Lotro 03.19

2013-03-19 Lotro  2 comments

Sziasztok!

Az elmúlt időszakban rengeteg változás történt a Lotroban. A legfontosabb természetesen az Update 10 ami alig 2 hete jött ki.

Az Update 10 teljes Patch Note-t itt tekinthetitek meg.

Röviden:

  • Bevezették a Mithril Coin-t. Ez egy új fizető eszköz amit egyenlőre TP-ből lehet venni. Elég borsos ára van, de hasznos! Ha megcsináltunk egy Q-t és csak le kell adni 1 Coinért oda teleportálhatunk a leadó npc-hez, vagy resetelhetünk egy napi q-t, vehetünk belőle Outfit szettet vagy fel nem fedezett lovashoz tudunk utazni. Idegesítő Book Questekhez (menj ide-oda) tökéletes!:)
  • Warden főstattja az Agility lett.
  • Kaptunk új instákat! 1db 6fős instát(Bells of Dale, hangulatos és jópofa, egyáltalán nem nehéz), 3 Raidbosst
  • Ezen felül a teljes In Their Absence sorozatot(Ncf,Sth,LT,SS, OD) felszintezték 85-re! Ráadásul alakítottak is rajtuk és még jobbak lettek!
  • Critical átalakult és mostantól erősíti a magnitude-t is! Ezzel egy időben megjelent a Critical Defense is, ami a bekapott kritikus találatok erősségét csökkenti százalékosan. Ráadásul ékszereken is rajta van!
  • Hatalmas Power és Fate alakítás! A Will már alig ad Powert így például a saját Minstrelemnek kb 40%-al csökkent a Powere. DE!
    A Fate olyan szinten hatalmas regent ad, hogy effektíven nem fogy a power. 20 perc heal után is max a power. Sajnos a Guardian-k powere ugyan olyan gyorsan fogy mint eddig.
  • Nincs mostantól Halál utáni Dread. Hasznos mert végre nem kell Dreadet szednem minivel :D Ráadásul a Minstrel Dread Remove skille átalakult és 15s CD-vel 15m-es AOE Wound/poison/fear/disease leszedéssé vált! Igaz nem mindig szedi le, de hasznos!

Összességében én teljesen elégedett vagyok az új tartalommal. Igazán hasznos dolgokat javítottak. Az új Insták egyszerűek..nagyon egyszerűek. Ha minden igaz holnap megyek egy T2 OD-t, elvileg ott még mindig hatalmas kihívás van. Ez ugyan úgy igaz a többi Raidre. Igazából minden kihívás a Raideken mutatkozik. 3 fős School még mindig farm helynek számít és Sambrog élete sem lett nyugodtabb.

 

Islumil jóvoltából kaptunk egy teljesen üres Homestead-et a Hobbitoknál, a neve: Pipedelf. Aki ide akar költözni siessen, ne hogy elfogyjon a hely!

Heti Store kupon kódunk: T6RPK 
Egy T6-s relic packot kapunk.

 

Továbbá aki idáig elolvasta: Várunk szeretettel minden visszatérő játékost! A kis csapat egyre bővül :)

Íme a hét képe amit diktatórikusan én készítettem, szavaztam meg. 

Leave a reply