Újabb kishírek+ArcheAge dungeon vidi 05.30.

2014-05-30 EgyébRift  10 comments

Rift

Raid

Hétfőn (06.02) újabb gyakorló raid lesz a lvl50-es Drowned Hallsban. Akit érdekel, illetve akikkel megbeszéltük, azok jelentkezzenek a sirplanner.host22.com oldalon található planneren.

Terveink szerint a június 9-i héten indítanánk az első lvl60-as raidet, kérném addig aki tud, szerelkezzen fel 400-as Hitig. Igény esetén szívesen segítünk expertek lebonyolításában, napi küldetések farmolásában.

Soul változások

Kervik (Cleric/Mage fejlesztő) és Vladd (warrior/rogue fejlesztő) egyaránt változtatásokat jelentettek be egyes soulokhoz.

1. Mage Stormcaller: a soul alapjaiban változik meg, és a már teszt szerveren lévő módosításokhoz az alábbiak érkeztek még:

  • Lightning Field skill leírásának frissítése annak érdekében, hogy érthetőbb legyen a működése.
  • Icicle – a továbbiakban nem használ el Electrified stacket. A snare effektet Electrified staktől függetlenül minden castoláskor felteszi. Ezenkívül 10 sece cd-t és megnövelt sebzést kapott.
  • Storm Armor – A bekapott sebzést csökkenti 5%-al. Növeli a single target Air és Water sebzést 20%-al. Hátralöki a támadót. Növeli a Forked Lightning sebzését 100%-al, ellenben lecsökkenti a célpontok számát egyre. A Storm Armor cd-je 1 másodperccel csökken minden rajtunk lévő Electrified stack után.
  • A Self Sustaining skill ezentúl csak a Stormcaller AoE képességek cd-jét csökkenti.
  • A Static Flux és a Raging Storm skillek cd-je 15 sec-re csökken.

Ezek a változások egyelőre csak PTS-en léteznek, élő szerverre kerülés idejéről egyelőre nem esett szó. [Forrás: Kervik]

2. Rogue

Az alábbi skill változások a jövő heti hotfixel már Live szerverre is kerülnek:

  • Tactician: Palliative Care: a trait eddig minden rárakott pont után 5%-al növelte a healt, ezt lecsökkentik 3%/pontra.
  • Tactician: Minden Tactician heal képesség 10%-al erősítve lesz. Ez tisztán 5% hps növekedést jelent a soulnak.
  • Riftstalker: Stalker Phase: erről a skillről leveszik az összes heal bónuszt. (az új healer soullal kombinálva a tank soult, túlságosan erős lett a rugó healer. Élelmes emberek mindent észrevesznek, a szemét fejlesztők pedig kigyomlálják :) )
  • Physician: Supportive Care: A továbbiakban nem lehet saját magunkra feltenni.

[Forrás: Vladd]

Érdekesség

Van a játékban egy terület, ami mindenki számára elérhetetlen.

Port Scion 2009 Feature Image

Ezt a körbezárt részt Port Scionnak hívják, biztosan mindenki látta már a térképen. Freemarch és Silverwood (Defiant és Guardian kezdőterület) közt helyezkedik el. Tacitus elárulta, hogy eredetileg, még megjelenés előtt, 2009 környékén úgy volt, hogy Port Scionnak szerepe lesz a játékban. Meg is tervezték a komplett területet, még egy barlangrendszer is húzódott a mélyben. Aztán ez a zóna nem került játékba, az eredetileg ide szánt modelleket Meridian és Sanctum megépítésére használták fel. Jelenleg a játékban egy kis részét felhasználja a Battle for Port Scion nevű pvp warfront.

Elképzelhető, hogy a 3.0 során valamilyen szerepet kap ez a terület, mivel az adatok mélyéről kerültek elő erre utaló textúrák:

Port Scion Live vs 3.0 Comparison

A bal oldali képen a jelenleg játékban lévő verzió látható, míg a jobb oldalin a kibányászott elemek. Egyelőre nem tudni, hogy a Trion valahol máshol használja fel ezt a helyet (esetleg egy raid helyszíneként) vagy egy újabb küldetészóna lesz, mindenesetre érdemes lenne megismerni ezt az elfeledett területet.

ArcheAge

Folyamatosan zajlik a játék alfa tesztelése, június folyamán pedig elkezdődik a béta is. Jelenleg ezeken a teszteken csak a Founder Packok megvásárlásával lehet részt venni. Ez nem újdonság. Az viszont már igen, hogy az alfa elérést is biztosító legdrágább csomag (cirka 44.000 Ft) olyan népszerű lesz, hogy a Trion kénytelen volt már most hardware fejlesztéseket eszközölni, amely elbírja a nagy számú karaktert. Az infó onnan származik, hogy egy teszter kiszivárogtatta a fejlesztőktől kapott emailt, amely szerint a szerverkapacitást háromszorosra kellett bővíteni. Kemény burst bevétellel indít a játék megjelenés előtt :)

archeage_600

A játékhoz kapcsolódóan nézzétek meg az alábbi dungeon videót. A videót készítő egyén nagyon idegesítően rángatja a kamerát, de ha ezen túlteszitek magatokat, akkor láthatjátok, hogy a dungeon érdekes, a skill és mozgás animációk pedig szépek.

 

Leave a reply