cikke szerint nem csupán a fesztiváli mulatságok lesznek benne az update-ben, hanem ezzel egy időben megkezdődik Lion’s Arch újjáépítése is!
2.Frissítés: Ree Soesbee elárulta a Guild Wars 2 kínai béta nyitóünnepélyén, hogy számos utalást fogunk találni azzal kapcsolatban, hogy mi lesz a cselekménye a Season 2-nek.

3. frissítés: A hivatalos honlapra kikerült egy hír, amely a kínai release-el foglalkozik. Mike O’Brien szerint a játék egy újabb mérföldkőhöz érkezett, a kínai kliens startjának felkészítése 18 hónapon át tartott. A GW 2 főcímdalának is született kínai verziója, érdemes megnézni!

Az eredeti:

A kínai verzió:

4. frissítés: Az NCSoft kihozta az első negyedéves jelentést a bevételeiről, amit itt találtok meg! Érdekesség, hogy még mindig nem merült fel egy esetleges kiegészítő a Guild Wars 2-höz, ám ha befejezik a NA/EU projekteket az NCSoft-nál (például WildStar launch), akkor visszatérnek a Guild Wars 2 expansion megvitatásához!

131 comments to Guild Wars 2 – Festival Of The Four Winds (frissítve: 05.16.)

Leave a reply