Rift hotfix 5, kis hírek, ArcheAge karakter generálás

2014-05-28 EgyébRift  7 comments

Rift

Felhívás

Kérnék minden olyan klántagot, aki szeretne raidelésben részt venni, hogy jelezze itt, illetve a facebook csoportban (az erről a cikkről szóló hír alatt) vagy az én (Kildaros) vagy Ice (Sadman) elérhetőségein azt, hogy legközelebb mely időpontok lennének alkalmasak raid szervezésére. Köszi.

2.7 hotfix #5

Megérkezett a legújabb frissítés, amely megint érdekes változásokat hoz:

  • Unicorrnalia hosszabbítás (részletek lejjebb)
  • A promo héthez kapcsolódó Hooves and Horns zone event fő bossának jelentősen növelték a hp-ját
  • Az új soul küldetések lelőhelyén, a Runic Athenaeumban van egy napi küldetés, amely a patch után már Runegard reput és PA XP-t ad
  • Megváltoztattak szinte minden, magunkra rakható buffot. Az 1 órás selfbuffok nagy része ezentúl nem esik le halálkor. Kivétel ez alól a rogue ranger (hip-hip hurrá. Talán csak a patch noteból maradt ki a felsorolása). Részletes skill lista a patch notesban.
  • Rengeteg mage és cleric AoE skillnek ezentúl nem lehet célpontja semmilyen pet. Részletes skill lista szintén a patch notesban
  • A Cleric Shaman ki- bekapcsolható buffjai 1 órás buffokra változnak. A Furious Assault skill pedig ezentúl egyszerre felrakja az összes Courage buffot.
  • Mindenféle bugjavítások

Részletes patch notes, skill listákkal

Unicornalia hosszabbítás

A múltkori cikkben is említett és közismert hiba miatt az Unicornalia promo event időtartamát meghosszabbították, további egy hétig van lehetőség az ingyenes Limited Edition: Sparkle Trove-t jelentő acsi megszerzésére. Az event újabb zárási időpontja: 2014. június 5. 16:30 óra.

3.0 beta teszt

Nem verték nagy dobra, de mégis úgy tűnik, hogy PTS-en megindult a kiegészítő tartalmának zárt körű béta tesztje. Erre abból lehet következtetni, hogy valaki élelmes az O billentyűvel előhívható keresőben rákeresett a lvl1-65 közti játékosokra és azt látta, hogy bizony vannak lvl 60 feletti, illetve lvl60-as, de az új területeken tartózkodó, nem fejlesztői karakterek a szerveren:

3.0 Closed Beta Testing Starts

A tesztben jelenleg nagyon kis számú külső karakter vehet részt, illetve számukra is tiltott bárminemű információ nyilvánosságra hozása. Ennek ellenére valószínűleg mostantól felpörögnek az események és kapni fogunk hivatalos bejelentéseket is a kiegészítővel kapcsolatban.

ArcheAge

Azok számára, akik szeretnének bepillantást nyerni a Trion féle, nyugati verzió karakter alkotási procedúrájába, azok számára lehet érdekes az alábbi videó:

Leave a reply