Rift Guild videók és hírek

2014-05-10 Rift  5 comments

Sziasztok!

Rift

Gilded Prophecy videók

Lya jóvoltából elkészültek a csütörtöki raid videói. Megint hallhatóak rajtuk a TS szövegek, remélem senkinek nem okoz ez kellemetlen perceket :) Azoknak is nyugodt szívvel ajánlom a megtekintést, akik nem játszanak Rifttel, ha másért nem, a beszélgetésekért mindenképp megéri.

 

 2.7 Hotfix #1

Tegnap este újabb javítás érkezett, mely orvosolt néhány, a 2.7-el keletkezett problémát:

  • Egy halom, Runic Athenaeum-ban található újdonsült küldetés javítása. Ezek közt szerepel NPC-k felbukkanásával, küldetés tárgyak használatával kapcsolatos hibák javítása.
  • Javították a Hero Rises bugot  ami miatt teljesíthetetlen volt a krónika. Most már újra lehet rendesen játszani.
  • Új Mage Tank recepteket adtak a játékhoz. 

Eredeti patch notes ide kattintva.

Craftolt Mage tank cuccok

Ha már a patchnél megemlítettem, kicsit részletesebben is foglalkoznék az új craftolható felszerelésekkel. A recepteket store-ból lehet kiváltani és egyelőre csak +25 HIT-es változatok vannak. A Trion még nem nyilatkozott arról, hogy mikor lesznek (ha lesznek egyáltalán) +53 HIT-el rendelkező felszerelések. Ezek a receptek a komolyabb end game tartalmaknál nem sokat érnek, de kiindulásnak megteszik. Maximum normal dungeonökben lehet öket alkalmazni, mivel a 300 Thougnesst egyelőre nem lehet belőlük kihozni (ha minden cucc megvan, akkor is csak 212 jön össze). A jövő heti hotfix javít majd az értékeken, akkor már elképzelhető az expert tankolás mágussal is.

1. Gyűrű és nyaklánc (Artificer recept):

Mage Tank Crafted Gear Ring Amulet

A pénteki live streamen Daglar elmondta, hogy a nyakláncon szereplő Block hibásan szerepel, a következő heti hotfixben javítani fogják.

2. Wand és Staff (Artificer recept): +25 hites felszerelések, de a staff tartalmaz +50 Thougnesst is

Mage Tank Crafted Gear Wand Staff

3. Outfitter receptek. Ki lehet váltani a Helm, Shoulders, Chest, Legs, Feet és Cape receptek, de a statok rajtuk elég furcsák (+31 Thougness, +Block). Ezeket várhatóan javítani fogják. Egyelőre nincs kesztyű recept.

Mage Tank Crafted Gear Outfitter 1

Adatbányászat

Újabb bizonyítékot találtak a fájlokban a Savant craftszint létezésére. Természetesen a fájlok boncolgatásából kinyert adatok nem tekintendők hivatalosnak, de nyilván nem véletlenül léteznek ezek a dolgok. A bizonyíték egy Craft UI ablak formájában került elő elő, melyen egyértelműen látszik a Savant fokozat, mellyel a craftunkat 450-es szintig húzhatjuk:

RIFT 3.0 Savant Craft Profession Level

Másik érdekesség az achievementekből került elő. Az alábbi kép középső acsija a legérdekesebb, ami arról tanúskodik, hogy ritka lények jelennek meg a riftekben. A másik kettő horgászattal kapcsolatos achievement.

RIFT 3.0 Fishing Achievements Datamined

 

Leave a reply