Hirek 04.25

2013-04-25 Guild Wars2NeverwinterTESO  3 comments

Sziasztok!

Május 1-re ki lett írva az új dungeon,  Molten Weapon Facility a planneren. Ha valaki jelentkezni szeretne, ne riassza el, az hogy betelik a létszám, lehet indítani több csapatot is párhuzamosan. Az érdeklődés nagynak ígérkezik, induláskor majd kialakulnak a csapatok.

GW2

Update: a tegnapi cikkben említett custom arena starter ki 1 hónapos hozzáférést engedélyez a létrehozott arenához, a time token pedig ezt az időt tolja ki. Tehát nem egyszeri alkalomra szól

Néhány screenshot az új dungeonből (kattintsatok rájuk, érdemes):

Rákérdeztek, hogy a Megadestroyernek miért nincs napi rare ládája? Colin Johansson megaboss azt válaszolta, hogy ránéz a dologra, de van egy olyan érzése, hogy az ezzel foglalkozó team elfelejtette frissíteni első körben ezt a bosst. (jaj szegény napi rare láda team, most kapni fog a fenekére :) ) Forrás.

Colin egyébként épp Kínában tartózkodik, annak ürügyén, hogy ott most indul a GW2 bétája. Ebből következően hamarosan nagy mennyiségű eladás várható. Ezután a befolyó összeget vagy fejlesztésre fordítják, vagy elégedetten elsörözik. Idővel minden kiderül :)

Valaki aggódását fejezte ki amiatt, hogy csak az sPvP lista első 50 helyezettje indíthat custom arenát, mert az első százból 56 ember az Anvil Rock szerveren van, így félő, hogy mindenkinek oda kell guestelni. Jon Peterstől megnyugtató választ kapott, az arenák nem szerverhez kötöttek, hanem regionálisak, tehát ha valaki bármely EU vagy USA szerveren létrehoz egyet, az mindenkinek elérhető az adott régióban. Forrás

Neverwinter

Ma kezdődik az open beta első headstartja, azok számára, akik megvásárolták a Hero of the North founder packot. Akinek rengeteg pénze van, annak még most sem késő megtenni, mert a 5 headstarton kívül az alábbiak is járnak hozzá:

•    5 nap headstart a Neverwinter megjelenésekor. (még mindig rejtély, hogy ez 30-án lesz vagy máskor)
•    Kizárólagos hozzáférés a ‘Menzoberranzan Renegade’, fajhoz, az egyedi képességeivel, ruházatával és tetoválásával egyetemben. (ez Drizzt faja, tudomásom szerint 60 napig lesz exluzív a Pack tulajdonosai számára)
•    Egyedi ‘Armored Spider’ mount
•    Egyedi ‘Panther Companion’
•    Játékbeli és fórumon alkalmazható ‘Hero of the North’ title
•    VIP Game Access a sorok kikerülésére és azonnali loginhoz
•    A Foundryban történő küldetésgyártáshoz azonnali hozzáférés. (másoknak legalább egy karaktert el kell vinni ehhez lvl15-ig)
•    További tárgyak ezen a linken!

Vásárlás és információ ezen a linken (gyenge 50k HUF az ára kb).

Ha netán valaki megvásárolja, az április 25-én 18 órakor kezdheti a játék. A Guardian of Neverwinter Pack tulajdonosai április 27-én 18 órakor, az egyszerű földi halandók pedig április 30-án 18 órakor.
Kedvcsinálónak itt a korábban már bemutatott What is Neverwinter trailer:

Megjelent még egy videó is, ami a Helm’s Holdban lakó ördögi teremtményeket mutatja be (nem egyenlő a Középföldén található Helm szurdokkal). “Helm’s Hold régen számos menekült számára nyújtott oltalmat, egészen addig, amíg egy gonosz ördögimádó szekta nem vette át az uralmat. Egy renegát succubus, Rohini vezetésével a békés települést elárasztották a démonok. Nekünk, hősöknek kell majd rendet tennünk, ám ez korántsem ígérkezik egyszerű feladatnak.”

TESO

Ezentúl minden héten megjelentetnek egy “hét képe” nevű alkotást, ami a játék világából készül. Az első ilyen kép valószínűleg Valenwoodban készült, ami a Bosmerek erdős otthona és aminek bózotjai halálos csapdákkal van tele. A képre kattintva látható a nagy felbontású változat.

Our First Glimpse Of Valenwood?

Leave a reply