Klánról

 One comment

Borítókép

Egy kicsi, ám rendkívül segítőkész és barátságos hangulatú casual PvE klán vagyunk minimális kötelezettségekkel és elvárásokkal. A guild eredetileg a The Lord of the Rings (Snowbourn szerver) játékban jött létre sok évvel ezelőtt. Időközben lett egy The Old Republicos (The Red Eclipse szerver) és Star Trek Online-os szekció is, legerősebb jelenlét napjainkban a Guild Wars 2 játékban (Piken Square szerver) van. Megjelenésekor a SIR Neverwinterbe is betette a lábát, a Dragon shardon. 2013 ősz óta Riftben is jelen vagyunk a Gelidra szerveren, GW2 után ebben a játékban a legerősebb a csapat. Az alapítók célja az volt, hogy a létrejövő közösséget kiszakítsák a kötelezettségek, a korlátozó szabályzatok béklyójából.

Legfontosabb, hogy mindenki jól érezze magát. Köztünk nem vagy rákényszerítve semmire. Szeretnénk olyan közösséget létre hozni, amely segítőkész, érett, normális emberekből áll. Nyugodtan használd a guild chat-et kérdések feltevésére – még akkor is, ha szerinted hülyeséget kérdeznél. Klánunkban az átlag életkor 18+. Tagjaink nagy részének családja, munkahelye van. Ezért sem elvárás, hogy a nap 24 órájában online légy. Akkor játszol, amikor kedved tartja, időd engedi. Egy munka után essen jól a játék és ne érezze azt az ember, hogy a második munkahelyére lépett be, hanem, hogy egy remek közösség veszi körül, kikre mindig számíthat. Akár sárkányölésről vagy csak egy kis beszélgetésről legyen szó. Célunk, hogy kialakuljon egy baráti társaság, akikkel élmény együtt játszani.

Guild szabályzat:

- Túlságosan vulgáris megnyilvánulások mellőzése: nem vagyunk egy prűd bagázs, de a jó ízlés határát ne lépjük át. Emberfüggő, hogy kinek mennyire bántja a fülét az ilyesmi, úgyhogy mértékkel. Ha valakiből folyton ilyen szókincs ömlik, figyelmeztetést kap. Többszöri figyelmeztetés után kick-eljük a guild-ből.

- Klántársaid iránti tisztelet megadása: KÖSZÖNJ A GUILD CHAT-EN BE- és KILÉPÉSKOR! Bárhova is mész, bármilyen társaságba, első az, hogy mindenkinek köszönsz. Azt hiszem, ez egy természetes dolog, úgyhogy mindenki elvárhatja ezt a másiktól. Előfordulhat, hogy valaki nem reagál rögtön, mert elfoglalt (dungeon, meta event, miegymás) vagy nincs a gépnél.

- Szigorúan kezeljük, ha egy guildtárs megsérti a másikat. Semmilyen módon nem toleráljuk a másik sértegetését, nincs noobozás és “micsináász” féle megnyílvánulás. Ez főleg dungeon-ök alatt szokott kikristályosodni, nem szeretnénk ilyesmit látni egyetlen alkalommal sem. MINDENKI VOLT KEZDŐ! Az ilyenekért szintén figyelmeztetés jár, ha valakit túl sokszor kell megregulázni, akkor kirúgjuk a guild-ből. Személyeskedő megnyilvánulásért azonnal kick jár. Officer-eink között minden esetről egyeztetés történik (az érintett felek bevonásával), és közös megegyezés alapján döntünk.

- Normális, érett, csapatjátékos viselkedés: Ha van rá lehetőséged, segítsd játékostársaid, ha kérdez valaki, és tudod a választ, bátran felelj. Ha neked van kérdésed, nyugodtan tedd fel, ha tudunk, segítünk. Ha egy nehéz mob akad az utadba, bátran kérj segítséget, ha dungeon-be szeretnél csapatot, ELSŐDLEGESEN használd a planner-t, de szervezhetsz spontán is.

- Folyamatos represent az összes karaktereddel

- Nem kell minden nap, 0-24-ben aktívnak lenned, de jó lenne, ha hetente legalább egyszer játszanál (hosszabb távollét esetén jelezd a leadernek vagy az officereknek)
- TS van, nem kötelező, de erősen ajánlott (főleg dungeon-oknál, legalább hallgatózni)

Amennyiben szeretnél tagja lenni egy családias hangulatú guild-nek, kérünk egy bemutatkozást a fórumunkra, amelyet megtalálsz honlapunkon: http://supperisready.battanet.hu/phpbb3/

A bemutatkozásod alapján fogunk dönteni arról, hogy bekerülhetsz-e a guild-be, igyekszünk gyorsan elbírálni minden jelentkezést!

Leader: Mythra Lightbringer (Sakhreal)
Officer-ek: Lyenna Ilfirin (Kildaros), Lyathas Thalion (Lyathas), Alice Harvey (Maestir), Zöldcica (Kaat)

Leave a reply