Hirek 04.29.

2013-04-29 Guild Wars2  6 comments

Update: kiderítettem a Neverwinter szerverneveket, de azt egyelőre nem tudom, hogy valamelyiken lesz-e nagyobb magyar közösség. Addig is szavazhattok, hol kezdjünk :) Ha tudok többet magyarokról, szólok:

Yes, Neverwinter will have three shards at launch. The shards will be named:
• Beholder
• Dragon
• Mindflayer

Sziasztok!

Ma nem túl sok érdekességgel szolgálok, de ami van, az legalább fincsi :)

GW1

A Guild Wars első része április 28-án ünnepelte nyolcadik évfordulóját (a második résznek is lesz ilyen?) Ebből az alkalomból nézzétek meg a játék legelső cinematic trailerét:

TESO

A napokban egy kép kavarta fel az kedélyeket, amin az látható, hogy az eddig ellenségesnek hitt három frakció vállt vállnak vetve küzd a vérfarkasok ellen (katt a nagyításhoz).

art-litho-eso-fray-full

Neverwinter

Az open béta indulásig (április 30.) csinálok egy állandó “rovatot” emlékeztetőnek a regisztrációs és letöltési linkekkel:

Account regisztráció

Letöltés

Patcheljétek a klienst,mert április 26-án frissítés érkezett, ami főleg hibajavításokat tartalmazott. Valamint lehetővé tették, hogy akár 50 karakterhelyet is vehetünk a Zen Marketben. Hurrá :)

Patch notes

Pathfinder Online

Mindenki számára lehetőség nyílik betekinteni a játék világába egy apró alkalmazás, az Environmental Experience segítségével, amely a böngészőben nyílik meg. A linkre kattintva először le kell tölteni a Unity Web Playert. Rákattintva a Unity Web Player logóra, el kell menteni, majd telepíteni az alkalmazást. Ezután a böngésző automatikusan elkezdi betölteni az Environmental Experiencet, amit egy fekete csík jelez. Legyetek türelmesek, internetsebességtől és számítógép teljesítménytől függően eltarthat egy darabig, amíg elkészül. A fejlesztők felhívják a figyelmet, hogy a program optimalizálatlan, tehát egyes gépeken akadhat (az irodai gépem például erősen küzd vele, az otthoni gépemnek meg sem kottyan). A letöltés befejeztével előjön egy Pathfinder Online logos oldal. Itt ha megnyomjátok a spacet, akkor kerültök a játékba. Egérrel nézelődhettek, wasd-al mozoghattok. Ha ki akartok lépni, nyomjátok meg az M billentyűt.

A programban semmilyen élőlény, sem karakterek nincsenek, első személyű nézetben szaladgálhatunk kicsit, körbenézhetünk a tájon. Véleményem szerint szép a táj, a nap csillogása, a felhők az égen szemet gyönyörködtetőek. Persze ez szubjektív dolog.

Ha valakinek nem működik valamiért, akkor az előző cikkhez Gandef adott egy linket, ahol megtekinthető egy videó a környezetről. Ide teszem azt is a biztonság kedvéért:

 

Leave a reply