Rift Hotfix 8, Mech week, Warlord változás

2014-06-12 Rift  46 comments

Rift

2.7 Hotfix #8

A heti frissítés változást hoz a t1-es és t2-es raidekben, a patch tartalma összefoglalva:

  • Visszatér a Mech Week (Temporal Flux Promo Week). Ez megint egy store promo hét, amely az utóbbi időben elég gyakran előfordul. Napi küldetések, Temporal Flux Riftek és a Temporal Flux Vault nevű lockbox jellemzi az eseményt, amely július 19. csütörtök 17:30-ig tart.
  • Max FPS – Mostantól beállíthatjuk, hogy maximum mekkora fps-el fusson a játék. Ez teljesítmény optimalizálás szempontjából lehet fontos. Chatbe beírva a  “/maxfps” parancsot (idézőjelek nélkül) állíthatjuk az értéket.
  • Megjelenik a Promo Eventek küldetéseinek pontos helyszíne a Világtérképen.
  • Class változások: Cleric Sentinel + Rogue Physician módosítások.
  • Raid Nerf: Az összes T1-es raid enrage timerét növelték 2 perccel, illetve az összes T2 raidét 1 perccel, ezáltal a raidek kevesebb összesített dps-el is teljesíthetők.
  • Tier 3: Bindings of Blood Changes – Módosítgattak a T3-as raid bossokon.
  • Erősítették a T3-as relic dps tárgyak statjait.

Eredeti patch notes ide kattintva.

Mech Week

A patch notesból már kiderült, hogy újra elindult a Mech Week, amely során a robotos mountokat lehet megszerezni. Mivel ez az esemény ugyanaz, mint a korábbi verzió, tökéletesen jól használható ismertető található róla ide kattintva.

Warrior Warlord változás

Színre lépett Vladd is, a Warrior/Rogue fejlesztő, és az alábbi változásokat jelentette be a Warlord soulnál:

  • Battle Surge – Ezentúl csak Warlord képességekre hat.
  • Piercing Thrust – Nem fog a fegyver animációhoz kötődni

A Battle Surge változás célja, hogy a 61Warlord soult változatlanul hagyva, visszafogják a warlord hibridek dps-ét. Elsősorban a Tempest/Warlord buildekre gondolnak.

A második esetben az a lényeg, hogy egy instant skillnél ne hátráltassa a hatást a fegyver animációja, tehát a skill elnyomásának pillanatában azonnal hatni fog. Ezügyben Vladd átnézi a többi warrior és rogue skillt is.

A változások életbe léptetésének nincs időpontja, feltételezhetően a 2.8, de nincs kizárva korábbi élesítés sem.

[Forrás: Vladd]

PTS update

Frissítést kapott a teszt szerver. Túl sok érdekesség nem történt, főleg olyan 3.0 achievmentek kerültek be, melyeket csak a zárt bétatesztben résztvevők érhetnek el. Ellenben találtak egy eszement acsit. Eddig is imsert volt, hogy a kiegészítővel érkeznek a Nightmare Riftek. A jelenlegi Great Huntoknak kb 5-6 fázisa van, mire a végére jutunk. Korábban már volt arról szó, hogy a Nightmare I-es rifteknek legalább 15 fázisa lesz, mivel egy olyan acsi már nyilvánosságra került, amelyhez el kell érni a 15. fázist. na de ez lófütty. Ha megnézitek az alábbi képet, akkor kiderül, hogy egy Nightmare Rift egész estés szórakozás lesz a maga minimum 125 fázisával. Azért ez enyhén elmebeteg. Nem tudom, mennyire tud érdekes lenni egy 125 fázisos Rift, de vélemény szerint ez azért túlzás. Mennyi lesz akkor a nagyobb Nightmare Riftekben? Na de mindegy, a fejlesztők biztos tudják mit csinálnak. Vagy nem :)

Nightmare Rift Rank 1 Stage 125 Achievement

46 comments to Rift Hotfix 8, Mech week, Warlord változás

Leave a reply